***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele
referitor la propunerea alexandrinei am inteles cu mail pt produse, sunt de aord, dar ce sa fac eu nu am inteles...poate pt ca sunt nauca de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

aprofundez si eu ceea ce a scris Alexandrina si revin!mai tarziu...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

Am primit si eu coletele de la Mihaela si Anca Dragoman, dar cum mi-am turnat cafeau pe tastatura ieri nu am mai putut scrie. Multumesc frumos pt lucrusoare!

Am 3 taxe postale de la claudia.andrici, pt un singur colet. Parca s-a mai discutat despre asta... platesc doar pt un singur colet?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Inca una...Kokiy bifeaza-ma platit!!!
Si mi-am amintit ca am mai luat un maieu de la bazarul vechi tot de la tine si am asteptat de mi s-au lungit urechile dupa el, sper sa nu se intample la fel si acu...

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Inca una...Kokiy bifeaza-ma platit!!!
Si mi-am amintit ca am mai luat un maieu de la bazarul vechi tot de la tine si am asteptat de mi s-au lungit urechile dupa el, sper sa nu se intample la fel si acu...

Daria
Karina

POZE

Ada
, ce maieu ? ... o descriere,ceva? trebuia sa-mi trimiti PM ,nu citesc la subiectul asta decat pe sarite...sa-mi trimiti numele si adresa ta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vreau haine baiat marimea 104 spre 110, 3-4 ani, primavara- vara.Pantaloni, gecuta subtire, bluzoane, tricouri,etc.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Un maieu lycra maro...l-am primit pana la urma, dar mai greu asa...

Acum am 2 malete si o fustita de la tine. Ar fi trebuit sa primesti mail cu plata facuta. Din cate stiu eu confirmarea a fost facuta de Alexandrina. Iar tu tre sa ma bifezi ca platit. Nu e nicio graba, insa cand m-am vazut inca datoare, m-am sesizar. Adresa mea e cea de pe factura. Te rog mult sa ma anunti cand trimiti ca sa urmaresc posta. Multumesc frumos!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ma speriasem,ca am reclamatii ...cand nu am putut sa trimit in timp util stiu ca m-am conversat cu cumparatoarele si am ajuns la un consens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

eu asta fac de cand a aparut acest bazarSi-mi verific intrarile si ma bazez doar pe ce vad in cont caci mi s-a intamplat sa primesc mail de confirmarea platii si de cate 3 ori de la coordonatoare de pe gmail(Kid,Alexandrina,mady)....si trimit produsele f repede dupa plata.

Stai sa disec un pic ce-ai zis, adica sa nuantez.
Ma refeream ca mailul sa vina in adresa ta de mail direct, pentru ca pe aceea ti-e mai usor s-o verifici mai des. Si in plus, tu esti caz separat, ai fost in echipa de organizatoare de la inceput, nu mai e alta ca tine , adica sa aiba acces la mailul general (desi poate e o buna intrebare daca sa lasam sa vina pe mailul bazargeneral toate, si sa primeasca toate beneficiarele acces acolo).

Citat:

Daca plata e facuta pentru alte produse decat cele "puse" la bazar de mine...imi e imposibil sa caut sa vad cine-i user-ul ce a donat banutii si pentru ce produse daca acesta nu specifica aici la subiect cu link-rile aferente(Am un exemplu acum ,,,a platit cineva in contul lui Bogdi...spune ca-i de la bazar dar nu stiu user-ul si de la cine a licitat prod sa le confirm plata donatoarei)Sper ca intelegeti ce am vrut sa pun...caci eu mi-s nedormita de 2 zile si nopti

Daca nu specifica, nici noi n-avem cum ghici.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ma speriasem,ca am reclamatii ...cand nu am putut sa trimit in timp util stiu ca m-am conversat cu cumparatoarele si am ajuns la un consens

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput