Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

lorex, super tare vocabularul vostru!

Kay spune si el una alta, dar nimic inteligibil, dar in schimb... s-a prins cum te joci cu mingea, eu i-o dau rostogolita si el mi-o paseaza trantita in podea, ne jucam cu masinutele - a primit una decapotabila careia ii spunem interlopul si ne luam la intrecere cu masina politist, cea politist, firesc este mai lenta, dar face coturi, pe cand interlopul se blocheaza la obstacol... sta copacel si mai sa faca pasi, in fiecare zi are tentative... azi a manifestat interes fata de cuburile Clemmy, a incercat sa puna un cub peste altul... de inele v-am zis deja, bifat... incerca sa bage un inel pe batz si batzul instabil ii tot aluneca, dupa 2 tentative, a apucat cu cealalta maina batzul ca sa-l tina sa nu-i tot alunece... alta faza, ii place sa ne inchida monitorul, adora sa faca treaba asta, dar nu ajunge la monitor, ii mai trebuie 2 degetele (de-ale lui) si intr-o zi si-a pus o cutie in dreptul monitorului, a inchis capacul si s-a urcat pe cutie ca sa ajunga la buton! a inteles la ce folosesc clantele de la usa, dar iarasi inca nu ajunge la ele, motiv de urlete...

I-am zis sotului sa cumpere cereale si a luat milupa cu bucatele de ciocolata (ati da asa ceva la copil?) am incercat sa-i dau in vreo 2 diminete si nu a manifestat niciun interese deosebit pentru cerealele delicioase (scrie pe cutie), ba chiar... i-am dat intr-o zi pe la 11 si am incercat zadarnic sa-l adorm 3 ore mai tarziu (desi era ora lui de somn demult), a fost zombilica de la cereala delicioasa...

larisel, pupam sa treaca cucuiul si noi azi unul... ca a dat cu capul in usa! am iesit o ora si jumatate din casa si o ora si jumatate a urlat pana a dat cu capul de usa... nu stiu ce ma fac cu el, e jale mare cand il las un minut cu taica-su si sora-sa... azi a trebuit sa stau pe buda cu el in brate ca nu era chip... OF!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

bobitza a manisfestat interes pt cutia cu cuburi Clemy, insa cand am desfacut-o...a plecat...neinteresant..

cu mingea ne mai jucam si noi, sau se joaca singura, o arunca si se duce dupa ea, apoi iar o arunca si tot asa, ca o pisica

m-am gandit si eu sa-i iau o masinuta cu telecomanda sa rad un pic de ea

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Atunci cand a inceput Isabela sa mearga singura, cu masinuta cu telecomanda a fratelui meu s-a perfectionat ...a fost destul de haios k mititica ajungea la ea incantata si tocmai atunci masinuta pleca......chiar si acum este una din jucariile preferate, cand are chef vine cu telecomanda si masinuta la mine ...a incercat si ea sa foloseasca telecomanda dar e mai greu de utilizat joy-stickul de inainte inapoi k e oarecum rupt

Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

"jucariile" preferate de fi-miu sunt: o sticla goala de 1 litru, capacul de fapt, ca e bun de ros, un piticutz de cauciuc din acelasi motiv, pieptanul, tubul de crema pt funduletz, tot de foshneshte! a, si capacul de la cutia clemmy

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cica de ce nu vor femeile sa faca dragoste! Simplu: n-au gasit partenerul potrivit! Hm..

Nikole, sanatate Isei! Irina modeluta nu e singura...si finuta mea avea nici 8 kile la un a dar e sanatoasa!

Multumesc fetelor de incurajari si aprecieri

Pup siliconatul

Ma tot tin sa va intreb de cateva luni
Cand spalati bberoanele la copii cu detergent, folositi buretelul cu care spalati si vasele sau aveti unul separat doar pt biberoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Si al meu are ce are cu sticlele, goale, pline, nu conteaza, sticla sa fie. Acum vreo 2 zile se lupta sa scoata de sub un scaun baxul de apa care era la fel de greu ca el...dar daca ii trebuia neaparat...
Oricum in afara de sticle prefera lingurile de lemn, vasele de plastic, magnetii de pe frigider, caruciorul de papusi al sora-si, mai rar jucariile lui.

Mergi la inceput

Citat:

Cica de ce nu vor femeile sa faca dragoste! Simplu: n-au gasit partenerul potrivit! Hm..

Nikole, sanatate Isei! Irina modeluta nu e singura...si finuta mea avea nici 8 kile la un a dar e sanatoasa!

Multumesc fetelor de incurajari si aprecieri

Pup siliconatul

Cand spalati bberoanele la copii cu detergent, folositi buretelul cu care spalati si vasele sau aveti unul separat doar pt biberoane?

_

_

Am unul dintr-acela special pentru biberoane ...dar la vasele ei oricum folosesc acelasi burete k si la noi

Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

sorina, xela La noi cel mai mare succes l-au avut cerealele "orez cu roshcove" de la nestle, dar nu le mai folosim acum pt ca sunt doar cu orez. Noi momentan avem "8 cereale junior" de la nestle (dar sunt pt 1-3 ani). Cele de la milupa sunt foarte bune la gust doar cele cu lapte, cele care se fac cu apa si se adauga in bibe-le de lapte nu prea sunt gustoase, poate de aia nu le plac la bb-i. Dintre cerealele cu lapte in componentza care se prepara cu apa, cel mai mult ne plac: cu biscuitzi si vise placute (cu mere/cu pere) (toate de la milupa).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Si al meu are ce are cu sticlele, goale, pline, nu conteaza, sticla sa fie. Acum vreo 2 zile se lupta sa scoata de sub un scaun baxul de apa care era la fel de greu ca el...dar daca ii trebuia neaparat...
Oricum in afara de sticle prefera lingurile de lemn, vasele de plastic, magnetii de pe frigider, caruciorul de papusi al sora-si, mai rar jucariile lui.

Da da ...magnetii de frigider sunt si printre preferatii nostri si asta de cand avea cateva luni si era o placere sa-i contempleze ... si noi buzisoara siliconata de pitic mic

Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Insanatoshire grabnica la totzi pufii sau fratzi/surori de pufi! Si sa treaca toate cucuiele si buzitzele sparte "repede ca la catzelush"!

Mergi la inceput

Citat:

vad bine?

deja dati ciocolata la copii???

_

_

Doar eu...

Mergi la inceput

Citat:

Cat timp am sterilizat (pana la 1 an) foloseam buretzel separat. Dar acum folosesc acelashi buretzel pt toate vasele si biberoanele, doar ca pt interiorul lor am perie speciala si separata.

Mergi la inceput