Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 10
kllemi spune:
lala sa sti ca eu cred in deochi...eu era sa mor odata din chestia asta....nici eu nu credeam in asa ceva.....cum de latfel nici acum nu cred in farmece....dar ele exista......in fine...eu zic ca este un pic mai complicat subiectul asta 

nocom, dya sanatate muuulta puiutilor 

kllemi spune:
anca pune mai mult ser.....nu pot sa te ajut, eu am un omrom...care face un zgomot infernal....cel putin mie asa mi se pare....sanatate muulta si refacere rapida 

angelynna82 spune:
Anca sanatate, eu stiu ca atunci, cand e putin medicament timpul de aerosoli e mai scurt...
Dya sanatate puiului 
Nocom la fel si voua...a raspuns Lidia pe FB: "Elenaaaaa C iti scriu aici ca imi este foarte greu sa intru pe DC de pe telefon ; E ok Arsenicum 200ch pentru crampe la burtica, durere, diaree. Cred ca o doza azi si una miine ar trebui sa rezolve problema! Pup! Sa ne scrii miine cum sunteti!"
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
anca81 spune:
Dya, bronsita spastica este diagnosticul Carlei. Initial Augmentin si Erdomed (avea si febra), aerosoli cu Ventolin (pe care nu l-am gasit nicaieri, se pare ca momentan nu se importa) si Flixotide. 2 ml ser + 0.3 ml Ventolin + 0.3 ml Flixotide. Ieri schimbat tratamentul cu Cedax si Humex pentru ca tuseste inca ingrozitor si se ineaca
. Am primit de la doc niste fiole de Ventolin si i-a scos Flixotide-ul.
Ange, Kllemi 

Carla &
mami
anca81 spune:
Dya, si la tine ramane cam 0.5-1 ml in capsula dupa ce se inchide? Pui ser 4-5 ml?
Carla &
mami
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Dya, bronsita spastica este diagnosticul Carlei. Initial Augmentin si Erdomed (avea si febra), aerosoli cu Ventolin (pe care nu l-am gasit nicaieri, se pare ca momentan nu se importa) si Flixotide. 2 ml ser + 0.3 ml Ventolin + 0.3 ml Flixotide. Ieri schimbat tratamentul cu Cedax si Humex pentru ca tuseste inca ingrozitor si se ineaca . Am primit de la doc niste fiole de Ventolin si i-a scos Flixotide-ul.Ange, Kllemi ![]() ![]() Carla & mami |
Anca multa sanatate.Si Deiu tuseste cam tot asa de ieri parca vad o imnunatatire.Eu ii fac aerosoli cu acc+dexa+ser (1,5 ml+2ml+2ml).Deci pun 2 ml ser.
La mine nu ramane asa mult dar tot ramane ceva eu sunt la al treilea aparat Laica ca celelelalte 2 au facut diverse figuri in garantie si nu le-au mai putut repara si mi-au dat altele.Deci iti dai seama din asta cat sunt de bune...De exemplu si asta de acum nu se mai opreste singur cand se termina substanta trebuie oprit.Dar la banii astia asta e si calitatea un Omron care e firma buna cu ulrasunete e pe la 9 mil..Ah vezi ca sa nu ramana atata subst il poti inclina ff putin si vei vedea ca asa mai nebulizeaza.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Neata,
Irina multumim de cafeluta!!
Lidia, ange multumesc pentru raspuns
kllemi 
A INCEPUT ECLIPSA DE SOARE!!! SE VEDE SUPER BINE!!!
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Anca multa sanatate.Si Deiu tuseste cam tot asa de ieri parca vad o imnunatatire.Eu ii fac aerosoli cu acc+dexa+ser (1,5 ml+2ml+2ml).Deci pun 2 ml ser. La mine nu ramane asa mult dar tot ramane ceva eu sunt la al treilea aparat Laica ca celelelalte 2 au facut diverse figuri in garantie si nu le-au mai putut repara si mi-au dat altele.Deci iti dai seama din asta cat sunt de bune...De exemplu si asta de acum nu se mai opreste singur cand se termina substanta trebuie oprit.Dar la banii astia asta e si calitatea un Omron care e firma buna cu ulrasunete e pe la 9 mil..Ah vezi ca sa nu ramana atata subst il poti inclina ff putin si vei vedea ca asa mai nebulizeaza. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
wow al treilea aparat??? Pai eu credeam ca Laica sunt printre cele mai bune... Am sa incerc sa-l inclin, intr-adevar si al meu uneori se opreste, alteori nu, aburi ies daca il scutur putin...Nu stiu ce sa fac acum cu 1 ml de substanta ca nu iese nimic. Am mai adaugat dimineata 1 ml de ser, asta inseamna ca l-am diluat f mult dar chiar nu stiu ce sa fac. E mai bine Carla totusi, dupa 2 ture de Ventolin.Sanatate multa lui Deiu

Carla &
mami

?