Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, pai ar fi super! De ce nu?? Sunt copii (cum e sora mea, Cristina) care invata foarte repede sa inoate. Ea stia sa faca pluta si a invatat sa inoate intr-o luna (vreo 12 sedinte), acum un an si ceva, cand am dus-o cu Stef la un curs de inot in Bv. Pana la final inota 2 stiluri si se scufunda bine! Avea 13 ani atunci. Sigur ar fi prins mult mai repede daca era mai mica. Instructoarea a zis ca are talent la inot. Zana oricum e fara frica, are inclinatie clara spre sporturi... Numa sa se faca mai repede ianuarie!!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si ca sa nu se trezeasca barbatu inainte de a va ura...

Sa aveti un An Nou mai bun decat toate de pana acum, sa fiti fericite, iubite, sanatoase si voioase!! Va pup, randunicilor dragi! Sa ne citim cu bine la anul!!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Te pupam Nico, sa va fie bine-bine!
Kya, eu una nu te cred deloc-deloc nebuna! Pe mine m-au dat la inot parintii la 3 ani si jumatate si nu doar ca am scapat repede de colac dar nu mi-a fost si nu-mi va fi niciodata frica absolut deloc de apa (pot sa am si 20 de metri sub mine, no problem) si, desi nu mai am pic de antrenament, inca inot mai bine si mai mult decat multi altii. Eu o voi da pe Iulia la inot la vara, la bazinul nostru al UMF unde primesc copii de la 3 ani in sus si am inteles ca-s f ok conditiile (iar eu ca salariat am o oaresice reducere).
Inotul cu cat il incepi mai de mic cu atat il vei practica mai bine si cu mai multa siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut o scumpa tare de Ioana...superba..

Anka,Tea se comporta in modul cum ai pove tu,si chiar mai rau :(...greu greu..e berbeaca notorie..i se pune cate o pata si aleluia...nu am ce sa fac,mai ma enervez,continuu sa vorbesc,ragusesc,nu pot decat sa sper ca timpul va rezolva..zice bine Vecinik...sa asteptam sa treaca timpul.Eu reusesc adesea sa o potolesc povestindu-i/mirandu-ma de ceva,ii distrag atentia cu ceva interesant,sau ii promit marea cu sarea,vad eu..nu-mi iese mereu...totul e sa am nervi de otel..dar de otel...asta e...face cat 3.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ho, ho, ho...sau buna seara?

Am avut asa niste zile alergate....desi sunt in concediu.

V-am citit pe fuga. Cu crizele simt ca n-am nimic de adaugat, decat ca si Sebi face...parca mai putine in public si inca destule acasa...la el au clar legatura cu lipsa de somn sau cu foamea.

Ioana, exact cum a facut Olga am facut si eu cand a aparut Sebi pe lume. Si acelasi sentiment de vinovatie ca nu ma ocup destul de el l-am avut. Si Ilincai nu i-a fost usor...s-a simtit evident o schimbare. Imi povestea bona care o scotea la plimbare ca nu vroia sa vina in casa si vroia sa se duca acasa la ea....pe strada facea crize cumplite...
Am avut si eu momente de disperare cand simteam ca nu o mai scot la capat cu ea, cand ma intrebam ce sa fac si cum sa fac sa-i fie mai usor....am implicat-o in absolut orice, am alaptat cu ea in brate...

Nu imi amintesc cum reactiona cand Sebi plangea...

Cert e ca in timp lucrurile se vor aseza...si o sa vezi ca merita!
V-am mai zis eu ca primii doi ani sunt cei mai grei!

Mergi la inceput

Nico, distractie placuta! o sa fie minunat, sunt convinsa!
un An Nou cat mai bun si pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-am adus aminte de pozele astea: http://family.webshots.com/photo/2332604680101922855mcPTPl Vreau la mareeee

Merci fetelor! Eu una inot de cand ma stiu, nici macar nu mai tin minte cand am inceput antrenamentele de performanta, dar oricum de miiica. Vad ca Sanziana intr-adevar are ceva inclinatie catre sporturi, asa ca, ii dam bataie.
Cel putin iarna viitoare SIGUR va fi colega de partie cu Dudulea Ai auzit Mimo? Indiferent ce vor spune Catalin cu Toni! Am zis!

Gata, va pup, fug la nani! Va doresc o noapte linistita!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

A,si am remarcat si eu ca,mai ales cu foamea si somnul au legatura crizele..dar,cine imi spune cum sa culc uliul la pranz,cand sting tv/pc/lumini,eu adorm si ea continua sa se joace??fara sa inchida un ochi la pranz?
..a intrat iar in criza de mancare..dar criza..un vf de cascaval a rontait dimineata,i-am bagat eu pe gat cu seringa o cana de suc portocala si atat.La 18.00 am rugat-o cu ciorba de perisoare proaspata,noi am mancat,ea nik..apoi a dat-o in crize (de somn,de foame probabil) mai tarziu a cerut sarmale,nu a vrut sa se atinga de ciorba si a mancat dintr-o sarma de 4 zile :(..si pe seara abia am facut-o sa soarba un danonino cu paiul...atat...crenvusti daca i-as da,ar manca toata ziua

Dr care a vazut-o zilele trecute mi-a sugerat sa refuz sa-i dau ceva de mancare daca nu accepta la ora mesei...dar pot??

Ii dau vitamine:biocin si minevita..sper sa se lege ceva pana nu innebuneste ma-sa.

V-am pupat..ma bag la filmul: wicker park.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hellooooooo.

Nico vacanta placuta!

Sovi si eu tot o paletuta am. Masina e Kenwood. Eu, ce sa zic ... ceea ce nu-mi place la masina este ca atunci cand framanta mai sare paletuta si trebuie sa fiu pe faza sa opresc procesul sa o bag la loc etc. APoi, painea recunosc ca mie nu prea-mi iese extraordinara. Deci, pentru mine e ok masina de paine pt momente de criza.

A propos Kya tu ti-ai luat Moulinex OW5023, 1.5kg, 16 programe, LCD, 1650W, alb - gri?

Mergi la inceput

Zana e absolut dementiala cu ochelari, casca si suzeta in gura!

despre inot nu stiu ce sa zic...eu n-am fost data la inot, nici nu aveau unde, am invatat sa inot singura...nu stiu exact cum si in ce fel, nu sunt o mare inotatoare...cu copiii voi mai astepta un an sau doi.
Poate ca Ilinca are varsta potrivita, insa Seb nu cred ca s-ar descurca...

Am si exemplul unor prietene care si-au dat copii de 2 ani la inot si mare lucru n-au facut...iar nepoata mea, la 8 ani a invatat dupa 12 sedinte sa inoate...
Asta lasand la o parte posibilitatile nenumarate pe care le am in Ploiesti!

Sovi, eu am avut masina de paine cu un singur cutit, acum tocmai ce mi-am cumparat una cu doua....parca e mai buna asta cu doua.
La faina neagra e important si tipul de program, pentru ca necesita mai multa caldura deoarece creste mai greu.
Sunt mare fan, oricum, azi am facut paine cu masline!

Mergi la inceput