Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 11
Kya spune:
Nu retinusem. Atunci distractie placuta si drum bun!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Hello randunici!
N-am mai avut calculator de joi, parca n-am avut o mana, asa a fost!
Se pare ca am luat un virus puternic care a distrut tot, tot, inclusiv hard!
Abia azi a venit de la reparatie generala...Mi-a fost dor de voi, nici nu am apucat sa fac urari pe crenguta....asa ca sper din suflet ca ati avut un Craciun cald si armonios alaturi de cei dragi. 

N-am citit decat pagina asta si imi dau seama ca a nascut Ioana, oauuuu!
Ce cadou minunat de Craciun, mai mami tu faci copii numai la zile mari, ai observat?
Felicitari, bine ai venit pe lume Iris , sa fii sanatoasa si norocoasa in viata.
Ioana, daca ai pus poze, mai pune o data link-ul , pleaseeeee. 

Nico, inteleg ca plecati in vacanta, sa fie frumos si relaxant.
Si drum bun sa aveti.
Eu mai sunt in concediu si saptamana asta, sper sa recuperez zilele pierdute.![]()
Nicoleta spune:
Pai nu aveam cum sa retii, ca am scris in fuga :)) (nici nu am retinut numele locului... pana azi am tot sperat sa nu plecam :D, nu-mi plac trambalarile cu copil mucios si tusitor... mai ales ca eu si cu el stam pe la pensiune mai toata ziua singurei...) (al meu e in al noualea cer a va schia, crede el ca zilnic :D, Stefan va merge de la 9-15 cu o scoala de schi, eu si piciul... pe langa casa; anul asta nu incercam schiurile pe Matei... mi se pare prea... firav... la anul va sti germana :)).
A, l-am masurat pe Matei, are 99 de cm. Mie mi se pare inalt tare, mai ales ca Stefan avea 93 la 2 ani si jumatate si acum are 128. Insa e slabanog... vreo 14 kg daca are...
-----------------------
A venit Craciunul! 
zozela spune:
![]()

Sper ca ati avut un Craciun frumos si-un Mos incarcat cu doritele cadouri! Eu nu am reusit sa pun mana pe calc.Am fost intr-o vanzoleala continua-ba la nasi,ba la bunici,prieteni
Acum asteptam noi musafiri
Nu va mai spun la ce ore am inchis ochisorii,dar va spun cat de cuminte a fost Maria-Doamne,sa nu-i fie cu deochi! Asa copil cuminte,sa tot faci![]()
Cu intarziere,
Corina,la multi ani!!

La multi ani,tuturor celor care poarta numele Sf.Stefan!
Citind ultima pagina,constat ca a sosit Iris!!
Felicitari,Ioana! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati mereu de ea!
Daca nu lipsea bunul meu drag,v-as fi spus ca asta a fost cel mai frumos Craciun din viata mea,dar asa..

A fost frumos! Inca nu-mi vine sa cred ca am ceea ce am,acesti doi copii minunati si pe Dan,dragul meu! Zilele astea,poate mai mult decat oricand,m-am rugat sa-mi fie sanatosi cu totii si sa ne tina DD la fel de uniti mereu.
Ieri,Mihai mi-a zis ca Maria e fratele lui si ca o iubeste mult
In ziua de Craciun,o alaptam pe Maria,iar el,ca de multe alte ori,statea rezemat de mine si-mi citea ceva
S-a oprit,s-a intors spre mine,aproape de fatza mea si-pisicit- m-a intrebat daca poate sa bea si el latic din tzatza mea.Si i-am dat.Si a baut!!
Da,chiar a supt!!
Am fost socata ca a stiut cum!! Si sa-l fi vazut cum se pisicea si zicea ca-i bun
Nu mi-a mai cerut de atunci,Dan zice ca nu am facut bine ca i-am dat,dar..Ce sa fi facut?! Cred ca a vrut sa ma testeze,mai mult.Sa vada daca-l refuz sau nu..Nu stiu ce fac daca-mi mai cere..
Uitasem! Joi noaptea a facut o criza urata de tuse.De Vineri e pe Singulair.Ieri si azi-noapte nu a tusit deloc.E un miracol!!
Maine nu mai plecam niciunde si nici nu mai vine nimeni la noi(sper).Abia astept sa vad pozici,sa citesc despre Mos si cadouri si poate am timp sa scriu si 2-3 vorbe coerente.
Pupici!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Kya spune:
Clau

Zozelici ce frumos trebuie sa fie la voi acolo 
Nico hai mai ca e frumos la munte acolo la ei. Macar mai schimbi si tu aerul! Immer positiv denken!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Bitza, Kya, multumesc pentru raspunsuri! 
Tind sa cred ca cea a Kyei, cu 2 palete, framanta ceva mai bine, dar n-o fi diferenta mare, asa ca nu schimb masina deocamdata.
Nico, va doresc vacanta frumoasa, si fara incidente! sa apucati si voi sa va relaxati.
sasa are 90 cm :)
Clau
moama, ce virusache ati avut voi acolo?? sper ca n-ati pierdut date importante!
Zoze
multumesc de urare! Ce frumos povestesti tu acolo despre trupa 
Brr tocmai au avut niste prieteni un accident grav cu masina, numai printr-un miracol au scapat cu viata. Partea cea mai tare e ca ea a avut o premonitie in vis despre asta si nu si-a lasat omul 2 saptamani sa conduca pana s-a gandit ca a trecut suficient timp, se saturase sa fie ea soferul familiei. Si la cateva minute dupa ce s-a urcat el la volan, la iesirea din Sinaia, au bubuit un tir, un sant si un copac. dauna totala, dar in viata.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Clau, bine ai revenit! Cu calculator in forma!
Zoze, ma, ce frumos povestesti tu!! Vreau si eu o fetita, insa incep su pretentiile deja: sa fie cuminte!! Ca ma descurc eu cumva cu Stefan, deja este mare. Insa Matei... pfiuuu...
Sovi, m-ai speriat cu accidentul asta! Eu nu am avut niciun vis... nici nu am ganduri pe tema asta... insa cand aud de accidente rutiere ma trece un fior pe sira spinarii!
-----------------------
A venit Craciunul! 
bitza037 spune:
Sovi, nu pot sa cred ca citesc, Doamne !!!!!!
bine ca au scapat cu viata,este tot ce conteaza...
cu masina de paine ,eu nu inteleg ce tot zici ca nu framanta bine...adica ce?nu creste painea???eu cu o singura paleta am si nu ma deranjeaza, iese o paine crescuta si frumoasa
,aseara am pus seminte de marar uscat si a iest super
, maine pun seminte de chimen ca-mi plac mult
Nicoleta spune:
Alinule, superbe fustitele! Azi este ziua nepoatei mele, in curand sper sa primeasca o fustita cadou! Ma ajuti??
-----------------------
A venit Craciunul! 
sovietica spune:
Bitza, eu facand painile mai cu faina integrala, ies cam tasate. Si cand le fac eu de mana, ies mai bine. Am mai tras cu ochiul cum framanta masina aia si parca nu ma prea convinge cum sta si se invarte gogoloiul de coca lipit de paleta aia. adica eu n-as numi ala framantat. Voi face o paine fara pic de faina neagra, sa vad daca iese tot asa.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara