Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 9
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
bobitza a manisfestat interes pt cutia cu cuburi Clemy, insa cand am desfacut-o...a plecat...neinteresant.. cu mingea ne mai jucam si noi, sau se joaca singura, o arunca si se duce dupa ea, apoi iar o arunca si tot asa, ca o pisica m-am gandit si eu sa-i iau o masinuta cu telecomanda sa rad un pic de ea _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Atunci cand a inceput Isabela sa mearga singura, cu masinuta cu telecomanda a fratelui meu s-a perfectionat ...a fost destul de haios k mititica ajungea la ea incantata si tocmai atunci masinuta pleca......chiar si acum este una din jucariile preferate, cand are chef vine cu telecomanda si masinuta la mine ...a incercat si ea sa foloseasca telecomanda dar e mai greu de utilizat joy-stickul de inainte inapoi k e oarecum rupt
Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!
ana_g spune:
"jucariile" preferate de fi-miu sunt: o sticla goala de 1 litru, capacul de fapt, ca e bun de ros, un piticutz de cauciuc din acelasi motiv, pieptanul, tubul de crema pt funduletz, tot de foshneshte! a, si capacul de la cutia clemmy
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
lorex spune:
Cica de ce nu vor femeile sa faca dragoste! Simplu: n-au gasit partenerul potrivit! Hm..
Nikole, sanatate Isei! Irina modeluta nu e singura...si finuta mea avea nici 8 kile la un a dar e sanatoasa!
Multumesc fetelor de incurajari si aprecieri
Pup siliconatul
Ma tot tin sa va intreb de cateva luni
Cand spalati bberoanele la copii cu detergent, folositi buretelul cu care spalati si vasele sau aveti unul separat doar pt biberoane?
Lillo spune:
Si al meu are ce are cu sticlele, goale, pline, nu conteaza, sticla sa fie. Acum vreo 2 zile se lupta sa scoata de sub un scaun baxul de apa care era la fel de greu ca el...dar daca ii trebuia neaparat...
Oricum in afara de sticle prefera lingurile de lemn, vasele de plastic, magnetii de pe frigider, caruciorul de papusi al sora-si, mai rar jucariile lui.
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Cica de ce nu vor femeile sa faca dragoste! Simplu: n-au gasit partenerul potrivit! Hm.. Nikole, sanatate Isei! Irina modeluta nu e singura...si finuta mea avea nici 8 kile la un a dar e sanatoasa! Multumesc fetelor de incurajari si aprecieri Pup siliconatul Ma tot tin sa va intreb de cateva luni Cand spalati bberoanele la copii cu detergent, folositi buretelul cu care spalati si vasele sau aveti unul separat doar pt biberoane? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Am unul dintr-acela special pentru biberoane ...dar la vasele ei oricum folosesc acelasi burete k si la noi
Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!
larisel spune:
sorina, xela La noi cel mai mare succes l-au avut cerealele "orez cu roshcove" de la nestle, dar nu le mai folosim acum pt ca sunt doar cu orez. Noi momentan avem "8 cereale junior" de la nestle (dar sunt pt 1-3 ani). Cele de la milupa sunt foarte bune la gust doar cele cu lapte, cele care se fac cu apa si se adauga in bibe-le de lapte nu prea sunt gustoase, poate de aia nu le plac la bb-i. Dintre cerealele cu lapte in componentza care se prepara cu apa, cel mai mult ne plac: cu biscuitzi si vise placute (cu mere/cu pere) (toate de la milupa).
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Lillo Si al meu are ce are cu sticlele, goale, pline, nu conteaza, sticla sa fie. Acum vreo 2 zile se lupta sa scoata de sub un scaun baxul de apa care era la fel de greu ca el...dar daca ii trebuia neaparat... Oricum in afara de sticle prefera lingurile de lemn, vasele de plastic, magnetii de pe frigider, caruciorul de papusi al sora-si, mai rar jucariile lui. |
Da da ...magnetii de frigider sunt si printre preferatii nostri si asta de cand avea cateva luni si era o placere sa-i contempleze ... si noi buzisoara siliconata de pitic mic
Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!
larisel spune:
Insanatoshire grabnica la totzi pufii sau fratzi/surori de pufi! Si sa treaca toate cucuiele si buzitzele sparte "repede ca la catzelush"!
larisel spune:
citat din mesajul lui lorex vad bine? deja dati ciocolata la copii??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Doar eu...
larisel spune:
citat din mesajul lui lorex Ma tot tin sa va intreb de cateva luni Cand spalati bberoanele la copii cu detergent, folositi buretelul cu care spalati si vasele sau aveti unul separat doar pt biberoane? |
Cat timp am sterilizat (pana la 1 an) foloseam buretzel separat. Dar acum folosesc acelashi buretzel pt toate vasele si biberoanele, doar ca pt interiorul lor am perie speciala si separata.