Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
http://www.goestling-hochkar.at/de/default.asp
Am aflat si eu pe unde mergem :) (vom sta in vale, pe undeva...)
-----------------------
A venit Craciunul! 
tuchita spune:
Stela, nu stiu daca te consoleaza cu ceva...si Seb e in greva foamei de o saptamana....nici macar lapte nu mai bea, chiar nu stiu cu ce traieste. masele nu ii mai ies, n-are nik altceva. are 13 kile si nu-i tace gura.
recunosc ca incep sa ma ingrijorez incet....dar nu stiu ce atitudine sa iau. In seara asta i-am facut din piureul de cartofi un ursulet pe farfurie. A bagat 5 furculite si gata. Carne nu mananca aproape de loc, asta ma ingrijoreaza cel mai tare.
Une peste alta Teodora arata foarte bine, si cred ca in afara de a fi stricat cu regimul de masa nu ai ce sa-i faci.
Kya spune:
M-am intors, ca Zana si-a exprimat dorinta sa doarma cu bunica-sa ![]()
Gudinde pe asta o am eu (Moulinex OW 5020): http://www.compari.ro/masina-de-paine-c4110/moulinex/ow-5020-home-bread-xxl-p41858446/
Stelutz imi pare rau ca sunteti iar in greva foamei. Stiu ca e o teorie care spune sa nu-i dai nimic decat la ora mesei... Greu tare! Eu una nu am putut sa rezist. Norocul meu este ca Sanziana este cu perioade - cand abia ciuguleste, cand mananca zdravan. Asa ce per total se compenseaza zilele.
Despre inot si alte chestii asemnatoare, cred ca smecheria este sa le descoperi cheita fiecarui copil, si sa-l conduci pe cararea aia. Ca e ea inot, ski, arte martiale, balet sau pian. Daca face ce-i place nu are cum sa nu iasa bine! Si toata lumea e fericita. Altfel doar din obligatie si constrangere... no way!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Nico, ce misto!Bine ca nu inteleg ce scrie, ca m-as oftica si mai tare!
Naty, esti in concediu?
ce-ai facut cu raportul? ai åprimit rasåpuns?
Mai sunt pe-aici pana se termina filuml cu jackie chan...apoi indraznesc sa ma bag in pat...
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta http://www.goestling-hochkar.at/de/default.asp ----------------------- A venit Craciunul! ![]() |
Ooo, pai sa va fie de bine! Foarte fain!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Stela, nepotik mare este dezastru in ceea ce priveste masa si este slaaaaaaba de ne-a facut dr harcea-parcea si ne e rusine sa mergem la consult.
Dar realist vorbind singura solutie de a pune pe ea ar fi sa dam liber la dulciuri. Pt astea exista mereu loc in stomac. Dar asta nu-i o solutie din punctul nostru de vedere.
Asa ca ... continuam cu mancatul putin si gradi nu a imbunatatit nici pe departe cat speram, aceasta problema. Asta e! SIncer, teoria e multa si la unii chiar functioneaza, dar la altii nu. Noi suntem in categoria nu.
tuchita spune:
Ralu, asa e ..trebuie sa gasim cheita.
sa vedeti ce cheita urmeaza sa caut eu, pentru ca Ilinca a primit patine.
Simt nevoia sa fac si eu ceva pentru mine, sportiv, si sa o includ si pe ea...problema e ca Seb e prea mic, am vorbit cu instructorul si mi-a zis ca n-are sens...de altfel el miorlaie cand ii vine un fulg pe fata, in timp ce Ilinca e innebunita dupa zapada si gheata si tot ce inseamna iarna...
Sper sa ramana baietii cuminti acasa si eu sa ma duc cu Ili la patinoar...si sper sa nu renunte dupa prima cazatura.
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Nico, ce misto!Bine ca nu inteleg ce scrie, ca m-as oftica si mai tare! Naty, esti in concediu? ce-ai facut cu raportul? ai åprimit rasåpuns? Mai sunt pe-aici pana se termina filuml cu jackie chan...apoi indraznesc sa ma bag in pat... Catalina, mami de si ![]() |
Deja ma simt mai bine.
Si eu am deschis linkul si ma uitam la poze ca in rest ...
gudinde spune:
Tuchi, cred ca-i foarte important instructorul. Cel putin la inceput sa nu aiba multi copii incepatori sa se poata ocupa de ei.
Eu tin minte cand m-am dus la prima lectie de patinaj. Era cam faceti aia si aia si cu asta basta. Nu foarte multa grija si inevitabilul s-a produs. Am facut buf, din pacate mana mea a facut poc si am avut o fractura nasoala, cu deplasare. Dupa aia nu mi-a mai trebuit patinaj mult timp.
tuchita spune:
valeu, Gudinde, nu ma speria!
oricum nu e ingramadeala la Ploiesti...sper sa vrea sa stea pe patine si sa reusesc sa-mi fac eu programul incat sa pot sa ma tin de treaba!
gata, v-am pupat!
Noapte de vis!