Ce v-a adus Mos Craciun?
Raspunsuri
liliana29s spune:
Craciun fericit !
- Mie o masina de facut paine de la Moulinex
(o iubesc, mi-o doream)
- Sotul a primit o coarda de sarit cu numaratoare (se lauda la toti cunoscutii "Io am primit o coarda
"
- Copilul traseu de masinute, trusa cu dinozauri , microscop si luneta.
bobocel_07 spune:
Mi-a adus o pereche de cizme, o caciula si o crema de fata.
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
iahim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliana29s Craciun fericit ! - Mie o masina de facut paine de la Moulinex - Sotul a primit o coarda de sarit cu numaratoare (se lauda la toti cunoscutii "Io am primit o coarda - Copilul traseu de masinute, trusa cu dinozauri , microscop si luneta. Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri). ![]() |
Bogat Mosu'!
szivarvany spune:
Eu am primit de la Mos Craciun cel adevarat puzzle-ul de 1000 de piese ce-mi lipsea din colectie 

M-am cadorisit cu niste manusi tare trendy, lungi si cu fir sclipiricios, gasite la un pret demntial de 10 lei ![]()
Si de la un colaborator am primit multa, multa ciocolata(astea le-am impartit cu Giuli
) si un CreamWhisky cu care nu stiu ce sa fac - probabil il voi face cadou cuiva pt ca eu nu beau.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
Mediajust spune:
Mamagiuliei, dau eu fuga sa te ajut cu CreamWhisky-ul ala - mie imi place grozav!
Te rog, spune-mi cum faci sa pastrezi constructiile de pe o zi pe alta (am un proaspat iubitor de puzzle in casa) - insa:
1. exista vreun "dispozitiv" special (deocamdata folosesc plansa de placinte)
2. avem pisica scotocitoare
3. n-am loc pe nicun dulap suspendat
Craciun cu liniste si bucurie!
mihaela_s spune:
4 kg in minus si ocazia de a purta o pereche de pantaloni dragi si care nu au intrat pe mine de acum vreo 2 ani cand i-am primit! 
O pereche de aparatori pentru bucatarie(din aceia de se iau vasele fierbinti de pe foc) crosetati de Diana la orele de lucru manual
.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Nonna76 spune:
Mihaela, cadoul primit de tine (4 kg minus) l-as vrea si eu, dar se pare ca va trebui sa mi-l fac singura...cam greu..
La noi mosul a adus cadouri doar la copii.Vlad si-a dorit mult un laptop si cum cadoul lui a fost cam scump mosul a taiat din cadourile noastre.Andrei a primit un trenulet, o tablitza magnetica si un set de bakugani.
Raza de soare spune:
La fetita, Mosu' tot vine de pe 6 decembrie, aproape zilnic. A primit hainute, multe jucarii, carticele de povesti/de colorat... pe 24 a primit mult doritul ponei Honey... iar pe 25, tot pentru ea si chiar de ziua ei...Mosu' a venit cu un nou episod de enterocolita...
asa ca ieri dis de dimineata eram la spital.
Pentru noi, laptop si cosmetice, o geanta, haine...si o mare tristete sa ne stim copilul bolnav si la regim strict+tratament. Mai are rost sa spun cum m-am simtit ieri cand printesa imi cerea sarmale???
Elle_seb spune:
mamagiuliei, complicata treaba cu CreamWhisky-ul ala, daca ai nevoie de o mana de ajutor, aici sunt. ![]()
La baiat mosul a adus un elicopter cu telecomanda care se lanseaza de pe o masinuta, un kit cu cristale naturale, un set de masini de interventie, dulciuri.
La fetitza i-a adus o casuta cu personaje si accesorii, o papusa, o jucarie muzicala.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
XIO spune:
Cizme de cauciuc, rochie tricotata, pulover alb superb, rochie cu tinte-ceva mai punk, cercei cu oite din sticla de Murano-una alba, una neagra
, un ceainic suuuuperb,bani, dulciuri, dulciuri, si o bucurie in ziua de Craciun![]()
Spre disperarea prietenilor si a prietenului meu, urmeaza ziua mea..pardon, zilele mele![]()
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

de