Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
Noi stam singueri acasica, nici macar la plimbare nu ieshim... din cauza de fete mucoase . Natalia a dormit cu noi in pat si s-a foit si s-a tot terzit din 5 in 5 minute, saracutza. Binentzeles ca a luat si Alena virusul asta de la ea...off... Si acum febra, muci, mofturi si tot tacamul...
larisel spune:
Am impodobit si noi aseara bradul si nicidecum sa am fete care sa-l ignore ca ... altzi pufuletzi. Au tot tras de globuri pana mi-a venit ideea (geniala zic eu ) de le-amdat globurile la joaca sa se sature de ele si sa nu le mai pofteasca din pom. Revin cu poze mai tarziu... sau maine.
ana_g spune:
sunt undeva pe la capitolu trecut, dar recuperez in forta, insa vreau sa va urez din suflet sarbatori fericite, asta pana nu trec....si decenuela m-a inlacrimat cu mesaju ei, ca eu-s aia careia ii pare rau ca nu i-a spus tatei cat l-a iubit si cat.......in fine...
bine, eu ma duc inapoi la 186, voi sa fiti cuminti aici, da?
a, sa nu uit...super bradutul maiei
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
miremia spune:
Craciun fericit frumoase mamici de pufuleti!
Sa va bucurati din toata inima de sarbatori, impreuna cu cei dragi voua!
Imi doresc ca Mosul sa fi fost generos cu toata lumea si sa fi adus un zambet pe fata fiecarui pufulete si a fratiorilor/surioarelor lor.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
ayanna_xem spune:
CRACIUN FERICIT mamicutze dragi!
Sa traiti clipe de neuitat alaturi de pufuletii vostri si de toti cei dragi sufletului vostru.
Sa fiti fericite, sa va bucurati si sa savurati fiecare moment al vietii voastre si nimeni si nimic sa nu va umbreasca bucuria magica a sarbatorilor!
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la albumul cu fotografii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
CRACIUN FERICIT
_
Mami de strumfita zgubilitica
Eleysa spune:
Neatza !!!
A venit Moshu'????
Decenuela am descoperit in dimineata asta (in timp ce ma plimbam de zuza cu cafeaua prin casa) ca numai pot sa imi beau cafeluta de dimineata fara mesajele tale...reusesti sa o faci mai gustoasa ..... pentru asta!
Ce de mesaje frumoase ......eu nu ma pricep la d-astea asa ca raman la ce v-am zis si azi-noapte: CRACIUN MAGIC!!!!
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
nyny spune:
Va salut si eu pe fuga.
La noi o sa fie o zi f agitata. A inceput inca de acum.
O zi minunata va doresc.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
dulcineea_cj spune:
Sa aveti parte de Sarbatori frumoase, pline de iubire, sa va bucurati de Mos bogat si sa fim sanatosi cu totii!
Craciun Fericit!
adina_bulina spune:
Craciun fericit tuturor pufuletilor!!! dar si mamicilor si taticilor de pufi dragi.
Va pupam!
Maria-Dalia si noi, parintii ei fericiti
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Neatza !!! A venit Moshu'???? Decenuela am descoperit in dimineata asta (in timp ce ma plimbam de zuza cu cafeaua prin casa) ca numai pot sa imi beau cafeluta de dimineata fara mesajele tale...reusesti sa o faci mai gustoasa ..... pentru asta! Ce de mesaje frumoase ......eu nu ma pricep la d-astea asa ca raman la ce v-am zis si azi-noapte: CRACIUN MAGIC!!!! HO!HO!HO! Merry Christmas!!! |
daaa, a venit moshu si a reusit sa ne multumeasca pe toti!
la noi e o zi f linistita, fara invitati, fara sa fim invitati undeva......as fi preferat un pui de ger totusi, nu inceputul asta de primavara, mai e putin si pocnesc mugurii in copaci. o zi f faina oricum!
asta mic a primit cuburile clemmy, sa fie si el in pas cu...trendul. jucariidejucarii.ro mi-au tras teapa si bine au facut, le-am gasit in carr4
va pup!
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam