ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

breee se baga omul o ora la somn si voi luati avant

HAI ANCA !!!! AMBRABURIKA , BLUE.NIGH ..

fetelor ...epidurala in cazul cezarianei nu se face dupa se face odata cu rahia doar ca ramane un canteter pe unde vei primii calmante in coloana direct fiind mult mai bune decat cele pe vena sau perfuzie , isi efectul mai bine si mai repede

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

sicuta13, eu de pe la 32 de saptamani nu am mai putut sa fac heparina in burtica! asa ca am trecut la picioare. Se face dupa acelasi principiu, adica faci pliu cu degetele , infigi acul, dai drumul la pliu si eliberezi substanta. Ca zona , faci de la genunchi o palma mai sus, chiar pe fata piciorului. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, sunt aici, sa te ajut!Apropo, eu mi le fac singura, sotul din dotare, a refuzat categoric de la inceput!Succes

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze
am intrat si eu pe fuga...FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BEBEI SANATOSIeu profit de zilele pe care le mai petrec cu sotul meuasa ca intru mai rarut,dar ma gandesc la voi mereuva pup cu drag

Angie +35

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

lori - vaaaaaiiii, cat e de scump !!! Ne incuscrim (daca nu ai deja alte planuri)??? Macar sa le facem cunostinta (cand oi veni in tara), ca dupa vad ei care-i treaba ....

mamma bis - o fetita si 40s+1 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

deeci ti-am vazut papusa, eu una m-as baga la o asemenea nora!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pai si eu ma bag la un asa ginerica . Unde mai pui ca are si ochi albastri , e un scumpic!!

mamma bis - o fetita si 40s+1 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Mai, adoarme omul un pic (10-12 ore asa) si cand se trezeste mai gaseste niste bebelusi

Bun venit!!! Sa va faceti mari, sanatosi si sa umpleti sufletele parintilor de bucurii!!!

Mirela si GGSK felicitari si refacere usoara!!

Apropo, stie cineva vesti despre Mirela?

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai cu contractia! Hai cu nasterea!!

Noi suntem acasica de ieri si incercam sa ne obisnuim cu viata in 4. E dificil, dar izbandim noi!

Am pus doua poze cu bulinuta Iris, ca am numai facute cu telefonul. Dar am filmat nasterea!. Sotul, adica!

Hai, Patricia, ti-am pus la pastrat loc pt 29! Sunt f. multumita de conditiile de la Eva si de servicii. Am nascut cu moasa Carmen, o superwoman haioasa foc! Ionel a venit in ultima jumatate de ora, mi-a rupt apa, care nu se rupsese desi aveam dilatatie 7-8. Apoi m-a cusut, ca m-am rupt putin. A fost totul ok!

Va multumesc inca o data pt incurajari! Sunt atat de fericita ca am acum doua minuni frumoase si sanatoase! Va doresc tuturor nasteri usoare si mult curaj!

Felicitari Danina si Mirela!

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci... cine mai vrea motate?

Eu maine am intalnire cu fi-miu, la morfo de trim III. Urati-mi succes.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

31+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane eu nu vreau inca!

Ioanaaaaa e superba!! Ce frumoasa foc-foc, cu falcute la purtator!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ioana ce dulce este !!! sa va traiasca

mayane iti tin pumnii maine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput