Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

cata treaba am, si o lalai pe aici... cand s-o inventa robotul ala de bucatarie care sa gateasca singur?...

Sa stii ca eu mai am sperante!
Zilele trecute, cu masina de paine, am avut o revelatie Stateam eu si imi aduceam aminte cum am facut o data de mult cozonac framantat in lighean vreo 2 ore. Cand faceam pauza sa-mi odihnesc muschii ma indemnam "haide fato, ca nu se face singur aluatul ala". Si acum ma gandeam ca ciobanul sprijinit in bat, cu ochii pierduti in zare "io-te bre, ca se face singur aluatul!" Mare minunatie vere

Si apropos de gatit singur, stiti bancul ala cu broasca, nu? Daca o-nvat sa si gateasca, ai zburat de-aici!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello pe ziua de azi, si ma inscriu la subiectul cu crizele, dar scriu pe scurt ca vreau sa ma bag la un somn mic,ca ne-am culcat tarziu azi noapte....

stiti prea bine ca v-am povestit ca si Antonia face din astea(urlete, tavalituri pe jos, tipete, ba mai si da in oameni sau copiietc), si bineinteles ca reprosurile vin direct la adreaa noastra, ca noi doi nu stim sa crestem un copil si ca o sa ni se urce in cap,etc...si din partea alor mei si a lor lui....
imda, eu sunt la unison cu voi si aplic aceleasi metode, chiar daca cateodata simt ca nu mai pot,parerea mea este ca parintii nostrii seamana intre ei pentru ca apartin unei anumite generatii cu o alta metoda de educare, adica mai cate o palmutza, pedepese, etc....si cu autoritatea fata de copii exprimata altfel,mai pe roamneste ii stiam de frica(ceea ce eu nu vreau pentru Antonia,si nici voi pentru ai vostrii ca de aia ne chinuim cu crizele si cu explicatiile),ai mei daca se uitau o data urat la mine, sau imi ziceau sa stau cuminte pe un fotoliu intr-o vizita scurta, pai asa faceam...hahahahah, pune-o pe Antonia sa faca asta ca ne da afara din casa cu gazda cu tot..........
in concluzie: eu sunt sigura ca procedam cum trebuie, copii nostri sunt alte generatii mult mai evoluate decat eram noi si prin urmare trebuie schimbate si metodele de educare(asa cum facem noi, fata de cum faceau parintii nostrii)...

nu stiu daca am fost coerenta,dar sunt obosita,si in plus s-a catarat si Antonia pe mine, dar revin mai tarziu cu rectificari daca-i cazul
P.S. asa ca Luny stiu ce ai simtit ieri cand ti s-a spus/reprosat de criza lui Matei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgule, mersi din suflet pt ce mi-ai scris... sper sa reusesc si eu cu David. Ti-am zis, si eu i-am explicat inca de la inceput de bebe... o iubeste, asta e clar, dar nu suporta s-o auda plangand...mai lucram la asta. Va pupam cu drag!

Cuscra, m-ai intrebat daca mai vreau copertina...da! O sa-ti trimit adresa si iti multumesc!

Am rezolvat-o si cu Iris cu kk. Aseara am stimulat-o putin cu termometrul si nu mi-a venit sa cred ochilor ce a iesit. Saracuta ! Apoi a facut ea azi-noapte iar o gramada... M-am linistit si eu si cred ca si ea...

Va pupam pe toate!

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kya, si cine mai are masina de paine, la voi tot asa http://family.webshots.com/photo/2666986270102206853vTyuae arata sistemul de framantare? Nu de alta, dar mie nu mi se pare ca framanta bine ce am eu. Si paleta mea ramane in paine, pana scot painea din masina, odata am si aruncat-o la gunoi cu tot cu paine la un rateu, bine ca m-am prins inainte sa ducem gunoiul!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ar trebui sa bagajesc de zor... dar sunt rupta, efectiv... azi am mers iar la medic fiindca mi se parea ca s-a agravat, a zis ca urechi, gat, plamani - curate-s toate! Nasul e problema. Ii dau Sinupret sirop si picaturi Fentrinol. Om vedea ce-o fi... per total a fost o zi naspa... dar nu are sens sa va mai povestesc...

Cu venirea acasa a lui bb2... Stefan era mai mare, a inteles ce si cum, desi sigur ii era greu... eu nu am reusit sa mentin balanta si avantajatul era Matei... fiindca Matei a fost un plangacios, a dormit mult timp pe burtile noastre... eu am avut si stresul cu alaptatul (sigur nu ati uitat :D)... eram extrem de obosita si Stefan a fost cam neglijat... nu mi-a spus insa niciodata, desi sigur l-ar duce mintea sa spuna, daca s-ar simti asa (se poate deci sa fie doar sentimentul meu de vinovatie, desi...). Deci nu urmati exemplul meu :). Importanta a fost varsta lui, fiindca deja avea preocupari care nu ne implicau (neaparat) pe noi. Uneori ma gandesc... ar fi fost poate mai bine sa fie diferenta mica... insa nu stiu cum m-as fi descurcat... revin apoi la ideea ca mie mi-a fost mai usor (desi nu mi-a fost usor nici asa, cui i-ar fi?).

Si sunt foarte de acord, copiii reactioneaza in mare parte si cum vad in familie (eu sunt mai vulcanica... dupa Miha as fi pacienta ei uneori :))) ). Sper totusi sa il mosteneasca pe Adrian la temperamente.

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nico, cred ca era diferenta optima de varsta. Si sunt de acord cu cuscra, depinde mult de copil...poate din punctul asta de vedere nu ar trebui sa ma agit prea mult, ca si david e f intelegator si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Kya, si cine mai are masina de paine, la voi tot asa http://family.webshots.com/photo/2666986270102206853vTyuae arata sistemul de framantare? Nu de alta, dar mie nu mi se pare ca framanta bine ce am eu. Si paleta mea ramane in paine, pana scot painea din masina, odata am si aruncat-o la gunoi cu tot cu paine la un rateu, bine ca m-am prins inainte sa ducem gunoiul!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

in genul asta este si paleta de la masina mea, si tot asa eu scot painea din masina cu paleta cu tot, si dupa ce se raceste painea o scot...sau nu inteleg exact ce intrebi???

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2281498380101922855MgIlzG
asa arata masina mea. Are 2 palete. Se mai intampla sa ramana paletele in paine dupa ce o scot, dar ies usor cu carligul ala al masinii.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Mergi la inceput

Ioana, eu cred ca David a reactionat asa pentru ca se simte dat la o parte, nebagat in seama, dezavantajat fata de bebelusa. Mi se pare extraordinar cum s-a comportat Olga cu amandoi copii, incluzand-o mult pe Soph in tot ceea ce facea cu Alex.

Miha draga de tine! Ce m-am distrat cu trimisul tau la psiholog!

Nico de ce bagajit? Plecati undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, plecam maine, am scris pe undeva, mai in spate. Nu ma intreba insa unde :)). La vreo 2 ore de Viena. Fara fitze, o pensiune... Stam 5 nopti. Am emotii cu carul, mai ales ca Matei e mucios si de obicei fitzos in deplasari :).

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput