***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 42
luy spune:
'Neatza, va ofer cate o
pooh, poimaine merg din nou la posta si-ti trimit coletul
danyalo, ar fi grozav daca ne-am putea intalni, eu stau intre statia de metrou Brancoveanu si asa-numita Scoala de Politie.
Am primit de la o colega de odisee un sac cu haine, am sa incep azi sortarea si voi vedea ce pun la bazar. Aseara l-am desfacut si am gasit niste hainute SUPERBE de fetita, de la 6 luni pana la 2-3 ani ( fetita ei are 3 ani si jumatate ). Asa ca fiti pe faza, mamici de fetite - daca nu as avea deja o gramada de hainute de la Maria, le-as lua eu pentru fetita mea cea mica.
O sa anunt cand reusesc sa incarc anunturile la bazar.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
boticelina spune:
Buna ziua fetele iubitele si La multi ani sanatosi si fericiti si de-acum ianinte.
Eua am citit tot, v-am uramrit, doar ca si eu ca si Mady sunt o cartita ursuza de sarbatori, fara niciun motiv, deci suntem bine sanatoase dar asa sunt eu.
Insa revin cu drag cu bunuri pentru copiii nostri speciali si ia faceti loc sa va arat ce-am scos din desaga:
Deci, am luat si pentru masina noastra si pentru bazar (ca io asa fac cand gasesc ceva fain) niste parasolare auto cu printesele Disney, Alba ca zapada, Belle, Cenusareasa si Rapunzel, bcucurie mare la noi si sa fie si la alta fetita, am zis!
Apoi, tot pentru zane mici, un prosop de baie tip poncho cu fluturas pentru 1-3 ani, noi lam iubit foarte mult dar acum am trecut la halate de baie ca cica am crescut
Pentru cine merge la gradinita, o gasca de bluzite, purtate dar care mai merg o tura: o bluzita Cherokee, una Early Days, una fff finuta Kiabi si o maleta molcuta cu inimioare si ursi, Next.
Si pentru ca a intrebat Ada, o pereche de colanti grosi de catifea, elastici, Tex pentru 2-3 ani si inca una pt 1.5-2.5 ani, dar mai subtiri.
Si mai avem si niste dresuri ultrapufoase, pe care le-am cumparat in toamna dar pentru ca a fost cald in casa, afara si la gradi n-am avut ocazia sa le purtam. Merg si de fetite si de baietei ca-s culoare fildes, ecru, natur, cum vreti voi sa-i ziceti, dar nu-i alb imaculat...
Si inca 2 chestii si scapati de mine promit . Prima: o salopeta de blugi George pe care eu am iubit-o nespus si i-am dat-o des fetei (deci are urme de uzura jos la mansetele pantalonilor), pentru 2-3 ani si un trening Oviesse pt 2-3 ani care acum noua ne e scurt la manecute si pantaloni, foarte frumusel si purtat doar de cateva ori, perfect pt gradi (pt cine serveste)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Yuhuuu, ce de lucruri dulci
Multumesc fetelor spor la
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
ellinia spune:
Neatza!
Alexandrina, mie imi convine propunerea cu mailul. Ca o lenesa ce sunt cateodata, mi-ar conveni sa primesc cateodata un mail care sa spuna "Userul cutare a pus hainute in categoria cutare - si link catre categorie" Exista si riscul de a primi multe mailuri dar pe mine nu m-ar deranja. Daca e dintr-o categorie care nu-mi face trebuinta l-as sterge pur si simplu.
Stau cam prost cu timpul acum, mi-e dor sa bazaresc, peste cateva saptamani am sa fiu mai libera si revin. As avea si eu de pus, dar cred ca tot atunci cand reusesc sa ma eliberez.
Numai bine tuturor!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
szivarvany spune:
Si eu vreau mail cu produsele noi adaugate
Mey, intereseaza pe cineva patine de gheata reglabile pana la masura 33 parca, albe, Rco, pt sezonul 2011-2012 ?
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
danyalo spune:
Vai ce lucrusoare frumoase de frumoase!!!
Eu sunt de acord cu propunerea Alexandrinei! Nu ma deranjeaza mailurile.
Luy suntem f.f. aproape cum am intuit!Seara pot sau si ziua dar sa fie frumos nu frig sau ploaie /ceata ca ies cu pitic cu tot. Seara daca ar fi dupa 8.
luy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Luy suntem f.f. aproape cum am intuit!Seara pot sau si ziua dar sa fie frumos nu frig sau ploaie /ceata ca ies cu pitic cu tot. Seara daca ar fi dupa 8. |
Ziua ar fi mai convenabil pt mine. Da, trebuie sa fie vreme frumoasa, si eu sunt cu bebelusa la purtator
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
boticelina spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Mey, intereseaza pe cineva patine de gheata reglabile pana la masura 33 parca, albe, Rco, pt sezonul 2011-2012 ? |
Reglabile de la ce numar? 30 banuiesc, nu? Pe mine m-ar interesa, acum depinde si de pret...
Eu nu vreau mail cu produse nou adaugate, m-ar invada tone de "oferte" care nu ma intereseaza, din tot bazarul, iar eu sunt aici pt umanitare doar, cumpar (aproape) exclusiv in scop umanitar, deci eu stau geana aici la subiect
Si imi convine confirmarea si de catre mamicile cu caz, cred ca ar avea si mai mult control si s-ar face confirmarile mai repede, si cred ca in principiu n-ar avea ce sa le deranjeze, e ca si cum ar vinde in nume personal direct la bazar, fara intermediari, deci si-ar urmari platile... (cam obscura exprimarea, scuzati dar am f multa treaba)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui boticelina Si imi convine confirmarea si de catre mamicile cu caz, cred ca ar avea si mai mult control si s-ar face confirmarile mai repede, si cred ca in principiu n-ar avea ce sa le deranjeze, e ca si cum ar vinde in nume personal direct la bazar, fara intermediari, deci si-ar urmari platile... (cam obscura exprimarea, scuzati dar am f multa treaba) |
eu asta fac de cand a aparut acest bazarSi-mi verific intrarile si ma bazez doar pe ce vad in cont caci mi s-a intamplat sa primesc mail de confirmarea platii si de cate 3 ori de la coordonatoare de pe gmail(Kid,Alexandrina,mady)....si trimit produsele f repede dupa plata.Daca plata e facuta pentru alte produse decat cele "puse" la bazar de mine...imi e imposibil sa caut sa vad cine-i user-ul ce a donat banutii si pentru ce produse daca acesta nu specifica aici la subiect cu link-rile aferente(Am un exemplu acum ,,,a platit cineva in contul lui Bogdi...spune ca-i de la bazar dar nu stiu user-ul si de la cine a licitat prod sa le confirm plata donatoarei)Sper ca intelegeti ce am vrut sa pun...caci eu mi-s nedormita de 2 zile si nopti
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Reglabile de la ce numar? 30 banuiesc, nu? Pe mine m-ar interesa, acum depinde si de pret... |
Zi un pret bun io le voi pune la sf de februarie cand isi a ramas bun Giuli de la ele