Ce v-a adus Mos Craciun?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Uitasem... nashii i-au luat si un set de tobe mari cu Elmo

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

anul asta, desi e criza, a fost super bogat mosul, pt o familie ca a noastra.mie si lui tati ne-a adus un uscator de par(la comun), cate o cutie de ciocolata, o bluzita mie, o camasa lui...
si in plus mie un telefon mobil nou, dar asta deja e mosul italian, cu mai multe posibilitati financiare

printului i-a adus atat de multe, ca e si greu de ghicit ce e sub pomul lui:lego city, tot felul de chestii ben10, o masina cu telecomanda, dubioasa, nu ma intrebati cum se cheama, ca doar mosul se pricepe, puzzle, planse de colorat, telefon ben10, masinute de colectie, pijama.....si un sac pliiiiiin de dulciuri si fructe, nu stiu cand o reusi sa le consume.
aaa, si transformersi, de astia am uitat, ca sunt importanti
acum, trebuie sa recunosc ca mosul a avut foarte multe surse si sponsori, spre norocul nostru

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Mosul a adus copiilor jucarii si mie night steamer-ul asta , eu nici macar stiam ca exista asa ceva dar sotisor le stie pe toate si avea in gind de citeva luni sa-mi cumpere asta. Eu lui i-am cumparat bicicleta.
http://www.geekstuff4u.com/panasonic-eh-sa44-nano-care-night-steamer.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anul asta, mai de criza asa:diverse cosmetice, bani si o tigaie din aia hot pan.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Anul asta, mai de criza asa:diverse cosmetice, bani si o tigaie din aia hot pan.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Valentina, sa-mi spui te rog parerile despre Hot pan, ca ma bate gandul sa cumpar si eu asa ceva (daca nu se pune ulei si daca nu consuma o caruta la electricitate )

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orhidee23 spune:

Cel mai frumos cadou,a fost insusi anul care a trecut...un an bun si darnic,un an in care toti cei dragi ai mei au fost feriti de rele,de boli,de necazuri...Un an in care am devenit MAMA,am deveniti parinti...Un an in care nu ne-am certat niciodata(eu si Iuby)...Ii multumesc lui Dumnezeu,pt anul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

La fel ca in ultimii ani: NIMIC

Mergi la inceput

Cum nimic?De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Orhidee.... sunt singura de .....12 ani... .eu sunt mos craciun pt fiul meu si atat.
In rest patru pereti, ca baiatul e la mama.

Va urez un an bun.

Mergi la inceput

Imi pare rau Sonia sa aud asta...Iti doresc un an mai bun,pt tine si baietelul tau

Mergi la inceput