PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 5
marchplayer spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!
Hai ca se apropie capo d`anno!! Sa dea Domnul ca anul care vine sa fim sanatosi ca restul le-om face noi pe toate!!
Hai, ati terminat de pus mesele?? V-ati intolit?? Sau inca nu?! Am inteles..sunteti la ultimile retusuri!!
Eu fac revelionul pe langa casa...adica o sa mai merg pe la niste prieteni/vecini dupa miezul noptii cand deja vor fi culcati copii. Fara dress festiv si alte mofturi...
Denisa voi unde va petreceti mai??
Moni am nteles ca tu mergi la parinti!!
Pana la urma de ziua Dianei ce faceti??
Mira, tu unde ziceai ca mergi cu copii? pai sotul tau nu face rev cu voi??
PETRECERE FRUMOASA LA TOATA LUMEA!!!!
miraklucker spune:
La multi ani!!!!!!!! cu sanatate, un an nou fericit, mai bun, mai plin de realizari.
Daniela mergem undeva, romanii de pe aici au inchiriat o sala mareee sa ne ajunga la tot poporul, e o ora de mers pana acolo. Pana una alta noi acum am aterizat de la ski.
va pup dulce. sa ne revedem cu bine in anul care vine!!!!!
Denisam spune:
Daniela-in poza din drop este o mige f. mare gonflabila in care ontri si te rostogolesti,din pacate avem loc cum trebuie pt ea doar la cottage.
Eu sunt inca la job pt 1h si 30 min si incerc sa rezolv si rezervare pt ziua Emmei pe 16-duminica ca la noi simbetele sunt ocupate cu skiul pt 2 lunisi sa nu mai zic ca acasa teb sa fac intai salata boeuf,soacra cica a facut tort diplomat si ciorba de potroace si mai trebuie sa pun si curcanul la macerat pt maine-sa mai zic ca nu stiu cu ce o sa ma imbrac si ca nu mi-am facut nici manechiura,dar asta e, plecam in jur de 6.20 sper de acasa, mergem cu nasii si ne mai intalnim cu inca 2 cupluri de prieteni si vom fi majoritatea romani la un restaurant italienesc cu dans si mincarea suna bine dar treb sa incep sa maninc cumpatat ca m-am cam ingrasat acuam de Craciun dupa postul tinut.
LA MULTZI ANI 2011 CU MULLTAAA SANATATE SI NOROC!!!!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
LA MULTI ANI SI AN NOU FERICIT LA TOATA LUMEA SI DIN PARTEA NOASTRA !
Noi acum ne pregatim sa mergem la ai mei.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
pisoi3 spune:
Dragelor,
Am intrat sa va doresc din suflet LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire, bucurii multe, multe si numai bine sa va dea Dumnezeu!
Sa fiti fericite mereu alaturi de familiile voastre si sa va bucurati de scumpii vostri copilasi!
Nu intru pe forum foarte des pentru ca nu am timp insa ma gandesc cu drag la fiecare dintre voi si va doresc tot binele din lume!
si distractie placuta va doresc!
Anda
Lost in different projects...
Bee spune:
Buna fetele.
Incep eu Anul?
La MULTI ANI! Sa fie un an minunat sau macar mai bun decat cel care a trecut! Sanatate multa ca asta-i esentiala si putin noroc, ca asta nu strica niciodata. Cu astea asigurate, siur vin si restul (fericire, iubire).
LA MLTI ANI DIANA!Sa fii sanatoasa si norocoasa. Moni, ce a primit fata pana la urma, ca am vazut ca nu e prea pretentioasa!
Noi am gatit toata ziua si chiar si noaptea, ca asa am vrut sa petrecem (sau ma rog, aproximativ). Linistit, acasa. Fructe de mare, curcan umplut, zeci de salate si aperitive. Le-am gustat cu ochii, ca n-ash fi putut sa mananc atata! Mai aveam friptura cu sos de piper verde, dar ramane ssa ne sinucidem cu ea diseara. Ca asta noapte nu mai intra.
Copiii? Ana a stat pana dupa 2. baietii s-au culcat pe la 11 si au ratat artificiile.
Ana_m spune:
AN NOU FERICIT CU MULTA SANATATE SI INDEPLINIREA TELURILOR PROPUSE !
DIANA , LA MULTI ANI ! Sa fii cuminte papusa si sa asculti de parinti ! Pupici de la Clara
Noi am stat pana la 2 prin casa ,(un Revelion romantic , na ca voia barbatu-miu lumanari ) ca la tv asa ceva nu am mai vazut , tineau programul obisnuit , nimic iesit din comun , nici macar un film mai de doamne ajuta . Mi-e mi-a fost un somn de-abia am rezistat pana la 2 . Sampanie nu am baut , ca eu cu antibioticul , las ca o bem de ziua lu Clara .
I-am promis la Clara ca de ziua ei o duc la Mc Donalds, cu prietena ei , asta daca asculta .
marchplayer spune:
LA MULTI ANI!!! uN NOU AN FERICIT SI PLIN DE BUCURII! SANSA UNUI NOU INCEPUT!
LA MULTI ANI DIANA!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA!! FRUMOASA SI DESTEAPTA ESTI SI ASA SA RAMAII!!!
Giova spune:
Diana, fetitza frumoasa si desteapta! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc cu carul!
Moni sa va traiasca fetitza si numai bucurii sa va aduca, alaturi de Tudorel smecherel!
LA MULTI ANI 2011! SANATATE SI FERICIRE IN NOUL AN!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
monica70 spune:
Multumim mult de urarile pentru Diana !
Noi am petrecut la maica-mea ,dar la ora 2 am trecut soseaua si am venit sa dormim acasa,mai putin Tudor pe care l-am lasat la mami.Asa am avut ocazia sa dormim pana pe la 10-11 ,ca altfel ... Tudor s-a culcat la ora 23 si la 8,30 a fost sus.Azi a sosit si nasa si am taiat si tortul Dianei.Maine pe la amiaza mergem noi in vizita la nasa,iar dupa-amiaza iar la mami ca i-a chemat niste copii din bloc ,prieteni de-ai Dianei sa se joace.Asta asa pe post de chef de ziua ei ... dar nu cred ca vor fi mai mult de cinci copii.Par example si fetele prietenei mele nu pot sa vina,ca-s plecati la munte.Daca si-a gasit Diana sa se nasca pe 1 ianuarie asta e.
Revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI