Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Cris.d - dar cum se face ca Ana are probleme pe partea asta? Adica daca nici pe tine nu te stiu ca gatesti light ... atunci cine? Mananca aiurea la scoala sau cum? Te intreb ca ma streseaza ca a mea ar manca tot timpul, soacra mea o indoapa non stop si chiar ma enerveaza ... |
mda...problema nu-s eu de data asta. si la ana a inceput tot cu...bunica/ii. pana la 4 ani a fost luunga si slaaaba. atunci a fost prima vacanta la bunici, o sapt, a venit mai grasa cu 3 kile si.....pufoasa dintr-o data.sa pape tot, etc....
iar acum, la scoala are copii darnici, care au paket...junk sau isi cumpara
Beatrice1982 spune:
Craciun fericit va dorim!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
Eleysa spune:
wow ce mai m-am chinuit cu fontul ala ...si tot nu e ceea ce mi-am dorit ...anyway ...acum am terminat si eu fursecurile de facut, de impachetat cadourile si ma duc sa ma bag la nani langa iubirea vietii mele...
noapte linistita!!!
P.S. cred ca o sa fie cel mai frumos Craciun ever
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
mda...problema nu-s eu de data asta. si la ana a inceput tot cu...bunica/ii. pana la 4 ani a fost luunga si slaaaba. atunci a fost prima vacanta la bunici, o sapt, a venit mai grasa cu 3 kile si.....pufoasa dintr-o data.sa pape tot, etc.... iar acum, la scoala are copii darnici, care au paket...junk sau isi cumpara |
ma bag si eu ca musca ...dar mie ana nu mi s-a parut nicidecum un copil gras ...poate vorbim de alta ana
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
decenuela spune:
neatza fete dragi...cum puteti inceape aceasta zi magica....fara o cafelutza fierbinte??????
o guritza de cafea sa va dezmeticiti si.....fuga sub bradutz....A VENIT MOSUL!!!!
nu prea le am eu cu mezajele astea siropoase( nu seman cu mama)insa....
VA DORESC SARBATORI FERICITE, LINISTITE, IMBELSUGATE...SA VA BUCURATI DE FIECARE SECUNDA ACUM...CAND E PRIMUL CRACIUN( pt unele al 2-lea)CU UN PUIUTZ DULCE LANGA VOI...
-----sa fim mai bune, mai darnice, mai tolerante, sa iertam si sa oferim dragostea noastra tuturor celor dragi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
cu google chrome..nu-mi iese nik....scris ingrosat , colorat..dar nu-i bai...
am fc ieri prostii....jiji n-a prea mancat ce i-am dat...dar a vrut de la mine cateva guri de sarmala...a luat-o la sanatoasa prin toata casa( sunt covoare pe jos si se misca mult mai repede....melcu')a venit mosul....( n-a vrut sa spuna colindul pana nu i-a zis bunica-su ca a luat pensia)....in curand o sa sfarie pe plita fripturaaaa....si mamaliga....si are tata o varza ..de plangi langa ea...
MA BUCUR ENORM....ca traiesc amandoi si am la cine veni de sarbatori...nicaieri nu e mai bine ca acasa...de asemenea, mi-am dorit f mult sa pot sa le daruiesc fericirea de a fi bunici...hm....culmea...mi-au iesit toate pana acum
va rog sa ma scuzati insa...mi-au ramas pe neuron cuvintele cuiva de pe forum care si-a pierdut o pers f draga??? sa nu zic o prostie..insa retin ca a spus ca regreta f mult ca nu i-a spus mai des ce mult a insemnat pt ea, ce mult l-a iubit...etc...
eu sunt fericita ca sunt alaturi de cele mai importante si mai dragi fiinte din viatza mea...si ii multumesc lui D=zeu pt ca este atat de bun cu mine...
va pup si sa aveti niste zile minunate...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
dastefa spune:
decenuela multumim de cafea
am reusit si eu in sfarsit sa intru sa va urez din suflet
Craciun fericit alaturi de toti cei dragi din viata voastra
urmeaza 2 zile de maraton de facut/primit vizite
in cazul nostru daca Miru e bine ca de azi noapte are niste manifestari cam ciudate
bagam azi siropele,picaturele ,aerosoli numai sa trecem cu bine
in alta ordine de idei suntem in cautare de mos,fug sa mai fac niste rugaminti ca avem copi invitati,cadouri pregatite doar mesagerul lipseste
larisel spune:
Am intrat doar pe fuga sa va urez din suflet
Un Craciun fericit alaturi de pufuletzi si de cine mai vretzi voi! Linishte si sanatate!
P.S. Si un mosh cat mai bogat...