PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 7
miraklucker spune:
Giova atunci cumpara-i copilului chitara daca atat isi doreste. David inca merge cu drag la orele de chitara doar ca e tareeeeee pututros cand e vorba sa exerseze.
Moni, deci nici tudor nu se lasa mai prejos decat Diana la vorbit. Bravo. sigur o sa-l intelegi tot mai bine. Imi amintesc cand era David de varsta lui Tudor, a primti de la mama cand am fost in Romania un camion. II zicea "acaca" (Lastwagen). Baiatul cumnatei mele face in aprilie 2 ani si nu spune nimic, doar iiiii, si aaaaa. Ea zice ca spune din cand in cand mama, dar nimic in plus si merge si la cresa.
Ana, venim si noi la voi daca aveti asa de plin frigiderul. Si eu m-am intins cu prea multe si nu stiu daca chiar s-a meritat toata oboseala mea. Astia sunt comozi aici, nici macar Heinz nu ma intelege de ce ma strofoc atat. Dar parca nu simt ca e Craciunul daca la final nu pic franta. Acum ii se nazari la Seline sa facem prajitura ...." ca te ajut eu mami". Nici n-a gustat din ce am facut, doar vrea alta "noua"
monica70 spune:
MIRA mersi de urari. Wow ce distractie pe voi !!! Si eu vreau schi si dans da' cel putin la schi nu stiu in e secol oi merge sa invat si eu Frate-meu merge la noapte cu prietenul lui si cu partenerele lor: au gasit ceva super ieftin in Slovacia si stau vreo saptamana.Eu si daca aveam in plan asa iesire sa mergem cu ei adica,nu prea ne iesea pasenta ca nu prea pot ramane ai mei si cu copiii si cu magazinul pe cap atata vreme ...
Noi am fost la nasa,de fapt doar eu si Diana,ca Tudor era la ora de somn asa ca a ramas cu taica-su sa il culce.Am mers cu masina: de-ar fi mereu asa gol orasul ... pai asa e mai mare placerea sa conduci nu nebunie ca in zilele lucratoare.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
MIRA pai Selin vrea doar sa gateasca,nu sa si consume Cumnata ta poate ar trebui sa duca baietelul la ceva control,eventual intai la orl,daca doar atata zice la doi ani.Mama poate zice un fel de mmmmammma cum zic copii inca de pe la 3-4 luni! Sunt destui care vorbesc abia dupa 2-3 ani si-s ok,dar mai nou atatea citesc si aud de copilasi cu probleme incat e preferabil sa faca investigatii din timp: in caz ca doamne fereste nu e ceva ok (vezi autismul) sa poata remedia la timp problema.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
¨Moni, eu nu vreau sa o sperii. si eu as fi cerut o parere de specialitate in cazul ei. El rasunde la comenzu, intelege ce-i spui, e un baietel normal, rade, plange, doar nu vrea sa vorbeasca.
noi ne uitaram la Veronica pe TVR1. Seline ma tot intreba din min in minut "mami cum cheama pe asta fetita mica".........e bine si asa cel putin e totul spus pe romaneste
acum caut vacanta de ski. Eu ziceam ca facem pauza anul asta, mergem de aici asa prin-prejur si ne intoarcem seara acasa. Dar al meu are chef de duca. eu nu prea am chef si pe deasupra timpul e destul de scurt pana in 28 ian cand incepe vacanta. Vom vedea, daca gasesc ceva convenabil. Oricum m-au intrecut si fetele, nu mai mai pot tine nici macar dupa ele, sunt deja specilaiste in ale skiatului.
marchplayer spune:
Buna seara!!
Eu am inceput anul in forta. Merg in fiecare zi la sala, am inceput chiar de ieri!Cu regimul inca n-am inceput ca mai avem o gramada de bunatati ramase de la Revelion, oricum n-am de gand sa ma infometez, mai bine mor pe banda! Anul asta m-am hotarat sa scap de grasmi pentru totdeauna. Poate am sa si reusesc!
Noi am petrecut Revelionul acasa in familie. Am pus masa pe la 8.30(cina). Copii n-au mancat mai nimic. Erau tare excitati de faptul ca serveam masa in sufragerie, ca facusem pe acolo niste modificari. S-au umflat de sampanie pentru copii. Au rezistat cu chiu cu vai pana la miezul noptii. Ar fi adormit chiar la 11 45 de n-ar fi inceput sa se traga cu artificii...asa s-au antrenat si i-am scos inclusiv pe strada. Mai apoi am fost pe la niste vecini, la unii m-am afumat bine ca acolo fuma toata lumea iar in alta parte m-a luat somnul si am plecat acasa, ASA CA LA 3 NOAPTEA ERAM DEJA IN PAT!!
Pe copii ii voi duce pe 10 ianuarie la gradi. Ioana va incepe si inotul pe 11. Deocamdata se mai bucura de vacanta!
Azi chiar a fost o zi super si au stat pe afara vreo 2 ore, am auzit ca iara se raceste si vine zapada!
Sa nu uit..Am citit pe FB de Catalina ca ar fi iara insarcinata. Ii doresc tot binele din lume si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Dar hai sa va spun o chestie ciudata...eu am stiut cumva dinainte ca ea este insarcinata. Suna paranormal dar nu a fost asa...pur si simplu ma gandeam odata la copii si la fetele de pe forum si la numarul fiecareia de copii si la Cata m-am gandit ca ar mai merge unul. Toate astea intr-o fractiune de secunda...cumva intr-o seara undeva inainte de cracin si apoi citesc pe FB...m-a cam pus pe ganduri ciudatenia asta...flacara violet!
Mira, foarte misto pozele voatre, si cele de la ski si cele de la revelion. Au fost toti foarte frumos imbracati si se vede ca era distractie pentru ei acolo fiind multi copii. Mi-ar fi placut si mie un asa revelion. Aici nu se prea obisnuieste sa mergi cu copii la petrecerea de rev si daca indraznesti sa-i iei cu tine risti sa-i afumi binisor.
Ana din pacte si eu am frigiderul arhiplin. Am rupt si o lada de la congelator Macar stiu ca o luna si chiar mai mult nu mai dau pe la carne.
Racii aia mai mari sunt homari. Sunt foarte scumpi dar sut n deliciu!! Daca nu stii sa gatesti arunci cu banii. mai bine te duci odata la resto si comanzi acolo, asta doar daca esti amatoare de fructe de mare. La voi este misto ca le aveti si proaspete, sunt mult mai gustoase!
monica70 spune:
MIRA daca e asa cel mai probabil e ok nepotelul.Totusi macar la ORL n-ar strica sa il duca.Bafta la gasit oferte convenabile la schi.Fratelo a gasit cum va ziceam in Slovacia, la doar 70 euro /persoana cazare si masa (demipensiune) pe o saptamana. La asa pret m-as fi bagat si io
DANIELA auzi la ea ce ambitioasa e ! Felicitari si sa o ti tot asa.Daca ai putea catapulta kilele alea incoa ar fi beton ! De mine nu se prinde nimic Si am inceput sa consum si polen (de fapt miere+polen+propolis) ultima speranta ca cica asta da si pofta de mancare si te ingrasa.Ma rog,pofta de mancare am de cand ma stiu dar degeaba. Deci esti flacara violet Si io ochisem vestea pe fb acum cateva zile am vazut initial poza si pe urma comenturile da' m-am uitat de vreo trei ori ca vitelul pana sa realizez ca e chiar asa ! Bravo ei!
Cu fumul de tigara e unul din motivele pentru care de ani buni cam refuz sa ies in anumite localuri ! Pur si simplu nu il suport Macar acum au cam facut separeuri in multe locuri,dar cand se deschid usile mai vine cate o "boare" d-aia placuta
Mie mi s-a pus pata sa ma duc la patinaj, numa' sa gasesc vreo partenera la fel de habarnista ca si mine disponibila ,ca nu m-as duce de una singura sa ma tin numa' io de margine pe-acolo ,macar sa am cu cine rade si cu cine sa ne culegem reciproc de pe jos . Dupa ce as reusi sa ma mentin io pe patine cat de cat,as duce-o si pe Diana, nu stiu daca reusim asta anul asta dar sper ca totusi da ...
marchplayer spune:
Salut
Ai mei copii n-au chef de somn asa ca a mai bagat un ochi pe aici.
Am mai vazt si niste poze..tot pe FB cu Ayan si cu Bia, a carei aniversare a fost astazi si ii urez LA MULTI ANI din tot sufletul. Niste copii tare frumosi!
Monico ce te apuca nene cu patinoarul. Eu nu mi-as pune patinele. Cel putin nu pana nu scap de kile, poate iti dau si tie vreo 5. Iti dai seama cam ce ar insemna o cazatura?? Poate imi rup naiba ceva. I-am dus pe astia mici ai mei aici in Eforie la patinoarul ala artificial dar nu a fost dstractiv ca erau doar ei doi si in afara de asta nu aluneca la fel ca cel cu gheata. Ioana ma tot baraie sa o ducem la patinoar. Poate o vom duce saptamana asta. Costa destul. Parca 15 patinele si 10 intrarea pe gheata ori 4...
Ma duc sa mai incerc o culcare
monica70 spune:
DANIELA pai am vazut anul trecut ca Ioana chiar se misca bine si daca mai merg iar fetele alea cu voi te-ai scos are partenere care sa o invete/ajute ! Io demuuult visez sa patinez,dar la noi patinoarul e deschis doar de vreo 2-3 ani parca,oricum destul de recent si deschis cam in perioada cand eram cam gravi sau cu Diana mica.In plus e la mama naibii,chiar langa bazinul de inot privat unde accesul e usor doar cu masina ca e departe de statiile de tramvai.Deci pana nu aveam masina m-ar mai fi costat si taxiul dus intors pe langa accesul pe patinoar si inchiriat patine.
Inainte de a se deschide asta tot poporul patina pe lacul aflat in centrul orasului,cand ala mai era betonat bine,deci cand era ger de crapau pietrele.Si era aglomerat rau de tot plus cam cu denivelari evident.N-aveam patine cumparate,de inchiriat nu aveam de unde, asa ca nu m-am aventurat acolo pe lac,ma multumeam cu ghetusurile de pe trotuare,la alea eram experta Si tare imi place pe gheata,musai trebuie sa vad daca si cum ma descurc si pe patine.
Spor la culcat strumfii! Tudor doarme de pe la 22,Diana nu stiu ca a ramas la mami.Iar a facut scandal acum seara intai ca de ce pleaca acasa o fetita vecina,lacrimi de crocodil nu alta apoi ca vrea sa vina acasa,a venit cu mami pana pe la magazin (trebuia sa aprinda lumina) apoi s-a calmat si s-a intors cu mami la ei
In plus s-a inchis cu cheia in camera mica la mami si nu mai putea sa o deschida,noroc ca a incaput cheia pe sub usa de am descuiat-o noi, nu mai zic ca la un moment dat nu voia sa il lase si pe Tudor acolo si asta urla la usa lor ... ca la nebuni E ceva de groaza,abia astept sa inceapa marti gradinita sa o pasaportez acolo Mai, pe cum creste,in loc sa se cuminteasca,tot mai rea e
asteryaro spune:
La multi ani tuturor!
Va doresc un an plin de impliniri, alaturi de cei dragi!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
loren@ spune:
La multi ani si un An bun tuturor!
O sa postez si aici acelasi mesaj ca e lung cit china..
Eu recunosc ca pe mine vestea de bb3 nu mi-a prins prea bine.
Lucrurile au stat cam asa.
1. Pe 16 trebuia sa imi vina cm. Ajung la data de 18 si abia atunci imi fac probleme si zic sa fac un test, care iese pozitiv. Uimirea a fost imensa, ca nu stiu cind a fost conceput, eu in perioada intre zilele 7cm si 21 cm protejindu-ma. Dupa uimire, vine dezamagire..Dan zice ca abia " am luat o gura de oxigen, cu Lari care a crescut" si ca nu e cazul sa il tinem. Sincer, si eu ma simteam depasita, stiind ce ma asteapta...adica bunici ioc, ca niciunul nu se implica, Bia mai mult pe acasa ca a fost rau de tot bolnava si anul asta ca a a trecut..apropo din dec. pina in martie nu va frecventa gradinita, tot din cauya de boli. Lari acasa cu bona, Bia cu bona, banii de bona nu avem sponsori, deci tot noi ne descurcam cum putem. reactia socrilor " nu e cazul sa il pastrati ca abia va descurcati si oricum nici voi nu mai aveti rabdare de inca un copil"..adica noi parintii? In conditiile in care copiii mei au stat numai cu bona cind am plecat undeva intr-o seara, nici gind sa stea 1 ora Lari de ex. la ei singura...Ai mei pe acelasi stil..."treaba voastra, daca va descurcati, faceti-l"...si ca sa aveti imaginea globala cind am ramas gravida cu Lari, mama imi yicea " sa nu creyi ca o sa o iubesc la pe bia" Desigur ca acum toata lumea le iubeste, adica sa le faca 1 data pe sapt. sau la 2 sapt. gugulu gulu la ei acasa, cu mine desigur si cu Dan, deci nu singuri cu ele. Pe mama tot am mai momit-o si a mai stat 1 data la o mie de ani cu lari sa mergem cu Bia la un film, dar socrii never cu niciuna. Deh, e mai usor sa ii vezi la masa, si atit! Deci reactia lor vis a vis de bb 3 clara.
2. Pe 22 de yiua mea, "frumoasa yi", aveam programat chiuretajul...mergem si nu se vede nimic..nu te pot chiureta ca pote sa fie si extrauterina, nu se vede nimic...ramine sa revin pe 28 si sa vedem atunci daca se vede, facem si chiuretajul. Deci de ziua mea am fost foarte "fericita"...nici cal nici magar!
3. Cu 1 yi inainte de data de 28, Dan vine chitit de la serviciu ca sa-l pastram pe "simburel/nasturel" ca ne-om descurca cumva..asta dupa atitea yile in care eu nu am mai fost om...nu pteam sa iau eu masura asta si sa ma chiuretez...sfirsit de an minunat.
4. Ma bucur, anunt pritenii si rudele, reactia socrului de ex. "tu l-ai vrut" lui Dan si plecat! Mama cica "nu se poate!" Ce mai..bucurie mare pe capul tuturor bunicilor de parca se implicau cu ceva...daca aveam o bita le dadeam in cap la toti!
5. Ma bucur si eu 2 yile, pina ajung la eco..am simtit ca nu e ok de cind mi-a yis ca e sarcina cam mica...incepusem deja sa singerez...mai intai maron, deci ma gindeam ca se opreste totusi singerarea.
6. Plecam la munte pe 29 si continui sa singerez yilnic pina ieri cind a culminat cu eliminarea....inca singerey...asa am stat de Revelion..o stare "minunata".
Reactia mea vis a vis de un bb in plus la mine e asta:
- 1. nu am ajutoare, tot chinul cade pe mine...bunici ioc,
2. bona pe care o am nu cred ca face fata la 3, in conditiil in care Bia a stat mai mult acasa,decit la gradi (a facut si scarlatina anul trecut + 3 antibiotice intr-o luna)
- 3. financiar 3 copii consuma nu gluma...daca ai de unde se merita, daca nu, urasc discutiile legate de bani,
- 4. recunosc ca nu m-a incintat deloc perioada de bb a fetelor..mi se pare grea, consumanta, epuizanta, cu nopti nedormite, boli, blender, mers cocosata prin casa cu hamul, primii dinti, prima voma...daca e dupa mine, copii sunt ok de la 1 an jumate sau chiar 2 in sus..adica pentru mine!
- 5 ma vad ca Angelina Jolie cu 20 de copii, daca m-ar tine buzunarul sa am casa mare ca la copii multi trebuie si confort, sa am bunici implicati sau 2 -3 bone pe care sa le invirt dupa posibilitati...Dar cum sunt departe de ea, zic pas.
Sunt de pp. ca o familie fara copii este fara un scop in viata, asta daca amindoi sunt sanatosi si pot face copii. Un copil de implineste, 2 sau 3 la fel, dar trebuie sa rezisti si fizic si pishic si financiar...sa-l plagiez pe socru.."cum sa faca Domle inca un bb ca o sa inceapa sa ii cada parul si unghile!
Asta e viata, trebuie sa stim cum sa luam fiecare palma si fiecare sut...Pp este sa ne bucuram de ce avem, sa ingrijim de ce ne inconjoara si sper ca Anul nou sa va aduca MULTA SANATATE ca este cea mai buna urare pe care o pot face!