PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata (la amiaza )!
CRISTINA asa de scurta?
CATA la multi ani Biancai! Imi pare rau ca ai avut asa experienta ,ce sa faci se intampla sa existe si perioade de-astea aiurea.Daca era sa fie , sunt convinsa ca era ok pana la urma si va descurcati si cu inca un bebe,dar daca nu a fost sa fie,asta e mergeti inainte.Eu credeam ca probabil sperati la un baiat dupa doua fete,de-aia incercati iar. Uite nepoata-mea din Oradea "preoteasa" are doi baieti unul de cca 8 ani,unul de 5 ani, fetita de 1 an si acum e iar gravida neprogramat si il tin ca ei sunt contra avorturilor.Dar s-au si bucurat de veste, ca le plac mult copiii.Acum spera la inca o fetita,cel putin ea.Noi familionul am ramas cam afis,dar unde-s trei merge deja lejer si al patrulea
Eu le admir pe cele cu mai mult de doi copii,dar mie imi sunt perfecti doi Mi-am atins obiectivul, am vrut musai doi - fata si baiat si mi-a iesit

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare!!

Giova, am uitat sa-ti spun. Chitara am luat-o din Carrefour si am dat pe ea 130 ron. Nu cred ca am sa o dau pe Ioana la vreun profesor, n-am gasit inca pe cineva care sa vina acasa iar in Constanta nu o duc. Dupa ce ca o trambalez pentru inot o mai dc si pentru chitara...cel putin nu anul asta... O sa incerc sa-i predau eu dupa youtube, macar sa invete gama si alte chestii. Desi nu prea cred ca aiba rabdare, ea se vede deja Hanna Montana.
La noi o vreme de cacao. O lapovita urata. Nu se asaza nimic, intunecat, umezeala, bleah!! Stam in casa. Bagam un tenis la wii mai tarziu. Eu toata dimineata am facut curat si mancare, i-am implicat si pe kinderi cu niste carpe sa stearga praful de pe jucarii.
Acum am incercat sa-i pun in pat poate trag un nap dar de unde, eu i si inteleg, s-au sculat pe la 9, Ioana chiar la 9.30, au stat in casa...pai de unde sa fie asa obositi?? Se culca diseara un pic mai devreme.
Cata mie imi pare rau ca ai pierdut sarcina!!! Ai dreptate cu toate punctele alea, un bb implica mult efort...fizic, psihic, financiar, etc, etc...dar si satisfactiile sunt pe masura.
Pacat ca nu poate merge Bia la gradi.

Monico si eu mi-am indeplinit targhetul la facut copii dar la mine mai este implicata si varsta. Si asa i-am facut cam la limita. Nu m-as mai risca nici macar de as avea o sarcina neplanificata.

Fug

Mergi la inceput

DANIELA naspa vreme.La noi e tot destul de frig (-5 ziua/-10 noaptea) si usor umed.Si mai exista inca zapada,se poate merge la un sanius,doar ca ar trebui sa mergem cu masina ... ca unde-s derdelusuri e cam departe (pe malul Muresului,pe dig).Daca gasim parteneri, as trage o tura asa de vreo ora cu Diana.Ca numai noi singure nu-i distractiv.Si Tudor ... e cam piticut,desi cred ca s-ar distra.Dar ar trebui sa scotocim si dupa a doua sanie,care e pe undeva prin pivnita la ai mei.
Legat de alti copii si la mine problema e varsta in primul rand si hai ca io chiar as mai face fata de s-ar intampla ,dar nu husbandu' care normal ar fi trebuit sa fie bunic acum, nu tatic
Eu m-am apucat de acte ... cu "mare chef" E venita mami cu Diana aici sa mai stea cu Tudor - care numai ce s-a trezit.Nici nu stiu cand incepe gradi,Ghita zicea ca maine sau poimaine parca, nu stie sigur cum scria pe poarte,asa ca o trimit doar de miercuri,nu sa ma trezesc ca maine e de fapt inchis

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Mi-am amintit,DANIELA ziceai ca din 11 reincepe inotul Ioana.La noi ar incepe alt curs parca din 14,dar inca n-am reusit sa o conving pe Diana,de fapt nici nu am mai insistat, ca la asta de ce ii zici ceva de-aia mai tare se incapataneaza sa vrea invers Ma gandeam ca uite n-am mai avut chiar nicio problema cu ea cu raceala de vreo doua luni incoace de cand nu mai merge la inot,oare nu de la inot i s-or fi tras turele alea de rosu in gat + febra 39+ una dupa alta din toamna ??? Probabil ca o fi ea mai sensibila la frig? Ioana a fost ok cat timp a mers la inot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Catalina, imi pare rau.
Daniela, ii dai tu lectii de pe net! Braaaavoo. Am vazut ce experta ai fost de Craciun! Nu cred ca te-am felicitat.
Moni, eu am derdelush berechet langa casa, dar e zapada atat de mare ca nu aluneca sania! Tb masina lui Radu sa faca partie. Daca mai ajunge Radu acasa azi, ca la ce zapada e.......Eu am venit cu autobuzul sa-mi fac treaba de acasa pe dupa-masa. Si era deja zapada pana la genunchi. Si cum la noi nu trec nici masini. SI eu e musai sa plec maine la facultate.........Sper sa vina sa ma salveze barbatul. Am inceput anul in forta. Au venit actele pe care le asteptam sa le semnez. Trebuiau depuse pana pe 23 Decembrie....... Ma rog, niste intarzieri la noi, nimeni n-a stiut. Am completat, semnat azi, sa vedem cand oi fi si eu cu banii in mana, ca din octombrie muncesc inca voluntar. Nu ma plang, ca e de bine. Curand voi castiga aproape jumate din salariul sotului meu, deci contribui si eu la veniturile familiei in mod semnificativ. Si o sa angajez eu un om in curte, daca la bona n-am avut noroc si menajera mi-e si frica sa caut. La mine in sat lumea-i contemplativa rau! Oamenii saraci lipizti pamantului (unii), dar nici sa faca ceva Doamne Fereste! Daca ash lua pe cineva sa ma ajute, ar vrea sa primeasca bani si mancare dar sa se uite la TV sau sa vb la telefon. Ma lipsesc.
Pe bune, eu vin cu un autobuz, ieftin de altfel, care face legatura cu Bucurestiul. Cati se dau jos in comuna noastra (din 50-60 cati sunt in autobuz)? 2-3 cu mine cu tot! restul merg mai departe. Bizar.

Mergi la inceput

Buna dimineata,intru si eu la o cafea sa imi descarc nervii p-acilea Ca tare prost s-a terminat anul si tot tare prost a inceput Acum ca m-a apucat si harnicia cu actele totul merge anapoda.Aseara mi s-a dereglat programul de conta si tipul ce imi face service nu raspunde la telefon (nici azi) ,macar am reusit ieri sa termin salariile si declaratiile aferente.Si trimit de pe mail declaratia de somaj,azi imi vine raspuns ca n-au preluat-o ca cica nu e bun mailul pentru codul fiscal respectiv.Cum dracu' nu e bun cand eu de cativa ani de pe mailul asta trimit si am si cerere oficiala cu el ? Is nebuni O fi de la eclipsa de soare
Sanius ? Ar cam trebui mers dar mi-e groaza sa scot nasul,e si greu ca avem sanie din aia clasica metal+lemn nu moderna si usoara din plastic si cum trotuarele sunt cam curatate de zapada nu prea aluneca ... Oricum Diana e la mami,a venit si aseara fetita aia la ea,au fost cuminti,iar pe urma Diana s-a autoinvitat ea la cealalta ... acolo a iesit un mic conflict ca fetita n-a vrut sa o lase cu ceva jucarii de-ale ei,dar a fost aplanat de maica-sa.Ciudate firi au si copiii astia - par example fetita aia e de o cumintenie ireala,linistita,ascultatoare,mancacioasa (chiar exagerat) de chiar ziceam ca ce lux sa ai asa copil In schimb e posesiva rau cu jucariile ei,nu prea vrea sa le imparta cu alti copii,ca si alta data cand a mai fost Diana acolo,au mai fost mici conflicte pe tema asta.La Diana ff rar se intampla sa nu vrea sa dea ceva jucarii de-ale ei altor copii,iar daca o apuca ,nu o tine faza mai mult de 1-3 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello la ceas de seara!
Am tot zis ca vin cu detalii dar tot n-am reusit.
Deci, Revelionul a fost asa cum am prezis si mi-am dorit: la 21.30 ajungeam la locul faptei, iar la 1.30 Razvan a inceput sa dea semne de agitatie mai greu controlabila, deci semn sa plecam. Nici nu stiu cand a trecut timpul , am dansat, am si mancat cate ceva, ne-am distrat copios cu Razvan care e un maaare dansator . Sotul meu si-a lasat padurea de morcovi acasa si s-a distrat si el cu noi, in toata marea aceea de oameni, caci au fost peste 100. Frumos, intrun cuvant.
Deci am inceput anul binisor, sa speram ca o vom tine tot asa, si poate, cu putin noroc, chiar mai bine .
Poze am cateva, dar dropul meu e plin, altul n-am reusit sa-mi fac... deci ar trebui sa sterg ceva poze vechi si sa adaug noutati.
Acum clocim petrecerea de 5 ani, in special sotul meu . Eu am ametit la propriu cu ce vrea el, am avut o propunere cu care el a fost de acord, si vom mai stabili pe traseu.

