Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multi ani,Stefan & Stefania!
Sa va ajute Sfantul al carui nume il purtati sa fiti veseli,sanatosi si norocosi!

Mamica iubitoare de Tudor Mihai www.youtube.com/watch?v=pxu_ILTuY8E" target="_blank">asteptand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna ziua si Craciun fericit! cat a mai ramas din el....cu greu am ajuns si eu la zi...si asa pe sarite.

sa stiti ca si la mine in familie pe timpul lui Ceausescu veneau doi Mosi - Craciun era primul si a doua, a treia zi venea si Gerila, dar numai la geam. lasa in graba un cadou si mi-l aduceau ai mei. tin minte si acum plita electrica galbena pe care am primit-o intr-un an, parca prin 1983.

De Craciun am primit asa:
Aidan: un centru de activitati triunghiular din lemn - pe o parte cu numaratoare, pe una cu litere si pe fund cu tablita. Mosu'asta (Sergiu) crede ca deja il pune la lectii.

Apoi a mai primit niste creioane si carioci de incepatori si un caiet pentru mazgalit. De la nasul de la Cluj a primit o orga. De la bunici niste carti, o masinuta si una e pe drum ca nu a mai incaput in bagaj. Si de prietenii nostri care au stat aici o luna a primit o toba. i s-a luminat fata cand a vazut-o.

Sergiu a primit multe pulovere, ca era in pana: de la mama, de la maica-sa, de la mine. O pereche de patanloni skinny cu turul mai jos de la mine si un caiet cu coperti din piele tot de la mine.

Iar eu am primit un abonmanet platit integral pe 3 luni la un fitness & wellbeing centre de pe aici prin zona. Nu stiu cum s-a chinuit saracu'Mosu' ca a fost cam scump. Si mi-a promis ca plateste jumate tot anul. Aidan are acces gratuit tot anul si putem face o gramada de chestii: innot, sala, clase de yoga, pilates, masaj, cycle, aerobic. au si cresa si-l pot lasa pe Aidan acolo cu 4 lire pe ora cand nu am cum sa-l las acasa. E super fain si e cam la vreo 4-5 statii de autobuz de noi...asa ca acum nu mai am nici o scuza.am fost foarte, foarte surprinsa si incantata, of course.

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

poze. era foarte dimineata, asa ca veti vedea 3 incercanati.

La Multi Ani Stefanilor! Sa cresteti mari si sanatosi!

Manga & Aidan love

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

neata

...in afara de ardei...cand il intreb "unde e mami ardeiul?" se intoarce si il arata cu degetul pe fra-su.

ce tareeeee

Manga & Aidan love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

olaaaa

de pe campul plin de zapada mare mare, stefi va trimite , iar pentru copilasi biscuiti de orez si budinca de ovaz.

sa radem, sa ne veselim!!! sa traiasca toti Stefii si Stefiile!!

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

olaaaa

de pe campul plin de zapada mare mare, stefi va trimite , iar pentru copilasi biscuiti de orez si budinca de ovaz.

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

multumim de tratatie, sa creasca mare si sanatos puiu cu numele lui frumos si Stefania cea cu ochii mari.

Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:

olaaaa

va pup

nasterea a doua putze

Sa creasca puiul mare si sanatos!
Pupam si pe Stefan de Raluca_u.

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+

Thank God it's Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

La Multi Ani Stefan si Stefania

Sper ca ati petrecut frumos, de fapt se vede si din poze Hepi a fost foarte frumos la voi cu atati copilasi si imi pare bine pentru voi ca ati fost impreuna.

La Tg Mures ninge de dimineata si este foarte frumos.

Manga Aidan este din ce in ce mai frumos. Sper sa iti faci timp de sala, suna foarte bine.

Uka emotionante pozele cu tripletii.

Eu la fete ca de obicei nu le-am luat lucruri seaparat ci ceva cu care sa se poate juca impreuna, pe toate cadourile lor scria "Andreea si Teodora". Au primit un patut pentru bebelusul pe care il au acasa, un cort, un joc cu plastelina si forme, niste hipopotami pe care i-a pictat Teodora, doua oite identice

Va las pozici:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2010?authkey=Gv1sRgCOvk9tD9mvqWVg#5555286711764948178

Eu sunt asa intr-o stare de relaxare ca nici la laptip nu prea am chef sa scriu.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sa ne traiasca Stefanutii ( de Techi si de Raluca) si Stefanuta (de Iulia)!!!!!!!Monique, cat de frumos este acolo, la voi!
Si ce frumos iti sta cu noua tunsoare@culoare!!!! Esti o frumoasa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Dragalashelor la multi ani pentru Stefani si Stefanii, Craciun fericit cu intarziere, sper ca ati avut momente fericite cu totii si va urez in noul an, sa fie puii sanatosi si restul le-om face toate incet incet.

Am intrat repede sa va spun ca am vazut pozele Mariei (Mangulici), sunt superbe! Aidan este asa un baietel mare si atent la detalii, cum apasa el pe tasta de la orga, este extraordinar, dar cel mai mult mi-a placut atmosfera de familie armonioasa de la voi de acasa "cu noaptea-n cap", ce frumoase sunt pozele si cum sunt in secventa de parca am fost si noi acolo. Eram emotionata cand te=am vazut pe tine ca te mirai de cadou, dupa, aparea Sergiu cu o figura de poznas, si iar tu, foarte foarte frumoase! Si tu esti atat de feminina si de calda, sunteti o familie tare frumoasa!

Am mai vazut poze cu "Andrea si Teodora", si asta doar acum pe ultima pagina, iertare ca nu mai nominalizez. Frumoase printesele zapezii, dragele de ele, frumoase la fatuca tare tare si par ca sunt si prietene bune, sa va traiasca sunt tare dulci!

Eu nu prea am mai scris, cand am facut-o, am spus ce probleme am avut cu Isa in ideea ca informatiile primite, foarte complexe si noi pentru mine ar putea sa fie de ajutor. Nu am primit nici un raspuns. Ma rog, nu aici, cine a avut ceva sa intrebe in particular a facut-o. Nu ma supar, sincer nu am cum, mie imi place de voi, sunt departe de toate "despartirile, impacarile, separarile, certurile din lumea virtuala" mie imi sunt dragi oamenii de tot felul iar familia mea imi cam ocupa tot timpul. Plus servici si casa, timpul imi este cam scump la vedere PLus ca pe facebook am mai pastrat legatura cu fete dragi, cum sunteti toate de fapt!

Va pup si va urez toate cele bune si frumoase in noul an, toate sa va fie aranjate ca sa puteti sa treceti prin ele cu usurinta si...ne mai intersectam pe facebook

Va pupam

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput