***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Lali_mete Te rog sa revii cu linkuri la produsele achitate pt Ema. si rall pt Marius Andrei.

mikaeela Din cate stiu eu, nu s-a aprobat regula de un an, asa ca eu sper ca anul viitor sa se stranga si mai multi bani de la bazar, suficienti pentru tratamente, si mai multe progrese

nushulica Daca nu vrei sa scrii aici numele persoanelor de la care ai primit produse necorespunzatoare, te rog macar sa le dai calificative pe bazar.

Eu nu sunt de acord cu prezentatul problemelor pe jumatate; acum exista posibilitatea de acordare a calificativelor negative, de trecere pe lista neagra, de exprimare in topic a nelamuririlor, se pot rezolva unele neintelegeri mult mai usor. Nu inteleg de ce vreti sa protejati persoanele care doneaza produse necorespunzatoare. Se poate intampla ca la 200 de produse, unul sa nu fie f ok, insa un calificativ negativ, langa 199 pozitive nu reprezinta o problema.
Eu recunosc ca nu verific lista neagra tot timpul, insa la calificative ma uit mereu cand licitez ceva.
Tocmai de aceea sunt foarte importante si este un mare avantaj in noul format al bazarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata fetelor.

Va ofer si eu din fuga ultima cafea pe acest an

si Un an nou fericit

Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna dimineta este ultima zi din an sper ca ati avut un an bun linistiti si ca noul an va gaseste sanantoase fericite iubite si implinite sufleteste. Va lasam si noi o reteta pentru anul viitor
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de LA MULTI ANI !

Sa va dea DD ca anul care vine sa fie un pic mai bun decat acesta si ca toate dorintele sa vi se implineasca. Sper sa ne primiti in continuare si anul viitor intre voi pentru ca daca nu ne mai primiti nu stiu cum ne vom mai putea permite recuperarile de care Alex are atat de multa nevoie. Mii de pentru fiecare si mule imbratisari. La trecerea dintre ani ne vom gandi la voi. Ne revem la anul.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Va multumim tuturor pentru tot ce ati facut si anul acesta pentru noi si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va intoarca toate faptele bune prin sanatate si multe impliniri.

Va doresc un an nou-2011- asa cum vi-l doriti ,dar mai ales cu multa,multa sanatate...si ma rog Bunului Dumnezeu sa puteti sa ne fiti alaturi in continuare.

LA MULTI ANI!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, eu sunt mai noua pe aici, dar ma bucur foarte mult ca m-ati primit, am avut inca de la inceput senzatia ca am intrat intr-o mare familie si va multumesc pentru lectiile de viata pe care le-am invatat de la voi. Imi sunteti tare dragi - mamici cu suflet bun si copilasi speciali - si sper ca anul care vine sa fie mai bun in absolut toate sensurile. La multi ani, cu sanatate!

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va dorim un 2011 care sa va implineasca toate dorintele si asteptarile, plin de sanatate, fericire si bani

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....

nushu,am sa scriu si aici ce ti-am scris in pm,(pt ca si de la mine ai primit foarte recent pachet) si pt ca si eu sunt om si pot gresi,dar tot asa cum pot gresi,pot sa-mi asum vina daca este cazul sau/si pot repara eventual...

"am citit si ultima ta postare,in legatura cu lucrurile primite....nu stiu daca te refereai si la mine,insa daca esti nemultumita in legatura cu vreun produs de la mine,incerc sa rezolvam problema....
mi s-a intamplat si mie sa pun produse si sa nu observ daca au vreun defect ceva sau am primit produse pt bazar de la donatori si n-am observat anumite probleme....insa am gasit rezolvare!
asa ca daca ai vreo nemultumire de la produsele mele nu ezita sa-mi spui!
multumesc si-ti doresc toate ecele bune!"

si dupa cum spuneam,am trimis si eu fara sa vad produse patate sau exact cand sa le ambalez am vazut ca sunt descusute/rupte(persoana in cauza stie)....dar am incercat sa rezolv pe cat posibil omeneste sau sa returnez banii....

si aprob ceea ce a spus Kid,pana la urma nu este ok sa tacem,indiferent cine este persoana de la care ai luat produsul,lucrurile astea trebuiesc stiute....si de asta exista si acele calificative!

si pt ca este ultima zi a anului(inca n-am facut calculul financiar),va doresc si eu din tot sufletul,multa sanatate,fericire,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
mamicilor de pui deosebiti le doresc si lor,ce-mi doresc mie,va multumesc ca mi-ati scris cuvinte frumoase la subiectul lui Mihaita,si-mi mai doresc pt toti copii o mare minune,sa fie toti copii sanatosi,sa nu mai sufere!

valentina,carmina,nici nu stiu ce as putea sa-ti spun,in afara de faptul ca nu sunteti singure,cel putin sufleteste virtual,ca sunteti femei puternice(asa simt eu,desi nu va cunosc pe nici una personal) si cel mai important Trebuie sa Luptati!pt ce aveti pt ce lupta!probabil pe parcurs,vor mai fi momente de deznadejde,disperare,dar important este sa nu renuntati si sa nu va pierdeti optimismul!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona_patra

Buna ziua fetelor,

De asemenea am achitat azi 20 lei in contul lui Mihaita pt acest produs http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10973 Mihaela77O, daca cumva se vor vedea banutii te rog sa ma confirmi si pe mine, daca nu cand ma inzdravenesc putin voi trimite dovada platii pe mail.

confirm plata facuta de Ramona!
multumim din suflet!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
In primul rand,sanatate multa Valentina si Carmina.
Vale,esti extrem de puternica,imi place enorm optimismul tau,puterea de a lua totul ca atare,de a nu te resemna si de a lupta..Sa dea Dzeu sa nu se confirme acel diagnostic.Sanatate multa iti dorim.

Carmina,te pupam mamica puternica.Sigur vei reusi tot ce-ti propui,ca esti o mamica puternica si ambitioasa.

Pentru noi a fost un an greu,nu ma astept sa vina altii mai buni sincer..pentru ca ceea ce facem noi este de a-i prelungi viata lui David,in nici un caz nu vor fi progrese,ci doar regrese.Nu sunt negativista,sunt realista si nu pot sa ma mint singura.Eu sper totusi sa se gaseasca un tratament mai bun,un tratament care sa-l vindece.
Am intalnit din primavara de cand suntem noi la bazar,fete extraordinare,care s-au implicat enorm pt noi,care mereu ne-au sustinut,care mereu ne-au fost aproape,care mereu au fost gata sa ne sara in ajutor indiferent de propriile probleme si pt asta le multumesc si ma plec in fata lor.Sunteti toate minunate,fara exceptie,atmosfera de familie creata aici nu o vezi prea des,solidaritatea de aici,gandurile bune,ajutorul,incurajarile reciproce..e fantastic ce ati reusit voi sa faceti aici,o mana de mamici.Meritati fiecare in parte cate un buchet de flori.
Eu va doresc tot binele din lume,fie ca 2011 sa fie un an mai bun pt fiecare,mai frumos,mai linistit, cu multe realizari si impliniri pt fiecare si in care toata lumea sa fie sanatoasa.
Pt mine personal imi doresc doar atat..fie ca anul 2011 sa fie anul in care cercetatorii vor gasii un tratament pt vindecarea fibrozei chistice.
Va pupam si va dorim tot binele din lume.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mamicilor de copii speciali le doresc ce-mi doresc si mie..sanatate multa si Dzeu sa faca o minune pt copilul fiecareia si sa nu mai sufere nici ele atata si nici copiii lor.
Un an nou mai bun,cu sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.

Va pupam si va dorim tot binele din lume.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput