Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
Sa raspund si eu:
- noi i-am cumparat un laptop cu o gramada de functii, printre care si cea de karaoke (heheee aveam eu o admiratie pentru aparatul ala de karaoke de la Carina ). Speram sa ne lase laptopurile in pace, desi nu cred, pentru ca asta e cu un ecran mic mic si fara culori. Deci tot ale noastre vor fi mai tentante .
- in Real am vazut un aspirator super, functional, pentru copii, asa ca l-am luat si l-am cedat lui frate-meu, sa i-l dea el. Stiam ca Alex e pasionat de treburi casnice, si stiam ca ii place la nebunie aspiratorul nostru (cand nu functioneaza)
- si ai mei i-au luat un balansoar din ala de calarit, sub forma de ceva gaza, care ne-a placut mult ca are spatar si margini laterale ca sa nu pice puiul. Eu initial am zis sa ia un calut, dar asta e mult mai potrivit pentru varsta lui.
Astea au fost cadouri pe care le-am cam hotarat noi. N-are rost sa povestesc de cadourile ce le-a primit de la altii . M-am tot gandit la avionul ala winnie. Dar nici nu l-am vazut, si oricum el are o masinuta asemanatoare tot winnie, doar ca n-are elice si aripi. Si nu il pasioneaza deloc...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
alex25 spune:
Hai ca raspund eu la tema, poate se mai dezmorteste atmosfera.
Cadourile de la Mosu':
1. Calut balansoar - mega incantata de el, i-a placut din primul moment cand l-a vazut.
2. Masinarie de aruncat niste bile - nu prea poate sa apese pe butonul care lanseaza bilele si de aici marea frustrare...dar i-a placut cum zboara mingiile prin casa.
3. Tablita de scris magnetica - mazgaleste de zor pe ea, dar se plictiseste repede, e prea mica inca, zic eu.
4. Plusuri si hainitze - neinteresante.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Alex vrea sa destinda atmosfera la 11 si ceva
Am uitat sa specific ceva. A fost extrem de incantat!!!
I-am dat cadourile cand nu mai avea deja rabdare sa stea la masa sau sa se uite la noi cum mancam . Le-am pus langa semineu si l-am chemat. Dintr-un Alex super marait, s-a transformat complet! A fugit razand, le-a cercetat pe toate, radea continuu, isi imbratisa balansoarul ala, s-a plimbat cu furtunul de la aspirator prin toata casa, se prefacea ca aspira peste tot, a fost ceva de vis!
A mai primit el cadouri si alta data, dar asa reactie nu a avut niciodata! Mos Craciun exista!
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Iulika29 spune:
Påi så va spun ce a primit si Bruculinu de la mosu'.
1.o masinuta cantatoare( am cautat o gramada ceva care så aibe si roti, så cante si så aibe si butoane);nu e mare , nu are butoane multe dar e incantat de ea vreo 5 minute pe zi
2.o alta masinuta care o tragi de o ata si fuge prin caså; la fel e tare incantat si rade de fiecare data cand pleaca masina cu viteza.
3.o maimuta de tot rasu.are o banana cu magnet intr-o labå si daca te pune nu stiu cine så ii iei banana face ca toti nebunii de pe pamant..El cand a vazut-o prima data radea de numai apoi si-a dat seama ca e prea sclerozata maimuta si nu se mai atinge de ea så ii fure banana.In schimb am obs ca daca o pun intr-un loc in care noi nu vrem så ajunga( gen boxa de la digi, pe care o butoneaza de zor) isi schimba directia cand da cu ochii de ea.
Si restul de la alti mosi , stiti si voi hainute, alte jucarele.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
raluk16 spune:
Buuunn deci pana acum toate cadourile au fost reusite!
Relu m-a intrebat acuma seara ce-i cumparam de Mos Gerila. Eu am ramas paf, ca eu credeam ca Gerila a fost inainte de Mos Craciun, chiar de Craciun, dar nu, se pare ca venea de Revelion. Si Relu nu stia ce motiv sa mai aiba ca sa-i cumpere ceva feciorului lui .
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Buuunn deci pana acum toate cadourile au fost reusite! Relu m-a intrebat acuma seara ce-i cumparam de Mos Gerila. Eu am ramas paf, ca eu credeam ca Gerila a fost inainte de Mos Craciun, chiar de Craciun, dar nu, se pare ca venea de Revelion. Si Relu nu stia ce motiv sa mai aiba ca sa-i cumpere ceva feciorului lui . Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
Eu am crezut ca numai bubu e cu Mos Gerila( ma rog , il si inteleg ca a plecat din Romania putin inainte de '89 cand exista numai Mos Gerila ,nu-i asa??)Planuieste så ii ia o masinuta telighidata..a gasit-o ieftina acum la reducerile de sårbatori.Asa ca nu numai Relu a gasit motiv.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
diana_n spune:
Craciun fericit si un An Nou cu multe bucurii!
Noi suntem bine, baietii cresc, am programare in ianuarie sa-l inscriu la scoala pe Peter in anul pregatitor de dinainte de scoala. Il face la scoala in care va merge apoi in clasele 1-3, parca. E ciudat, cateva clase le face la o scoala, apoi celelalte pana la 8 la alta scoala.
E evident inclinat catre stiinte exacte, bun prieten cu numerele ca si parintii lui, dealtfel, deci ce sanse ar fi avut sa iasa artist. S-a bagat in semineu si a spus ca e imposibil ca Santa sa incapa pe acolo. Deci, am bagat un "Santa is magic"
Nicholas incepe sa ne faca surprize placute, se pare ca nenumaratele lui alergii se atenueaza. Inca sunt foarte atenta, mananca limitat, dar cand ii dau cate o bucatica de ceva (paine, branza, o feliuta de protocala) are reactii alergice reduse ca intensitate, adica nu se scarpina decat pe la 4am, nu incontinuu toata noaptea
In rest, Peter sa traiasca, ii e cel mai bun invatator.
techila spune:
neata
dau si eu raportul: a venit mosul cu cortul ala de lux de la luto de pe site si cu traista cu bunatati, din acelasi loc. cu mare mandrie va zic ca stefi recunoaste toate fructele si legumele din traista...in afara de ardei...cand il intreb "unde e mami ardeiul?" se intoarce si il arata cu degetul pe fra-su. ca noi il alintam pe zmeul andrei evident "ardei" sau "ardeiash"...uite ca acum imi dau seama ca nu a fost o idee bune ca ii confuzeaza pe baieti.
au mai primit hainute, fructe...si au primit niste plusuri d-alea mari ca pernele si sunt foarte fericiti sa se arunce pe burta pe ele.
a venit si la mine si la sotz cu lucruri frumoase
va pup
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la fierbinte, sa va dezmortiti.
Sa aveti o zi minunata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluci_b spune:
Neazta,
Adaug cafea calda
Ralu - sa traiti fericiti pana la adanci batraneti
Cristina - La Multi Multi Ani fericiti
Momentul cu tripletii foarte emtionant, ma bucur tare ca am fost mosi multi si am reusit sa facem o familie fericita multumim Techi ca ne-ai dat ocazia sa facem un asa moment special si multumi MosUka
Sper ca v-a adus Mosul tot ce va doreati, va doresc liniste si pace si dragoste multa
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura