Ce v-a adus Mos Craciun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Mihaela, cadoul primit de tine (4 kg minus) l-as vrea si eu, dar se pare ca va trebui sa mi-l fac singura...cam greu..
La noi mosul a adus cadouri doar la copii.Vlad si-a dorit mult un laptop si cum cadoul lui a fost cam scump mosul a taiat din cadourile noastre.Andrei a primit un trenulet, o tablitza magnetica si un set de bakugani.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Haha, pai e munca in spatele astor 4 kg in minus, nu crezi ca s-au dus doar asa . Doua luni de mers la sala, la gimnastica(nu la aparate) si portii mai mici de mancare...cadoul tot eu mi l-am facut, dar nu mai speram sa intru in pantalonii aceia vreodata, cand in seara de Ajun am zis sa incerc! Si bine am facut!

Spor Nonna, sa stii ca e un cadou frumos chiar si pentru alta ocazie, la mine asa s-a nimerit!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Xio, neaparat sa te vedem, cred ca rochita tricotata iti pica f bine, plus o curea care sa se potriveasca. am si eu ceva de gen.Mie Mosul mi-a adus 10 kg in minus(mihaela, mosul meu s-a apucat de munca din septembrie:)), primii pasi ai Letiziei de una singurica, un calendar cu desene pentru fiecare luna, facute de minuta lui Aldo, un aranjament pentru Craciun, dragut foc, facut de nadja la gradi.Si in rest alte accesorii pe care mi le doream, nu le mai zic, sotul intotdeauna a stiut sa-i sopteasca Mosului sa-mi aduca, exact ce-mi doream:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

wow vik, felicitari! Eu nu am targhet de 10 kg, sunt destule inca doua daca mai dau jos si apoi mentinere...dar ma bucur ca tu ai reusit!
Oricum sfaturile tale si incurajarile mi-au prins excelent!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Mamagiuliei, dau eu fuga sa te ajut cu CreamWhisky-ul ala - mie imi place grozav!

Te rog, spune-mi cum faci sa pastrezi constructiile de pe o zi pe alta (am un proaspat iubitor de puzzle in casa) - insa:
1. exista vreun "dispozitiv" special (deocamdata folosesc plansa de placinte)
2. avem pisica scotocitoare
3. n-am loc pe nicun dulap suspendat

Craciun cu liniste si bucurie!

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Eu am catel si nu se catara pe mese
Puzzle-ul e din 1000 de piese si anul acesta il fac pe masa din bucatarie Pe un carton mare sa-l pot invarti.
Noi mancam pe tavi in camere deci e usor. De preparat iar o fac pe blat.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Ehh...
Nici fiara mea nu urca pe masa - de altfel si n-ar avea loc, juma din timp eu acolo lucrez, ca sa nu mai fumez in biroul pe care-l impart cu fiu-meu. Deocamdata l-am intins pe jos intr-un dormitor - dar trebuie sa gasesc o solutie pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mie mi-a adus cel mai valoros cadou, cateva zile fara dureri si am fost in plina forma! trei copii cu ochii albastrii au "profitat" de asta, atasamnetul lor a fost, de asemenea, un minunat cadou ce mi-a fost oferit de acest Craciun.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mediajust/mamagiuliei am vazut in Carrefour, jos, chiar in zona puzzle-urilor niste puzzle mat-uri din silicon care se pot rula astfel incat sa iti tii in siguranta munca. Si tot acolo am vazut spray cu lipici pt puzzle, astfel incat odata facut puzzle-ul sa il poti eventual pune sub sticla si inrama fara sa se faca bucati.

On topic, mie mi-a adus un parfum, un cardigan si o poseta iar pentru copil obscen de multe cadouri, sunt absolut ingrozita de cate am putut sa adun

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Aici Mosu' vine pe 1 ianuarie (Mosul este Sfantul Vasile la greci si ciprioti), deci mai am de asteptat.

Dar pana vine Mosu' lor, a venit Mosu' romanesc sa-i aduca celui mic un set de avioane si masinute, iar sotului o carte: "Easyway to stop smoking". Mosu' asteapta cu nerabdare efectele lecturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

un ceas colegului meu de viata
o pereche de cercei mie
ciocolata, oua kinder, un tractor cu remorca, cu telecomanda, un jerseu, un joc lego ferma, si un bebe movlui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ptr. mine si Daddy, Mosu' a venit azi-dimineata, cu o glicemie de 4,4 la Victoria (e hipo-glicemica).
Victoria a primit o gramaaaaaaada de cadouri: de la Mosu' cu nashii :) a primit un catel de jucarie care doarme si canta melodii de somn, si sunete din natura (padure, ocean, etc), o carte de colorat cu Tinkerbell, maaaaaaare, mare, creioane de colorat, de la fetele lor a primit un pahar cu pai cu Tinkerbell, un set cu printesele (au vreo 6-7 cm.), un set cu Tinkerbell si prietenele ei (da, ii place Tinkerbell) si de la printii nashei a primit un set de colorat cu carioci (hartie cu suport, asa ca o tavita) . De la prietenii nostri a primit 3 papusi (Mda... ), un cariucior retro ptr. papusi si un set de machiaj (jumate de joaca jumate real... na, ptr. fetite 3 ani si peste). Din partea noastra Mosul i-a adus asa: o tablita de scris cu creta pe o parte si de colorat cu carioci pe cealalta, un set de plastilina sa faca animale de ferma, o carte de la Tag Junior, o bucatarie, un dvd cu Barney si Mother Goose, o Tinkerbell careia i se lumineaza aripile, oja, ou kinder,, un joc cu poze (e mult de explicat dar e educativ) un joc cu bile (si asta e greu de explicat, dar o ajuta sa reactineze rapid) si cred ca atat, dar nu's sigura... si azi dimineata se juca cu oalele mele...
Edit: a primit si un pian si un joc sa pescuiasca aliens...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput