***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 15
valentina_22 spune:
Intai de toate,multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Fiecare dintre noi are probleme, dar pentru faptul ca nu uitati si de aproapele vostru aflat la clipe de cumpana, meritati toata stima!
Multumesc Domnului ca m-a lasat asa cum sunt. Si daca imi spui ca maine vine sfarsitul lumii , tot nu-mi fac probleme. Imi place sa traiesc clipa si-mi place viata. Am trecut de cateva ori pe langa domana in negru, dar am driblat-o de fiecare data. Sper ca asa va fi si acum. Eu o iau ca pe o lectie, ce nu te doboara, te intareste,iar un sut in... este in pas inainte. Asa ca privesc cu incredere spre viitor si de va fi sa fie rau, tot nu ma voi lasa. Atat cat imi va fi dat mie pe acest pamnat voi lupta pentru lucrurile pe care le iubesc: casa, familia, prietenii si voi dragele mele care-mi sunteti ca niste surori.
Alaturi de voi am invatat multe lucruri, am ras, dar am si plans, am invatat sa fiu altruista mai mult decat mi-e firea.
Imi doresc si va doresc ca anul ce vine sa va gaseasca in mijlocul celor dragi voua, sa fiti inconjurate de iubire si caldura, sa ingropati toate supararile si necazurile si sa asteptati increzatoare anul nou care se apropie.
Carmina, toata stima de la mine. Esti o femeie si o mamica puternica, chiar daca uneori pari fragila, iar cine ajunge sa te cunoasca indeaproape descopera o prietena adevarata. Imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne vedem mai des,de multe ori am fost tentata sa te sun, dar cum in ultimul timp nu ai mai dat nici un semn de viata am presupus ca le ai si tu pe ale tale. Sper sa reusim sa ne vedem cat de curand.
Daca reusesc sa intru si maine va colind si atunci!
Insa daca nu reusesc, din toata inima inca odata va urez un 2011 prosper si plin de realizari!!!!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
ancadragoman spune:
Confirm 15 ron de la Rall pentru marius Andrei
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
LoraG76 spune:
Seara buna!
Mihaela770, am primit ghetele, sunt f. bune si frumoase, insa le va purta soacra-mea, ca mie imi sunt cam fixe! Multumesc!
Ledi, cred ca am ceva de platit..nu stiu daca a facut-o inca Laura, daca nu, saptamana viitoare.
Dodo, si pt. tine am ceva de pus in cont, dar tot pe sapt. viit. ramane...suna aiurea sa zic la anul!
Fetelor, toate sunteti minunate si ma bucur ca v-am cunoscut! Chiar daca n-am fost prea activa in ultima vreme, promit sa revin "in forta" cat mai curand!
Va doresc un an nou fericit, cu multa sanatate! "La multi ani"!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Lali_mete spune:
Azi am primit urmatorul mesal ,de la o prietena draga,cunoscuta pe forum,la dovlecei :
Mai lipsesc doua zile pana a-i spune adio acestui an 2010...Gandeste-te la tot ceea ce ai facut: ai descoperit prieteni noi sau te-ai impacat cu cei vechi,ai plans,ai ras,ai urat,ai iubit ,ai suferit,ai fost fericit,te-ai certat,te-ai impacat,ai pupat,ai sarutat,ai sperat,ai visat...Adu-ti aminte de persoanele cu care ai facut macar unul din aceste lucruri si trimite-le acest mesaj prin care sa le spui MULTUMESC ! ,chiar daca te-au imbratisat sau ti-au spus vorbe grele...Adu-ti aminte ca EI au fost totusi PREZENTI in viata ta!
Eu vi-l trimit voua,si va spun Va multumesc din suflet ca mi-ati iesit in cale in lumea asta zapacita in care traim... Am plans si ras alaturi de voi,chiar daca nu stiati ca va citeam, am trait clipe unice alaturi de voi!
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Mary nu au fost compromise ,doar au prins putin miros de umezeala ,dar a iesit la spalat .Norocul lor ca ma grabeam tare,posta era plina si se schimba si tura ,asa ca nu am facut mare tambalau,dar vine si clipa aia. Eu pastrasem plicul de la Monvas,nu stiu cum,dar l-am pastrat intr-o poseta,si ieri m-am uitat din nou inel,si surpriza,ea pusese probabil fusta intr-o punga,care acum ajunsese pe fundul plicului . Astept urmatoarea ocazie,sigur va veni,si le fac reclamatie,d-aia cu poze atasate facute direct la posta ,si plangerea facuta nu la cine raspunde de ele direct,ci la posta centrala pe Constanta. Nu imi place sa fac rau,dar da-o incolo,trei colete la rand desfacute aproape complet si ele nu-s dom'le "de vina! Asa a ajuns!"
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alex_andra spune:
Buna seara, fetelor:)
Am intrat sa va urez un an mai bun, mai curat si mai frumos, cu mai putine probleme si mai multe bucurii
Mamelor de copii speciali vreau sa le spun ca ma gandesc mereu la ele, chiar daca scriu mai putin, ma gandesc la puiutii lor si sper intr-un viitor mai bun
Pentru mine, acest an a fost mai bun si datorita voua, ca v-am cunoscut si mi-ati aratat si o alta latura a vietii.
Am plans alaturi de voi si m-am bucurat asisderea.
La multi ani
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Carmina si Valentina, sunteti doua fete puternice si bune.
Sper ca anul 2011 va fi mai bun pentru sanatatea voastra
alex_andra spune:
Dodo, daca vrei, iti dau eu numarul de telefon al Luminitei (Alex@Sara).
Nushulica, eu te inteleg foarte bine, din acelasi motiv am renuntat si eu sa mai cumpar de la bazar, pentru ca am primit haine patate, scamosate, etc si m-am limitat doar la a dona lucruri spre distribuire.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gianina Buna seara, Valentina,Carmina, va doresc multa, multa sanatate Claudia, daca poti te rog sa confirmi si plata mea (E.G.)- 13 lei pt. aceste 2 produse: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13299 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13300 Multumesc O seara buna tuturor |
citat din mesajul lui claudia.andrici CONFIRM DE LA GEANINA 13 LEI MULTUMIM FRUMOS LA MULTI ANI http://raulandrici.blogspot.com |
Confirmat.
kid spune:
citat din mesajul lui mari_paun confirm plata de la kokyi 12 lei multumim BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10245
Confirmat.