***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_80 spune:
La multi ani, Daria!
corap, multa sanatate tuturor! Anais era incaltata sau desculta? Adica s-a stricat pantoful sau s-a ranit ea? sper ca numai pantoful, of.
corap spune:
la multi ani, dariuca!
noi suntem ami bine, vad ca andrei s-a reparat. multumim de gandurile bune!
mihaela, era in ciorapei, asa ca "scanteia" a trecut prin ei si s-a infipt in calcai - i s-a ars o portiune de piele cam cat doua gamalii de ac, dar si in adancime tot cam asa. acu nu mai zice nimic, cred ca e ok. si arsura a inceput sa se vindece.
maria_alexia spune:
La multi ani! Bun gasit in noul an , sper sa aduca mai bune decat pana acum.
La multi ani, Daria! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si fericita!
Camelia, sa va traiasca spiridusul frumos si cuminte, sa fiti mereu o familie frumoasa si implinita si poate in numar mai mare cat mai curand !
gabitaco spune:
La multi ani ... pentru 2011. Va dorim un an nou plin de sanatate, bucurii si impliniri.
Va multumim pentru urarile adresate de ziua Mateei si uram si noi cu mare intarziere LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii colectiei pe care i-am ratat.
La multi ani, Daria, mezina colectiei!!
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa te bucuri mereu de realizarile tale alaturi de parintii tai minunati.
Multa sanatate pentru familia lui corap "greu incercata" de boli la inceput de an si pentru micuta Elise. Speram ca acum toti sunt mult mai bine.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
mara95 spune:
La multi ani frumoasa si delicata Dariuca!Multi pupici de la noi!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI MIRELA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Multumim mult pentru urarile frumoase!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
Doarme toata lumea ?
Eu dorm la birou. Merge greu capul dupa atata pauza . Povesti vesele de sarbatori nu aveti?
Pentru mine a fost o maare schimbare de ritm sa stau acasa cu amandoi puii aproape 2 saptamani. Nu tocmai odihnitoare . Plus musafireala la greu, inclusiv mese la noi acasa. Stat la filme pana tarziu in noapte. Dar pana la urma am simtit si relaxare, a prins bine pauza.
Faza prin 31 dec, cand bucataream la greu si Cristi ma tot chema, fara spor, la joaca. La un momemt dat imi spune:
- Mama, ar trebui sa mananci niste ketchup: mananci Tomi si ai pofta de joaca si de distractie !
E ziua lui Miri? La multi ani!
EDIT: Ooops. La multi ani, Mara !
CristinaN, sanatate multa lui Elise!
Corapina, sper ca sunteti mai bine cu totii.
camelia_daniela spune:
Maria, e ziua Marei95, ea e Mirela :D
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
hi, hi, funny!
Mara/Mirela la multi ani!
Se spune ca asa cum il incepi, o vei tine tot anul? Ca la noi a inceput cu o paguba - s-a stricat tv-ul Nah, nu era momentul oportun ptr o noua achizitie dar nu am avut ce face.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
de lavi mai stie cineva ceva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.