***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 18
ana l spune:
Eu vreau sa o laud pe Anca16. E super d e intelegartoare si mi-a trimis haine la proba. Astfel de gesturi imi bucura gindul.
Valentina, Carmina, mult curaj si santate multa!
Iar pentru mamicile noastre speciale, nici nu am cuvinte sa mai scriu ceva. Mi se pare ca nu gasesc niciodata cuvintele. Sa va dea Dumnezeu sanatate la copilasi ! Si voua !
Un an mai bun si mai frumos va urez!
claudia.andrici spune:
LA MULTI ANI !
Inainte de toate vreau sa va multumesc la toate fetele de aici pentru ajutorul acordat mie si ingerasului meu si tuturor mamicilor cu copii cu probleme ,pentru noi este un ajutor enorm ,ajutor fara care daca voi nu ati fii noi nu l-am fi avut ,suntti niste fete extraordinare.
Eu am intrat de putin timp in aceasta familie mare si vreau sa va spun ca va simnt aproape de sufletul meu ,ma bucur ff mult ca ne-ati primit in aceasta familie si nu in ultimul rand va multumesc multttt.
Va doresc tot ce e mai bun pe lume, dar inainte de toate sanatate ca daca e sanatate le poti face pe toate ,sper ca anul care vina sa fie cel mai generos an de pana acum si pentru copii nostri si toti copii din lumea asta ,sa nu stie ce inseamna :boala ,tristetea,esec,sa aibe parte numai de bucuri si inpliniri si mai ales sanatate .
Dumnezeu sa fie cu ei si cu noi sa ne calauzeasca pretutindeni .
LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI .
cosminiq spune:
La multi ani !
Multa sanatate si fericire in noul an!
Va pup si va imbratisez pe toate ca meritati din plin!!
la toti copilasii!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
madyrizi spune:
Ma alatur si eu urarilor de bine ce au fost spuse deja de familia "bazar umanitar".
Copilasii nostri speciali, noi nu suntem alaturi de voi in fiecare clipa, nu va dam sa mancati, nu va stergem lacrimile de pe obraji, nu va dam clipe de bucurie asa cum fac parintii vostri... dar sunteti si copiii nostri. Am ajuns sa iubesc fiecare copilas special in parte, sa sufar cand citesc vesti urate si sa rad cand sunt vesti bune. Imi e greu sa stau deoparte cand atatea lucruri se intampla aici. Va iubesc si va doresc un an 2011 mai bun decat cel care a trecut, mai multe vesti bune, mai putine momente triste pentru parintii vostri.
LA MULTI ANI!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anca16 spune:
Multumesc ana_l pt aprecieri, dar nu ma deranjeaza sa fac asta. Consider ca daca omul investeste niste bani, vrea sa ia in schimb ceva util/folositor.
Profit de ocazia asta sa va spun ca, daca vreodata aveti vreo nemultumire legata de produsele mele, sa imi spuneti fara nici o jena, puteti da si negative - atat timp cat criticile sunt obiective si constructive, nu ma deranjeaza! Cred ca e importanta comunicarea, pentru ca scopul nostru, al tuturor, e ca bazarul sa mearga, iar daca fetele care cumpara sunt nemultumite, nu spun dar nici nu mai cumpara...iar fetele care vand, nu-si cunosc greselile, nu vom fi pe drumul cel bun.
Ma duc la cratite. Va
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
mihaela77O spune:
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
gianina spune:
Va urez un An Nou cu multe bucurii, sanatate si sa se implineasca toate dorintele!
si cate o imbratisare pentru fiecare
alinamoro spune:
Va doresc si eu un AN NOU fericit cu sanatate, bucurii, impliniri, multe binecuvantari si prosperitate!
Ma bucur ca v-am cunoscut, ca fac parte si eu din familia "bazar DC".
Sanatate multa tuturor puiutilor bolnavi si multa putere in continuare mamicilor speciale si curajoase.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Serialbastre spune:
Vreau si eu sa doresc LA MULTI ANI tuturor copilasilor nostri speciali si parintilor lor! Sa aiba un An Nou cu multa sanatate si multe clipe de fericire!
La multi ani si tuturor celor implicati in BAZAR! Sa aveti putere si in anii ce vin sa va implicati, sa vindeti, sa cumparati!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!
In bucataria mea