PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Sper ca ati petrecut si voi bine!
BRANDUSA intrebai de cadouri.Diana chiar nu se astepta la alte cadouri cel putin nu de la noi,ci doar de la nasa Asa ca s-a bucurat mult cand i-am dat cadourile cele 5 carti Disney de la Adevarul restante si ceasul cu Hanna Montana.Mami i-a facut tortul pe post de cadou si i-a mai dat si bani cand a fost sorcovita,asa ca nu i-a mai luat altceva.Si i-a mai facut o surpriza i-a agatat de candelabru 5 baloane colorate diferit.Tare s-a mai bucurat Diana.Socrul i-a trimis 50 lei (la Craciun la fel) Nasa i-a adus un set de agrafe/elastice de par,o pereche de pantaloni movulii grosi ,d-aia moderni,special pentru cizme si un costumas f. frumos rochie + bolero,cu fusta tip gogosar.Am si echipat-o in el
Azi Diana a fost sunata si a primit urari de la Razvan si Mark - ba ultimul i-a si cantat la multi ani la telefon !
Alte chestii: m-am pus sa ii scurtez bretonul si a iesit cam naspa Dar la ce nervi imi facuse ieri, merita sa o tund cheala
A fost dragut si de revelion ca au fost pe-acolo si frate-meu si prietenul lui (mos Craciun ) cu partenerele lor (ca prietenul lui sta cu un etaj mai sus de mami).Frate-meu a fost cand la el,cand la noi,iar la miezul noptii au coborat toti la noi si au stat vreo ora in zona.
ANAMARIA am vazut ca asa e prin occident,programe cam normale in noaptea de revelion.Lumea cred ca doarme
DANIELA cum fu la vecini?
GIO voi sunteti pe la Alba ,nu?
DENISA tu acum petreci cred! Am vazut si ceva poze de la zapada!
CRISTINA,INGRID,DEEA ... ?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
La noi nu de mult a trecut popa cu crucea.I-a zis lui Tudor ca ce curajos e (de fapt era curios ) ca se apropiase bine de el sa il studieze,dar cand l-a facut cu busuiocul in freza a inceput sa se smiorcaie Acum alearga cu Diana ca e super energizat,a mancat cateva felii de panetonne (eu abia am apucat o felie jumate ) si jumate de pahar de stafide.E un mare consumator de stafide,dar nu doar el ci si Diana.Io abia apuc sa mai gust.Cumpar un pachet il mananca ei pe tot,cumpar doua pachete ... iar le mananca pe amandoua Si clementine mananca nu mai putin de 5-6 odata,poate si mai mult! Iar de banane no coment,ieri a mancat 3 cred ! Si din tortul Dianei a azi mancat haplea!
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Ana_m spune:
Pai papa super bien Tudor !! Si clar ca e energizat de la stafidele alea . Ca ziceai de Panetonne , am cumparat si eu unul ieri , ataaaaat de bun ca am mancat 2 felii deodata si as manca non stop din el . Pe urma ne-am dus la un alt super market nemetesc Lidl , si toate prodesele de Craciun , luai unul si iti mai dadea unul gratis , acolo iara mi-am facut stok , asa ca eu praji nu am mai facut de revel . Cica Nicu , hai sa nu zici ca nu te tin ca o doamna , luam praji gata facuta .
Ana_m spune:
Bee cum au iesit fructele de mare , cum le-ai facut pana la urma ? Apropo de fructe de mare aici pe langa alea obisnuite am vazut tot felul de ciudatenii , un fel de specie de rac marisor sa fii avu vreo 700 de grame vreo 30 de euro . Sa dea care vrea ca eu atat nu dau pe un rac pe care nici habar nu am cum sa il fac .
Eu cred ca e prea multa mancare de sarbatori , eu clar nu mai gatesc saptamana asta , si nici nu mai cumpar nimic cred o luna . Pai mi-e plin congelatorul de zici ca vine foamete . Si frigiderul cu tot felul de tampenii . Pai luasem o gramada de oua si pachete de unt inainte de Craciun , in idea las ca fac fursecuri , pana la urma nici praji nu am facut si stau toate acolo , noroc ca vine ziua lu Clara si o sa mai folosesc din ele .
monica70 spune:
ANAMARIA pai sa stii ca si tortul Dianei chiar a fost ff bun si a costat 35 de lei,a zis mami ca si pentru gradi o sa ii dea comanda tot la aia (la Unicarm,poate stiti mezelurile firma lor,au deschis un magazin nu doar cu carnuri si produse din carne ci cu de toate langa noi).Doar ca va trebui un tort maaare sa ajunga la cca 30 de persoane.Noi in afara de tort doar cremes mai avem.Panetonele l-a cumparat fratello,dar ne-am impartit pe el.Eu am uitat de asa ceva,mai bine mai cumparam si eu unul ca e f.bun.Cand lucram primeam in fiecare an unul de la italieni ... Chiar asa, ma duc sa imi aduc un cremes ca azi n-am mancat.Si alaturi o cana cu lapte de capra Dupa aia o sa beau ceaiul,colo pe la 00.Ca nu strica la cat am bagat in mine zilele astea !
monica70 spune:
DANIELA dupa ce a vazut Diana pozele cu ce-au primit ai tai de sarbatori m-a intrebat cand mergem la voi? Ca cica vrea sa se joace cu papusa Nenuco si cu chitara adevarata Ba chiar isi dorea sa primeasca si Tudor pista de-aia ca a lui Rares ( sa se joace ea cu ea )
ANAMARIA esti restanta raaaaaaaaau de tot la poze !!!
Pana si Anda mi-a trimis ceva poze mai recente cu Mark si tu nu apuci defel
BRANDUSA apropo de mancaruri,cu ce umplusi curcanul? Curcan intreg ca la americani? Eu am avut piept de curcan,dar n-am mai avut chef si timp de chestii sofisticate,asa ca l-am facut snitel pane.Si culmea ca au mancat ff bine si Diana si Tudor din el.Altfel aproape ca nu mananca niciun fel de carne.Doar carne facuta snitel,eventual din chiftele mai gusta uneori.
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI, DRAGA DIANA! SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, NOROC SI BANI! UN PUSI URIAS DE LA NOI!
LA MULTI ANI, FETELOR! IN ACEST NOU AN SA DISPARA TOATE GRIJILE NOASTRE! MONICA, SANATATE MULTA ITI DORESC!
Noi am petrecut ok, Diana se simte mai bine, a ramas cu o tuse la efort, dar va scapa de ea in curand sper. Am stat acasa si am primit musafiri. Azi la fel. Ma duc la culcare ca sunt chiar obosita. Azi-noapte am adormit abia la 3 jumatate si trezirea ca de obicei, la 8.
Am vazut ca ati scris de playstationul ala, are o consola si e fix, nu mobil. Se joaca la el, ii place, mie mi-e rau, nu ma pot uita ca ametesc. Se tot schimba imaginea si nah, am probleme.
Denisa, te rog sa imi pui linkul cu ultimele filme, vreau s-o vad pe Emma cum canta. Nu mai am nimic salvat de cand mi-am inchis conturile de poze.
Am plecat la somn, scriu aiurea, am corectat aceeasi fraza de 5 ori. Noapte buna, va pe toate!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Giova spune:
Moni suntem inca in Alba, maine plecam spre disperarea mea...tare bine a fost aici, terminatorul mic a fost mai mult la ai mei. sincer mi-e si groaza la ce nervi imi va face acasa. tare rau si incapatanat este, degeaba e racusor.
Daniela d eunde ai luat chitara aia? Marco ma omoara cu ea...i-am scos orga mea cu 4 octave si tot degeaba, el vrea chitara, asa ca trebuie sa-i cumparam de ziua lui.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
monica70 spune:
Buna dimineata,la o cafea.
INGRID ma bucur ca e mai bine Diana ! Inca tot cu musafiri sunteti? mai poate Genu cu gatitul? Si cand a vorbit cu Ghita manevra pe la bucatarie
Uite aici canta Emma la pian: http://www.dropshots.com/maryd#date/2010-12-24/08:58:01
GIOVA m-am gandit la tine zilele trecute ca citeam prin arhiva si am gasit faza cand ziceai ca e ceva sarbatoare "lasata secolului" Am ajuns doar pe unde avea Diana un an si 2 luni dar era cam ca si Tudor acum adica sarea si fugea pe canapea,in pat,se catara peste tot si scotea lucrurile din dulapuri.Abia astept sa am timp sa vad despre cum era pe la un an si 4-5 luni.Taaare multe amanunte le-am uitat!
Ma gandesc ca a fost super la Alba cu atatia baby sitteri in zona! E greu sa ai un mic terminator din asta in permanenta in gestiune.Cum doarme acum odata sau de doua ori pe zi? Ca Tudor f.rar mai doarme de doua ori pe zi ... Doarme cam doua ore la amiaza si basta.Acum e pasionat sa stinga/aprinda instalatia de la brad sau lampile din casa Degeaba ii zic ca nu e voie ca i se falfaie.Si merge tot mai des si la colt,trebuie sa il filmez sa il vedeti odata ce mutra are
El e cumintel doar dimineata dupa ce se trezeste,asa vreo ora maxim,atunci se joaca singurel in timp ce bantuie prin dormitor si boscorodeste intruna.Azi repeta ca o moara stricata: "MAMA TATA UUUNDE IETE NANA ... MAMA TATA UUUNDE IETE NANA" Cred ca Nana o fi fost Diana care dormea inca dincoace si la care nu il lasam inca si probabil ne intreba unde este Diana ... ? Am depistat ca si ce cred eu ca e neinteligibil (ca boscorodeste si el toata ziulica),daca il ascult cu atentie descifrez chestii inteligibile.Pai si ieri a zis un cuvant nou: ACA ! Ce este ACA ? Precis nu v-ati prins si nici eu nu ma prindeam daca nu venea sa imi aduca sa vad respectiva ACA: un magnet sub forma de vacutza! Mi-a intins-o si a zis ACA! Deci ACA=VACA
Aaa am omis sa zic ca demuuuult nu a mai zis MAMA ! A reinceput ieri cand s-a trezit la buni,fara mine .Si a continuat si azi.Asa facea si cand era mai mai mic,zicea mama doar cand dispaream In rest il striga mai mult pe ... tata.
miraklucker spune:
La multi ani dragelor. Un an nou fericit va doresc!!
Diana La multi ani, fetita draga!! Moni sa-ti trasca fetita cea mare.
eu tocmai l-am debarcat pe David la fostul vecin, am baut o cafea cu mamica si m-am reintors cu pupazele acasa. Cred ca ma intind putin daca imi dau pace. al meu barbat sforaie de muuuult. Cat poate omul asta dormi, incredibil
Noi ne-am distrat minunat la revelion. dupa o zi de skiat si fara somn nu ma asteptam sa reziste pana la 1.30. au avut multi copii, au dansat de-au rupt, mai ales Daria. Mie nu-mi venea sa cred ochilor. ea care e asa timida si retrasa.
Aseara am avut musafiri s-au culcat iar tarziu. De maine ne reintram in ritm. daria abia asteapta sa mearga din nou la gradinita, de fapt ea nu s-a bucurat deloc de vacanta. Daca ar fi dupa ea ar merge tot anul in fiecare zi la gradi, fara vacante fara weekenduri
2010 la final