***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 17
ramona_patra spune:
Buna ziua fetelor dragi sufletului meu,
Intru repede si sa spun cateva lucruri la sfarsit de an: am prins mare drag de voi, de copii vostri, in special de Davidutzu, caci am avut ocazia sa-l vad in poze si mi-e f drag, de Alexia, de Ema de toti copii vostri speciali, pe care sper din suflet ca i-am putut ajuta macar un pic. Leditia fruntea sus, fii optimista si lupta in continuare caci ai o minune de baiat, Carmina, Valy va urez multa sanatate si sa dea Domnu ca totul sa fie bine. Nushu, nu parasi bazarul, eu zic ca lucrurilor trebuie spuse pe nume, plus ca suntem aici sa ajutam acesti copii minunati si sa le sustinem pe mamicile lor. Va imbratisez cu mare drag pe toate si va doresec un an nou plin de bucurie, lumina in suflete, sanatate si tot ce e mai bun. La multi ani bazariste DC!
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
monica70 spune:
Va doresc si eu un an nou mai fericit,sanatate tuturor copiilor, mamicilor ,familililor voastre si tot ce va doriti! Chiar daca nu scriu aici,va citesc si sunt alaturi de voi
LETITIA si MAMAGIULIEI am reusit si eu sa achit azi ultimele achizitii de la voi, o sa trimit chitantele si linkurile in mail mai incolo pentru confirmare.
LETITIA imi pare rau sa aud ca esti atat de descurajata,eu sper ca va fi totul ok cu David! Din ce am citit cu un tratament adecvat se poate ajunge si la varsta de 50 de ani cu boala asta.Si stiinta progreseaza mereu,asa ca nu te lasa,crede ca va fi bine
PS Legat de discutiile despre nemultumiri si eu sper ca macar in viitor sa se dea calificativele adecvate,sa se scrie pe cat posibil detalii precum materialul, masurile, starea reala a hainelor.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Leditia spune:
Monica,confirm plata ta-18 lei.multumim mult.
Sincer,nu am auzit de cazuri de 50 de ani,poate doar formele extrem de usoare,hai sa zicem doar cele care afecteaza aparatul reproducator,David are o forma mixta si deja la 2 ani are ficatul afectat,plamanii,pancreasul,dureri de burtica.Global se estimeaza o speranta de viata de 30 de ani,la noi in tara,inca nu s-a facut un studiu in acest sens,mai ales ca sunt si putini copii,iar adulti doar 50 mai sunt(insemnand cei peste 18 ani)Dar la noi in tara nu sunt aceleasi conditii ca afara,de fapt nici nu ne putem compara,in conditiile in care parintii suporta cam totul si ma rog,vestile proaste nu se termina aici ca numai ce-am primit un email cu vesti nu prea bune despre pulmozyme..asa ca merge la fix cu starea mea.Dar multumesc pt incurajari si vorbele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
cris_82 spune:
ledi capul sus si fi barbatamedicina progreseaza cu pasi repezi si nu stii ce o sa fie in viitor.Hai,vreau un zambet de la tine si noi trimitem multi pupici
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
danyalo spune:
Urez si eu in prag de an nou La multi si fericiti ani dragi mamici greu incercate, copilasi dragalasi foarte speciali care aveti un locsor in inimile noastre! Sa fiti puternice dragelor,sanatoase si sa va vedeti puii sanatosi!
Valentina, Carmina- va doresc multa multa sanatate si sa treceti repede peste aceste greutati!
Tuturor numai bine si sanatate va doresc si eu!Sa fim si noi sanatoase si sa ii ajutam si in anul ce vine cu mult cu putin pe acesti copilasi greu incercati!
Inca o data LA MULTI ANI tuturor !
ada_coman spune:
La multi ani! Un nou an cu sanatate, impliniri si bucurii!
Sa ne auzim sanatosi in noul an!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
adra_bell spune:
Ma bucur ca m-am implicat mai mult la bazar in anul asta, chiar daca produsele au fost puse mai mult pentru un singur caz, am crezut ca este mai bine sa intre o suma mai mare de bani si sa se "simta" ceva.
Sper ca anul viitor va aduce pentru fiecare exact ce-si doreste. Sanatate pentru Valentina si Carmina, sa va iasa toate analizele bine si problemele sa se opreasca aici! Pentru micutul Leditiei poate se va descoperi un leac vindecator, sper din tot sufletul! Evolutii frumoase pentru ceilalti copilasi, sanatate multa si putere acestor mamici luptatoare si incercate. Tuturor va urez La multi ani! Sa aveti un an bun, frumos si cu multe impliniri!
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
micki_mica spune:
Am facut ieri o plata la BRD pt David, pentru asta, jenyali. Un pic mai tarziu, fata de 24. .
Multumesc mikaeela pentru colet, am primit romperul si cartea . Romperul e inca mare, dar vine si randul lui. De carte...nu am avut timp, dar dupa revelion, cu siguranta. Asta daca imi da vie sefu'.
Ma bucur ca Dianaalex a primit coletul.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
Si va doresc sa aveti parte de un an 2011 minnunat, din toate punctele de vedere! Sa va bucurati de puiutii vostri, ca de cand sunt si eu cioara mandra, stiu cum e! Si mamicilor cu copii speciali, protie dubla, sa fie si pentru vremurile mai grele!
Va imbratisez cu drag, fie si virtual!
LA MULTI ANI!
Miki a lu' Kiti
simonapro spune:
Fetelor sunteti toate extraordinare si ma rog bunului Dumnezeu sa ne daruiasca sanatate, sa putem sa ajutam in continuare, cat de putin copiii acestia minunati.
Va doresc sa aveti parte de un an mult mai bun, cu bucurii si realizari, cu multa dragoste si liniste sufleteasca. La multi ani!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)