***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)
Raspunsuri - Pagina 7
meems spune:
LA MULTI ANI cu sanatate si fericire pentru intreaga colectie!
Noi am fost la munte cu trupa si abia aseara tarziu ne-am intors. Am petrecut tare bine, asa cum sper sa fi fost cazul pentru fiecare din voi. Personal, sunt foarte pregatita pentru un an nou, un an bun. 2010 a fost cel mai oribil an din viata mea, si vad ca nu sunt singura.
Dariuca scumpa, La Multi Ani , sa fi fiericita alaturi de parintii tai care te iubesc mult!
Cami, sa-ti traiasca spiridusul drag, sa ne traiasca mezina colectiei!
Corap si Elise, sanatate multa!
maria_alexia spune:
'Neatza.
Eu ma abtin sa spun ca 2010 a fost cel mai urat an. Nu de alta, dar ... se poate si mai rau, daca ma gandesc bine. Optimism curat, nu-i asa ?
Meems, tu ai inceput noul job, nu-i asa? Cum e ?
Bic, sa incepi cu bine serviciul!
bb_alinus spune:
La Multi ani Dariuca, sa ai parte de un an plin cu sanatate alaturi de cei dragi!
Wowwww dar vad ca se incepe anul in forta!
Corap sanatate tuturor!
Elise insanatosire grabnica!
Feli, ei lasa ca puteai sa incepi anul cu ceva si mai rau :))
Meemsulici sa va fie de bine iesirea la munte! Ati fost la zapada? Ma duc sa vad poze ca nu am apucat.
Roxiut cum e la servici? Nu mai ai timp sa ne scrii! Sper ca e conform asteptarilor tale!
Bic bafta la noul job si poate o sa ne spui candva despre ce e vorba ca noi te tot intrebam pe aici!
Anda ce mai face poetul?
Maria haios Cristi! Ce ti-e si cu reclamele astea. Missa le mananca pe paine nu alta!
Aseara ne uitam la stiri si cand se vorbea de Sarkozy, Philippe stramba din nas io ii explic missei ca nu ne prea place ce face/ zice si de aia facem asa iar ea din varful canapelei: " Eu il ador pe Sarkozy, din toata inima....pauza....apoi foarte ferm adauga: "In orice caz pe Sarkozy trebuie sa il adoram altfel nu o sa fie multumit"....Oh cat adevar graieste un copil....
Azi avem vaccin, sa ne tineti pumnii!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
lavi02 spune:
La multi ani!!! Un 2011 excelent sa aveti!
Al meu 2010 a fost un an bun, nu ni s-a intamplat niciun necaz major, am avut zile linistite si frumoase, sanatate (cu mici exceptii), probleme minore. Doamne ajuta si pt 2011 la fel!
N-am citit din urma, am sa recuperez cand apuc. Am fost plecati o saptamana eu cu Virgil in Sicilia, concediu de care n-am prea zis pt ca mi-a tot fost teama ca nu se va putea realiza. Aseara am sosit.
La multi ani Daria !!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai o copilarie minunata!!!
Alinus bafta la vaccin! Deja are 2 luni micuta?! Nu-mi vine sa cred!
bb_alinus spune:
Meemsulici vazut poze de decembrie si admirat elegantica ta! Ce frumos ca fac serbare de sfarsit de an ! Aici nu se face nimic, doar un mic dejun in care vin parintii iar copiii canta 2-3 cantecele trase de par asa.
Maria si voi sunteti niste scumpi! Si tare mi-a placut atmosfera de sarbatori de la voi de acasa! Sa va fie de bine ....ati fost niste norocosi ca a venit Mosu' in persoana sa va aduca cadourile!
Lavi ma gandeam eu ca ai dat fugutza pe undeva.... Dar nu ma gandeam asa de departe :)) Sa va fie de bine vacanta si acum n-ai decat sa te grabesti sa ne povestesti cum a fost trecerea dintre ani acolo! Plus poze!
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
crissy77 spune:
Elise are pneumonie virala, diagnostic pus de dr. care i-a facut raza. Asa ca a facut degeaba 20 de injectii (penicilina e pt pneumonia bacteriana), am schimbat tratamentul cu rifampicina (medicament care se da si pt TBC), prednison va lua doar o saptamana, revenim la raza dupa 3 saptamani.
Sanatate bolnaviorilor!
bb_alinush, tinem pumnii. Saptamana viitoare facem si noi pe cel de 4 luni (noi suntem in urma cu 2 luni la vaccinuri din cauza ca cel care se face a doua zi de la nastere ea l-a facut la 2 luni cand a avut greutatea necesara).
Lavi, sa va fie de bine vacanta! Ati inveput bine anul
felicia74 spune:
crissy si cum a zis cealalta dr ca nu se aude nimic la plamani? Macar e bine ca nu a luat degeaba prednisonul.
Lavi astept sa povestesti cum a fost.
Alina wow, uite ca mai are sarkozy admiratori
Noi am vazut eclipsa, tra-la-la. Ilinca a fost incantata, bine ca am gasit ochelarii adecvati (asta dupa ce am rascolit toata casa[:D).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
bb_alinus spune:
Crissy mersi si bafta si voua la vaccin! Eu nu stiu de nici un vaccin ce se face a doua zi de la nastere. La noi, cel de azi va fi primul! Despre ce e vorba?
Feli la ce ora a fost eclipsa?
POZE ALESSIA
lavi02 spune:
Alinus, la noi se face la naster anti Hep B si BCG-ul se face la externarea din spital (la voi nu se mai face dar la noi da pt ca sunt multe cazuri de TBC in Ro)
Corap sanatate multa la toata familia! La vindecarea arsurilor e bun si Bepanthenul!
Feli sanatate!
Elise sa te faci bine!
Poze poate apuc diseara, sa vad. Acum Virgil a dat o fuga cu masina pana la Alba sa aduca fetele pt ca maine incep scoala. Sunt cam ingrijorata pt ei, pt drumul de intoarcere care va fi pe noapte. Sper sa doarma Virgil putin acasa la ai lui, sa se odihneasca. (Cred ca v-am mai spus, mi-e mai frica de drumurile cu masina decat cu avionul)
Impresii - foarte bune, am sa vi le povestesc cand pun si pozele.
Alinus - nu e departe, 2 ore cu avionul.
bb_alinus spune:
Crissy cum s-a procopsit Elise cu un asa diagnostic! Sanatate multa si tie putere sa te imparti in toate partile.
Lavi vaccinul anti hep B si BCG le facem azi intr-un singur vaccin ( o singura intepatura am inteles) plus un altul ( pneumococ parca). Mi cam frica ca facem 2 vaccinuri in aceeasi zi....astia m-au asigurat ca e ok si ca asa se face....
Intrebare: voi ati facut vaccin anti Meningita C? Ma refer la copilutii nostri mari? Cred ca am mai intrebat dar revin pt ca abia acum am descoperit in caietul Amaliei fisa medicala din septembrie facuta de catre asistenta scolii in care ma intreaba la sfarsit daca nu i-am facut acest vaccin? De ce naiba nu m-a convocat daca tot vroia sa imi zica ceva? Eu ce sa cred, ca ne lipseste, ca e obligatoriu....nu stiu. In fine o sa o intreb....
Lavi era curat in Sicilia? Ca eu mereu am auzit ca stau gunoaiele pe strazi la ei . Dar bineinteles ca nu am crezut asa ceva! Astept cronicutza! Si este avion direct din Buc?
POZE ALESSIA