Azi dimineata de la 4.30 la 6.30 copilu' meu n-a dormit , asta dupa ce a visat niscaiva fantome de la Scooby si m-a tinut treaza si pe mine. Astfel ca azi a dormit pana la 10, premiera mondiala, si mai dormea daca nu suna telefonul.
In mare, cam asta este treaba, colectionam in continuare dinozauri , asta fiind noua pasiune a lui Razvan.
Gradi incepe de maine, dar eu zic pas de data asta, pe termen nelimitat, am fost sfatuita inclusiv de medicul care l-a operat de polipi, asa ca asta voi face, cu parere de rau.
Merg sa-i fac un gratar de pui si ne mai citim noi.

Imi era tare dor de voi toate ; aseara am reusit chiar sa vorbesc la telefon si cu Ingrid , de fapt Razvan a dorit sa vorbeasca cu "Diana cu codite".

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

HELLO SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!
Cata-LA MULTI ANI PT BIA! Imi pare rau ca nu a fost sa fie si intr-un fel mai bagat la idei cu accidentele astea, ca si mie trebuia sa imi vina de pe 31-1 si nimic, dar eu avand trompele legate de peste 3 ani si nemailuind pastile de tiroida sper ca este doar un dezechilibru/dereglare luna asta.
Moni-ce ma bucur ca Dia s-a bcuurat de cadouri si ca are prietene asa aproape,noi nu avem decat pe Eric baietelul nasilor lui Alex aproape,si e si mai mic cu 1 an si nu au asa multe in comun,dar Emma doar in vacante are timp de intalniri ca in rest ba e o zi de nastere, ba sunt activitati.
Ingrid-super ca e sanatoasa printesa,de ce esti asa de scurta, mai spune-ne si noua ce mai faceti,ce a primit Diana de la Mos si unde pot sa vad poze,sau as vrea sa primesc pe email, te rog, ai adresa mea,dc nu mai dau una:denisam@rogers.com
Cris-ce faceti, nu ne mai scrii nimic,poze si cum ati petrecut, sunteti plecati la munte?
Daniela-bafta cu regimul si succes cu invatatul la chitara,eu nepreavind ureche muzicala, prefer sa merg sa invat cu ea deocamdata si sa vedem dc din martie va face si putina voce.Spune-mi dc vrei sa iti iau costume de ski,geaca cu salopeta, am fost si vazut in weekend, am luat doar pt Emma caci Alex are de la sora-sa unul cu bleu si bleumarin si mai are si o geaca primita pt la anul, asa de bune au fost si Emma le-a purtat bine, incat nu are rost sa ii mai iau si lui-pt fetite, am luat cu 60cad, e posibil sa mai scada dar mie mi-a fost frica sa nu raman fara numar ca i-am luat de 7 ani, am probat-o cu cel de 6 ani si geaca era doar cu 2 cm mai lunga decat eca de acuma si ale noastre cam seamana la inaltime, E are 1.20 deja-salopeta e putin mai lunga, dar fiind cu bretele se mai poate ajusta usor sau se poate indoi putin ca vine peste cizme.Incaltari faine la preturi sub 39 cad nu am vazut inca, am fost si la magazinemai scumpute si de calitate,sper sa ajung insa sapt ceal la walmart si la inca unul care stiu eu ca duap 15 ian le ieftinesc bien si sper sa gasesc cu maxim 30.Rarws ce numar are la picior,Alex este doar la 9,de aia sper ca la anul cizmele albastre de la Emma de anul trecut care sunt 11 sa ii vina numai bine.Tu zi-mi ce vrei, o sa vad cum ramane cu transportul,dar gasim noi o solutie,cred ca prin vara se rezolva ca nu iti vor trebui acuma,asa-i?
Bee-vad ca ai stat pe acasa si ai mai respirat,sper ca ti-a prins bine, poze cand mai pui cu copiii

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

daniela mersi de raspuns. e drept ca nu am mai citit de la ultima mea postare la voi la subiect.
Noi amandoi stim pian, am orga cu 4 octave la mama acasa. dar degeaba, copilul vrea chitara, dar fara lectii, cica el stie sa cante. pe undeva seamana cu Hanna Montana ta.
Moni da a fost super acasa, acum incercam sa ne adaptam la noul "fus" orar: nu mai iese de 3x/zi afara, si fara atata umblat in fund, ca eu nu am timp.
El doarme inca de 2x, dim. se trezeste la 7:30, asa ca la ora 11 doarme, cam o ora jumate, dupa care mai doarme dupa amiaza dupa ora 16 tot cam 90 minute.
Felicitari lui Tudor pt. cuvinte si propozitii, are cu cine semana. Edi vorbeste, are deja destule cuvintele, dar mai mult o da in chinezeasca lui.

si o seara placuta la toate.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.S-au mai asezat treburile cu conta ca am dat de ala si o sa vina zilele astea sa ma rezolve,iar cu mailul cu declaratia ... cred ca m-am convorbit doar cu robotul agentiei de somaj azi ca am trimis un mail unde ceream explicatii + inca odata declaratia si am primit doua inapoi: unu de confirmare si unul de refuz ca cica am deja inregistrata declaratia na totul e bine cand se termina cu bine

CRISTINA mi-ai amintit ce vise avusei noptile astea: intr-o noapte le-am visat pe Diana mea si pe Diana de Ingrid ca erau zgariate pe fatza fiind batute la gradi de educatoare si umblam cu reclamatii pe-acolo.Iar noaptea trecuta am visat cu primii patroni italieni cica ne-au trimis sa lucram in Italia ( sa spargem nuci sau asa ceva ) pe mai multe gagici si cand m-am trezit acolo era cald si soare si eu nu imi luasem cu mine crema de protectie solara si ochelarii de soare,cosmar nu alta

DENISA e nasol de ai tai sa nu aiba copii in preajma cu care sa se joace.La noi e un pic mai problema iarna,dar vara e dezlegare la copii ca e plin de ei in fata blocului la mami

GIOVA si Tudor se trezeste la 7,30 zbierand APTEE! APTEEEE ! dar dupa ce ii dam laptele adorma la loc cu el pana pe la 8-9.Doarme o ora doua la amiaza si la ora 22 pica lat.Cam asta e programul.
Mersi de felicitari pentru vorbaret,chiar azi a zis mai multe propozitii: in baie aplecat in vana " APA UNDE IETE? " , cand m-a auzit ca ar fi bine sa il scoata un pic pe-afara a adus de-a valma de pe hol caciuli,manusi ,incaltaminte si umbla dupa mine prin casa cu cizmele lui strigand: "CATZA MAMA! CATZA MAMA!" deci ... incalta-ma mama! Dianei ii striga "ADA NANA!" sa ii de ceva jucarii.Deci chiar face progrese si la propozitiuni Dar inca mai vorbeste el destul si chineza.Ba chiar m-a intrebat Ghita azi daca e ok Tudor,ca parca Diana vorbea mai multe .

Mai cand va aud cu ce dimensiuni la copii navigati Emma 1,20 ? Diana n-are decat 1,07 .Iar Tudor nici acum n-are inca 80 cm,l-am masurat azi si are doar 77 cm .Dar de greu pare tot mai greu,are 10 kg,dar nu mai mult.Pe langa cum era Diana e gras,dar pe langa kilele lui Tavi sau Edi ... jalnic!
Macar Tudor mananca bine,in schimb Diana tare prost.Azi iar a venit mami cu ceva sirop de multivitamine sa ii dau Dianei
Tudor in schimb e mai pretentios la mancare,sper sa nu semene cu fratelo ... de exemplu unele chestii nici nu vrea sa le guste macar,par example mezelurile gen parizer/sunca/salam - pune doua degete pe feliuta si il arunca cat colo cu o mutra scarbita Nu mai zic ca n-ar pune gura pe vreun sanwich cu ceva orice,pateu,branza ... Diana era si e mult mai deschisa la orice,doar ca abia gusta

Mergi la inceput