Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kya, nu a reactionat asa pt ca s-a simtit neglijat sau dat la o parte, nicidecum! Am fost foarte atenta la toate aspectele, s-a comportat f. frumos cu ea si acum face la fel. Ii e f. draga. Doar ca nu suporta zgomotul in general, apoi plansul ei, fiind foarte strident si cred ca se gandeste si ca plange pt ca sufera... doar plansul cu asta e asociat, nu? Cand plange Iris plange si el si vrea alinare...

Oricum, incet-incet cred ca se vor aseza lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, si eu cred la fel, am tot uitat sa-ti scriu: probabil ca este foarte frustrat de arunca pe unde nimereste cu ce apuca. Si speriat. O data fiindca nu se poate exprima, a doua oara fiindca Iris ii este draga si nu stie ce sa faca sa nu mai planga. Cu alaptatul, mie mi-a fpst foarte greu sa ma abandonez alaptarii... am luptat cu mine muuult timp si am neglijat multe alte aspecte... Trebuie perseverenta. Multa.

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, plus ca pur si simplu e o experineta ff noua si puternica pt David, na, doar e si pt voi, nu? Sigur se vor aseza lucrurile. Poate insa cu chestia ca nu suporta zgomotul e de lucrat nitel...
Sovi, eu am tot cu o singura paleta si randunoiul meu avea (si inca are) aceleasi retineri ca tine. Dar de framantat framanta sigur bine, masina noastra are deja vreo 2 ani si eu am sute de paini facute la activ Intr-adevar insa, aia integrala iese mai indesata, la masina mea scrie chiar in instructiuni de treaba asta (asta fiind si motivul pt care totusi trebuie pusa si faina alba ca sa iasa mai afanata). Categoric, e o inventie mununata masina de paine. Am fost complet contra cand al meu mi-a propus sa luma, ma gandeam ca nu poate iesi decat o porcarie; m-a convins doar cu argumentul ca Iulia va avea paine in care stim ce punem, care e sigur proaspata, etc. Si odata luata m-a dat pe spate. Desi eu nu am experimentat retete prea sofisticate. Uite, acum tocmai s-a copt una in care am bagat migdale pisate Am vrut sa fac cu rosii dupa reteta Kyei dar randunoiul s-a impotrivit cu revolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana, dar intre timp David a inceput sa vorbeasca? Poate sa verbalizeze? Cum iti dai seama care este problema lui, spune ce-l deranjeaza?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Sovi, pai de aia nu iese ma, daca faci numai si numai cu faina integrala...uite reteta asta pe care tot o fac eu este cu 240 gr faina(asa scrie,nu specifica de care dar eu pun alba ca am de la soacra-mea facuta din graul ei) si 365 faina integrala(eu pun din aia neagra cumparata de la carrfour) si iese o paine super la gust ,inalta,pufoasa si gustoasa....si in ea pun seminte de care ma taie capul......inainte faceam alte retete cu lapte praf,sau din aia simpla de tot cu apa ,faina si sare, dar nu prea mi-au placut...aia cu lapte praf este mai mult de micul dejun pentru pus unt pe ea ca-i mai dulce.....asta intr-adevar are putin zahar, dar nu-i dulce, aaa si ulei mai are..... in concluzie imi place asta cel mai mult ca textura si gust

Mergi la inceput

Naty spune-i ca e tare buna, daca vrea ii aduc eu maine o felie sa guste

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Mergi la inceput

Pfiuuu, eu astept sa adoarma si ultimul mohican (de fapt mohicanul mijlociu ) si sa se trezeasca al mare ca sa indesam bagajele in geamantane... gheu-gheu cu bagajeala!!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2040497960101922855FOZYtf
Sanziana s-a pregatit de inot!
Mi-am facut din ianuarie abonament la fitness si in weekend o sa o iau si pe ea la inot. Abia astept!

Mergi la inceput

Kya, ce tare-i Zana!! In aia cu suzeta e mortala!! (zicea Blanka sa ii invatam doar cu aripioare, poate reusiti fara colac)

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Nico, in Turcia nu prea a stat cu colacul. Cred ca mai mult o incurca la balaceala. Cu aripioarele avea mai multa mobilitate. Acu' sa vedem cum o fi, cum o vrea. Daca as zice ca mi-ar place sa invete deja sa stea la suprafata apei fara nimic, sunt nebuna, nu?

Oricum intrebarea zilei a fost Acum e ianuie? Asta pentru ca ma intreba fara oprire Cand mergem la inot? si raspunsul meu era Din ianuarie, ca de atunci avem abonament. Deci, cand se face odata ianue?

Mergi la inceput