Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 9
anamaria1979 spune:
La multi ani Stefan si Stefania!
Am admirat pozele mariei si monicai. Familii foarte frumoase iar copii sunt superbi.
Alex a primit vreo masinute de la toata lumea inclusiv una cu telecomanda ce face ca toate nebuniile prin casa, se rotesc rotile si se rostogoleste pe toate directiile posibile. Setul de curatenie a avut un real succes in schimb mai ales aspiratorul se pare ca va fii un baiat de casa.
Alex (05.09.2009)
happy_uka spune:
Buna seara!
Urez si eu "La multi ani" Stefanilor si Stefaniilor!
Am primit astazi un mail foarte frumos, de la mama celor 3 minuni. Un mesaj de multumire catre noi toate, plus cateva poze superbe cu puii la plimbare..
Mailul suna asa:
Buna ziua!
nu stiu cum am putea vreodata sa va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi.A doua zi am iesit la plimbare cu copiii in caruciorul cel nou,
care este superb si foarte usor de manevrat.Nu va spun cum se uita toata lumea la noi si cat de mult ne-au admirat copiii si ,,masinuta'' lor!
Va urez o zi buna si numai bine!
Va pup, revin!
Nihil sine Deo
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Buna seara! Urez si eu "La multi ani" Stefanilor si Stefaniilor! Am primit astazi un mail foarte frumos, de la mama celor 3 minuni. Un mesaj de multumire catre noi toate, plus cateva poze superbe cu puii la plimbare.. Mailul suna asa: Buna ziua! nu stiu cum am putea vreodata sa va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi.A doua zi am iesit la plimbare cu copiii in caruciorul cel nou, care este superb si foarte usor de manevrat.Nu va spun cum se uita toata lumea la noi si cat de mult ne-au admirat copiii si ,,masinuta'' lor! Va urez o zi buna si numai bine! Va pup, revin! Nihil sine Deo |
Sa dea Dumnezeu sa il stapaneasca sanatosi si sa se bucure de el! Superbe pozele, superb sentimentul care ma incearca...Uka mi-ai facut seara mai frumoasa.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
aricelul spune:
Buna,
La multi ani Stefaniilor si Stefanilor, sa fiti sanatosi, voiosi si cat mai norocosi !!!
Manga de ce cearcane ziceai? eu nu am vazut decat un Aidan frumusel foc si super incantat de cadouri.
Monique sunt tare dragute fetitele si imi place tare mult ca se inteleg..cred ca nu se cearta deloc de le-ai luat la amandoua oite ...
Uka
Raluk multi ani fericiti impreuna cu cat mai multe bucurii!
Mai fetelor ma speriati cu seturile astea de curatenie...in locul lor as fugi cat pot de repede sa scap de asa ceva (de fapt cam asta fac zilnic )
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
aricelul spune:
Imi aduc aminte ca am citit la un moment dat despre imunitatea la copii, daca ati putea sa ma ajutati v-as fi tare recunoscatoare
Am o prietena al carui baietel de 3 ani si 4 luni de pe la varsta de 1 an jumate raceste frecvent. Initial la 1-2 luni, acum si din 2 in 2 saptamani, mai ales ca din toamna a fost dat si la gradinita.
De Craciun a fost internat in spital la Medlife deoarece a facut amigdalita dupa care au urmat complicatii si a facut si sinuzita si otita. Mi se rupe sufletul cand vorbesc cu ea, mai ales ca acum e si pe antibiotic puternic.
Daca aveti cunostinte de medici buni sau tratamente alternative va rog tare mult sa-mi spuneti. A tot fost in diverse locuri, dar dupa cum se vede nu a reusit mare lucru.
Multumesc
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
diana_n spune:
Fetelor, acum am vazut gestul vostru frumos pentru tripleti. Felicitari tuturor mamicilor implicate.
Asta cu setul de curatenie si gandurile ca ne vor ajuta mai tarziu sunt sperante. Sunt doar niste maimutzele adorabile care ne imita, in adolescenta camera lor va fi vraiste, din pacate . Interesant e ca eu stiu multi baietei interesati de acest set, dar nici o fetita
raluk16 spune:
La multi ani Stefan de Techi, Stefan de Raluca_u si Stefania de Iuliapapusa!
Uka
Am vazut poze minunate cu Monique&co
Multumesc, fetelor, de urari!
Claucia, eu ti-am raspuns data trecuta.
Aricel in locul ei as merge la un medic bun, ori naturist, ori homeopat. Asa, degeaba iti spunem noi de echinaceea sau usturoi, sau altceva, trebuie sa-i faca cineva o schema personalizata. Sper sa rezolve problema. Tine-ne la curent!
Apropo de imunitate, vreau sa va intreb daca folositi careva un produs. Azi am mers la farmacie sa iau vitamina D si a zis ca nu are decat cu catina. Ingrediente: vitamina D, vitamina E, ulei de catina, ulei de masline. Am refuzat, in ideea sa merg acasa sa studiez (dar nu am avut net azi si deci acuma nu am timp). Uleiul de catina stiu ca pateaza portocaliu si de aia ma gandeam ca poate nu e indicat sa il ia un bebe asa mic . Dar daca as ajunge la concluzia ca e voie catina la varsta asta, mi se pare un mod foarte fain de a-l da la copii, pentru ca tinctura nu e voie, si siropelul are zahar. Folositi careva vitamina D cu catina? De la Bebecina parca era...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
vik-cj spune:
Fete dragi va !
Am intrat cu intirziere sa urez si eu lui Stefan de Techiluta si Stefaniei de Iulia "La multi ani" si felicitari de onomastica lor!
Noi serbam azi doi Stefani: sotul meu si talal lui, socrul meu. Sotul e la a patra generatie de Stefan !
Referitor la tema lui Raluk eu spun ca i-am luat mamarutzei asa:
- un multifunctional de la eichorn de lemn cu 6 jocuri
- o masuta cu tot felul de jucarele dar care NU CANTA (ma innebunesc toate jucariile Isabelei care canta...asa ca am cautat jucarii mai silentioase)
- o masina cu telecomanda (of course ca e de la taica-sau ideea)
- un ren dansator
-hainute
A mai primit de la bunici un telefon destept, cantator si mergator, o papusa de la amici, pantofi de casa si alte haine de la cumnata mea...
Cel mai tare se distreaza cu renul si cu jucariile de lemn.
Am vazut poze de Aidan (vai ce scump e si de ochi frumosi are). Maria super...ce cadou frumos...te invidiez!
Acum ma duc sa imi bucur ochii cu pozele lui Monique si cele de la Uka..
Va pup, seara faina!
Isabela Maria
monica_dicut spune:
Raluk, eu am facut catina cu miere din care i-am dat rareori si lui Zdrelix. Despre tinctura nu stiu ce sa zic pt ca stiu ca are alcool...
claucia, ai pus vreo intrebare la care sa raspundem?? Din cate imi amintec au fost cateva fete care ti-au scris si ti-au multumit pentru info. Personal mi se par puerile afirmatiile astea cu "nu mi-a raspuns nimeni, nu m-a bagat nimeni in seama". Si nu stiu la ce te-ai fi asteptat cand tu scrii o data la cateva luni cate un mesaj in care doar povestesti despre familia ta si nu ai o vorba pentru nimeni de aici....
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Si daca doriti sa-l revedeti pe Zdreli avem poze noi la semnatura
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei