Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 11
dyanira spune:
Laica sunt printre cele mai ieftine.Mie mi-a fost recomandat Omron insa la 3 mil e din ala care face zgomot puternic si nu il puteam folosi ca Deiu nu sta acum ii fac in somn.Si sa dau pe un Omron cu ultrasunete 9 mil chiar nu m-am indurat.Asa ca am luat Laica noroc ca au 2 ani garantie si de abia acum e 1 an de cand l-am cumparat pe primu.
La mine la ambele au aparut defectiuni ff repede dupa 5-6 folosiri...Asta il am din iunie vad ca e putin mai bun![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Anca, dya vad ca sunt mai bine picii, cred ca a fost doar o indigestie... Nu ii mai doare burtica, fac kk moale dar nu si des. O sa incerc sa rezolv din regim alimentar. 
Anca si eu folosesc din cand in cand Laica, atunci cand nu ma inteleg cu Daria sa-i fac aerosoli cand e treaza (cu omron). Este adevarat ca mai agit un pic aparatul ca sa foloseasca toata substanta si cateodata nu se opreste singur, dar imi place ca e rapid si silentios. Noua un dr pediatru pneumolog ne-a spus ca Flixotide-ul este f bun si niciodata nu se intrerupe brusc ci treptat, de la 3 sedinte /zi la 2/zi apoi 1/zi, chiar daca copilul e bine. Si ne-a mai invatat o chestie. Dupa ventolin, ne punea sa tapam copilul cu palma facuta caus, pe spate. Pentru ca ventolinul sa intre in toate camarutele, sa le deschida bine si apoi, dupa 15 minute sa vina flixotideul sa actioneze antiinflamator. Sanatate multa!
dyanira spune:
Anca asta il am eu http://www. tehnica-medicala.ro/productimage.php?product_id=120.
Nocom ma bucur ca sunteti mai bine.Poate a fost de la ceva ce au mancat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Nocom, Flixotide-ul ni l-a scos pentru ca nu mergea la tipul ei de tuse. Tot pneumolog. Uffff, cati doctori atatea pareri...
Deci mai rapid nu inseamna neaparat mai rau, nu? Practic cantitatea de medicament se nebulizeaza diferit in functie de aparat.
Aaa, si inca ceva, Carla nu prea trage pe gurita, mai mult inspira pe nas... E ok?
Carla &
mami
Nocom spune:
Anca eu asa zic, ca nu conteaza timpul de inhalare ci cantitatea de substanta, altfel nu cred ca s-ar inventa aparate care sa faca acest proces mai rapid, nu?
Ar fi fost ideal sa inhaleze pe gura, pentru ca se pierde mai putin aburul acela cu substanta, dar nu ai ce face, inhaleaza cum poate si ea micuta.... Noua dr ne spunea ca ar fi minunat sa planga copilul cand ii facem aerosoli, astfel ea trage aer mai mult si mai puternic in piept si ajunge substanta mult mai repede si mai bine peste tot!!! 
Mimihoo spune:
neata si La multi ani!
Sa aveti un an mai bun, cu multa sanatate!
Anca, eu am tot Laica ultrasunete si sunt foarte multumita de el. Mi-a facut si mie o data chestia asta si i-am pus si a doua fiola de apa distilata in cuva principala, nu in recipientul pt medicamente. Dupa ce am facut asa, a durat mai mult procesul aerosolic :)
De convins, am convins-o repede ca ne juca,m amandoua cu mastile, eram aviatori, si cand e de stat cuminte, ne punem amandoua mastile si ne uitam la filmulete cu cantece pe utube.
Sanatate multa la toata lumea!
a-rose spune:
LA MULTI ANI SI UN AN CU MULTA FERICIRE, SANATATE SI ARMONIE IN FAMILIE !!!!
Anca, multa sanatate Carlei ! Noi am descoperit un medicament absolut minunat pentru imunitate, se cheama isoprinosine, poti sa-l googlesti sa vezi despre ce este vorba. Nu mai reuseam sa scapam nicicum de muci si cu el am reusit si de atunci, desi am tot mers la sanius si in frig, nu ne-am mai racit ! Se da in functie de greutate, ruxa are 15 kg si ia 1 pastila si jum. Le pisez si ii dau cu miere.
Abia am revenit de la revelion, unul cu peripetii... Ruxa nu a stat nicio clipa, si-a spart si arcada si tot nu s-a potolit... A fost deliciul intregului restaurant, dansand din buric alaturi de niste dansatoare "araboaice", voi pune filmarea pe youtube...
Claudia, sunt foarte interesata de Bambino Luk, se pare ca este tipul de joc pe care Ruxi l-ar adora.
Oare cum sa fac sa-mi procur acest joc? Din pacate, nu ma joc foarte mult cu ea, bb e foarte solicitant, ea e geloasa, cand il pupa cand il bate. Partea mai proasta este ca a inceput sa vorbeasca urat si chiar ma depaseste chestia asta. Am incercat sa-i spunem cu frumosul ca e rusine, etc... cu cat vede ca ne deranjeaza mai tare chestia asta, cu atat mai mult injura. Am incercat si sa o ignoram insa ne face de minute cand ne e lumea mai draga... Spre exemplu la revelion, un italian beat a dat peste ea si a impins-o. In secunda urmatoare a inceput sa strige "mai postule" !!!!Noroc ca era italian ! Oare cum as putea-o dezvata??? Imi vin in minte cele mai drastice metode.....
Rose, mami de Ruxandra si Horia
dyanira spune:
A rose am citit si eu despre isoprinosine.Cat timp ii dai??Dr ti l-a prescris?Nu suna rau ce am citit poate as incerca dar vreau saimi detaliezi cum il administrezi adica cat timp in ce perioada a anului etc??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR