Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

larisel - ce simpatice sunt gemanutzele in pozele de Craciun. M-am topit , cea cu diplomele in bratze e de exceptie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex pana la vreo 6 luni aveam burete separat, apoi am inceput sa folosesc un singur burete dar dupa ce le spal le mai dau o clatire cu un detergent dezinfectant fara burete ca am numai bibe TT si sunt destul de largi sa imi incapa mana in ele.

Ele . LML Isabela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Se cunoaste ca dorm piticii ca am limbarnita....
Noi de revelion avem planuri marete...sa stam im motzul patului si sa ne uitam la filme...
Ce filme bune ati mai vazut sau ati revazut? Poate ne inspiram si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

da cine a spus ca nu le place?

cris.d? dulcineea?! cris.m?!?!

LML pui de elefantica

apropo de cereale, eu am tot luat 7 cereale de la milupa ca mi se par cele mai ok, adica cele mai..cereale. ca alea cu fructe si/sau iaurt mi se par bani aruncati, ca iaurt ii pot pune si eu, la fel si fructe. ca daca e sa iau cereale, cereale sa fie. eu ma gandesc intens si cam atat deocamdata sa iau fulgi de cereale "adevarate", adica nu speciale de bbi, si sa le prepar eu. desi e muuult mai comod cu astea de le pui doar apa fierbinte...

o, il chinuie rau de tot dintii pe asta mic, imi lasa impresia ca ar avea nevoie de un spalator de sarma sa se frece

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Noi de revelion avem planuri marete...sa stam im motzul patului si sa ne uitam la filme...

La fel si noi . Suntem pregatiti pentru orice ...
Chiar ma mir cum de nu s-a imbolnavit nici unul de sarbatorile astea ...

Noi am vazut Inception si 27 Dresses zilele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

M-a facut curioasa Xela si am intrat si eu pe contul comun ...ce gemanutze frumoase am vazut...ma topesc cum se joaca ele amandoua si stau tot timpul una langa alta ...l-am mai vazut si pe Alex de Livia imbracat in Mosh ...

Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

da cine a spus ca nu le place?

cris.d? dulcineea?! cris.m?!?!

LML pui de elefantica

apropo de cereale, eu am tot luat 7 cereale de la milupa ca mi se par cele mai ok, adica cele mai..cereale. ca alea cu fructe si/sau iaurt mi se par bani aruncati, ca iaurt ii pot pune si eu, la fel si fructe. ca daca e sa iau cereale, cereale sa fie. eu ma gandesc intens si cam atat deocamdata sa iau fulgi de cereale "adevarate", adica nu speciale de bbi, si sa le prepar eu. desi e muuult mai comod cu astea de le pui doar apa fierbinte...

o, il chinuie rau de tot dintii pe asta mic, imi lasa impresia ca ar avea nevoie de un spalator de sarma sa se frece

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Ana eu i-am cumparat de la primii pasi o periuta din aia pt dinti stil degetar si cu aia isi mai alina gingiutele ca o duc la baie si ne spalam pe dinti cica dar ea musca din periuta si asa bucuroasa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Isabela sa fi sanatoasa si norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Mie mi-a facut placere sa revad "Erin Brockovich" (nush cum se scrie exact si nici sa caut nu-mi e la indemana ca sta pupaza atarnata de mine) ...gata s-a mufat...asta cauta ...din seria Julia Roberts...mie imi face intotdeauna placere sa revad "Pretty Woman"...aaa...si daca vreti sa radeti puteti sa va uitati la "Grown Up's" ...daca nu l-ati vazut

Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Hop si eu putin pe fuga ...

Si noi am cazut si ne-a curs sange din buzita. De fapt am2 au cazut si si-au spart buza in decurs de o saptamana si in ambele cazuri la alergat cu tati prin casa, ma rog C in 4 labe. Ideea e ca lui C i-a curs mult sange si m-am panicat instant si m-a busit si pe mine plansul de nu stia ce sa ne faca al meu la am2 .
Doamne, ce ti-e si cu loviturile astea .

Nikole - Of, of saracutza Isa . Sa stii ca si eu am avut un episod de pneumonie urata in liceu. Avem super stare dar plamanii varza. M-au pus la reanimare la cate trebuiau sa-mi bage prin vena si nu-ti spun ca radeam de ei ca nu se uita la mine ce bine sunt . Vai de capul tau ... . De Irina nici nu mai comentez, stiai tu de ce nu vrei sa o cantaresti .... Multa putere iti doresc sa treceti si peste asta.

Haircut - iti dai seama ca tb sa ma produc si eu cu prajitura . O lasi pe Maia sa doarma afara si la temperaturi din astea?

Si Maia sa loveste la greu, acum avem un cucui in frunte, e pe trecute. Si gingii sparte am avut... oare cum o sa fie cand va merge?

Daca faci prajitura sa maresti putin cantatatile la blatul de biscuiti, mie mi s-a parut subtire, desi am avut o forma pe care scria diam 24cm(n-am masurat-o eu, ce-i drept, sa verific). Poti sa le dublezi cantatatile si sa ridici putin blat si pe peretii tavii sa-ti sustina si crema de branza. Eu am folosit exact ingredientele de acolo(din Plus) si n-au fost pb sa pice branza pe langa. Si in visine am pus un pliculet de gelatina, desi in reteta nu scrie....Oricum, e de vis

Maia doarme afara pentru ca in 5 min de cand da cu nasul de aerul rece pica lata daca n-o deranjeaza ceva, adoarme mereu, asa ca nu prea am ce-i face. Daca e ger tare n-o scot. Daca bate vantul sau ninge ii pun husa de ploaie care se abureste pe interior putin, isi face un pic de caldura inauntru...pana acum n-a avut nici o problema pitica....

Mergi la inceput