***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 44
Dodo-pui spune:
Pe molo_anda am trecut-o pe lista neagra a "rau platnicilor" si mai am o clienta...dar pt ca nu are nici un negativ inca ii mai trimit un mail imediat daca nici la cesta nu raspunde.,....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
PS:vreau sa lungesc tabelul de la rai platnici ...asa sa fie ...dar nu stiu cum
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Vad ca ai reusit pana la urma.
Era bun un Excel, se vedea mai bine, dar acum nu mai schimbam, ca este link pe site si pana sa se schimbe linkul acolo iar trebuie sa asteptam.
Oricum, stiu ca tot mai ziceau ducky si altele "puneti si pe cutare si pe cutare". Lista e la liber-modificabil dintodeauna, dar sa nu mai ziceti la nimeni
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
valentina_22 spune:
Fetelor, ce se intampla cu votarea de la consurs? Am observat sa se poate vota si cand sa-mi impart stelutele puiutilor vostri imi apare mesejul ca evaluarea mea nu a fost transmisa corect. Am abandonat dupa cateva incercari. Voi ati patit asa?
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
boticelina spune:
Dodo l-am lungit eu. Trebuie sa te loghezi cu adresa de bazar si de la Table>Insert rows below mai adaugi randuri
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Dodo l-am lungit eu. Trebuie sa te loghezi cu adresa de bazar si de la Table>Insert rows below mai adaugi randuri |
Multumesc Boti...eu doar sa ma loghez stiam...atat
Dumnezeu imposibilul!
ada_coman spune:
Eu am putut vota!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
pooh spune:
Fetelor,vin si eu sa va cer un vot! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
valentina_22 spune:
Am votat Ada, pooh, Laura, po,mamagiuliei. Mai este cineva? Nu vreau sa uit pe nimeni!
Si daca nu cerem prea mult, vrem si noi un vot. celor care ne-au votat deja.
Gata ma retrag!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC