Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
hello,
CLaudiaH la noi nu se gasesc din pacate
....
Lala eu zic ca Anna va evolua foarte frumos in toate, tre sa mai creasca nitel ![]()
Nocom tare faina fotografia 
Khristin spor la treaba de maine 
sanatate boboceilor
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
baby_boy spune:
V_drag
Paula Laura
Alexa si mami
Anca
a-rose
piolica
elly-16
Dididi
Abe
Fce
Luminita
Iepurila
Lavida,
Julax
Aveti PM de la mine.
Daca aveti nelamuriri va astept pe mess sau pe Pm.
Multumim.
anca81 spune:
La Multi Ani!!!
Sa aveti parte de un an cat se poate de fericit, alaturi de cei dragi.
Sunt fff necajita, Carla e tot bolnavioara, tuseste ingrozitor...dupa 1 saptamana de antibiotic, aerosoli si tot tacamul 

. Nu stiu ce sa mai fac, azi ma duc iar la doctor cu ea.
Baby_boy, am primit mesajul, iti trimit PM zilele urmatoare 
Claudinna, am vazut ca m-ai intrebat de nebulizator. L-am luat pe acesta www.ecoesk.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-NE1001/" target="_blank">Laica ultrasunete. 3 zile a durat "imprietenirea" Carlei cu masca. Acum o accepta si sta cumintica. Din pacate inca nu vad rezultate 
Daca mai are cineva Laica cu ultrasunete, spuneti-mi si mie daca tot asa de repede nebulizeaza, adica 2 ml ser + 0.3 ml medicament se evapora in 1-2 minute, nici nu apuca bine sa respire ca s-a terminat. Oare sa-i pun mai mult ser?
tuturor.
Carla &
mami
dyanira spune:
Anca multa sanatate Carlei!!
Ce diagnostic ati avut?Ce antibiotic ati luat?Si noi suntem bolnaviori si Deiu tuseste rau de tot
Acum ce stiu e ca tusea trece cel mai greu cam dupa 2-3 sapt in cel mai bun caz unii raman cu o tuse remanenta noaptea si dupa 2-3 luni...Deci eu zic ca trebuie sa ai rabdare.
Cu ce ii faci aerosoli??Eu am aparat Laica si dureaza cam 5-6 minute pt 4 ml de substanta.Eu cam atat pun odata 4-5 ml..
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
La multi ani! Sa fie un an mai bun! Sanatate tuturor boboceilor!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nocom spune:
fetelor, in caz de dureri de burtica si diaree, fara vomat sau alte complicatii, se da arsenicum album in ce dilutie??
Amandoi copiii mei acuza dureri de burtica si fac kk moale, nu apa dar oricum..... Ei saracii mananca bine, nu vomeaza, nu au stare generala proasta......
Multumesc
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
1. Jocul respectiv nu ein nici o limba deoarece e compus din ilustratii iar instructiunile sunt in germana, italiana, franceza si engleza. Le puteti comanda cred si de pe amazon.
Khristin, acuma depinde ce numesti tu exercitii. Din punctul meu de vedere, un exercitiu este orice activitate organizata. Exercitiile respective de fapt constau in a gasi similitudini intre niste imagini, detalii care fac diferenta, chestii din astea. Sunt structurate pe varste si daca zice de la 2 ani chiar se adreseaza varstei de 2 ani. Un ex.: pe o pagina sunt 6 baloane de diferite forme si culori iar pe cealalta sunt aceleasi baloane doar in alta ordine. Exercitiu consta in a cauta baloanele identice si a plasa niste piese cu simboluri intr-o anumita ordine. Ma joc impreuna cu ea punandu-i intrebari si coordonand-o in rezolvarea "exercitiilor". Ei i se pare amuzant. In fond si la urma urmei e o activitate care consta intr-o insiruire de actiuni in care petrecem impreuna timp de calitate.
Lala, fiecare copil are stilul lui de a se dezvolta. Cred ca iti faci prea multe probleme. E intr-adevar dificil sa desfasori activitati cu doi copii de varste diferite. NOi facem asa: de ex. Luk, jocul de care am vorbit, am pentru fiecare jocul adecvat varstei, ii asez la capete opuse ale mesei si eu stau intre ei astfel incat ma ocup de ei simultan si alternativ totodata. Daca desenam facem la fel: unul la un capat celalalt la celalalt capat al mesei, fiecare cu creioanele lui (cerate pentru Lucia, normale pt. Stefan). Daca facem puzzle, fiecare il face pe cel adecvat varstei lui, tot la capete opuse ale. Lego la fel si lista poate continua caci la noi e diferenta de 3 ani si 3 luni intre ei si cu toate ca Lucia e isteata foc exista totusi un decalaj intre ei. E greu ca mereu trebuie sa ma impart dar... asta e situatia.

La multi ani Onutzu!!!