Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 8
rox_y spune:
salutare..
sa va zic ce am patit...
Eu am desfacut zilele trecute o ciocolata Laura sa o gust..dar nu mi-a placut si am pus-o pe cuptorul cu microunde care e langa scaunul de masa. cam acu 20 de min m-am apucat de spalat vase si eram cu spatele la Diana(era in scaunul de masa)..si am zis ia sa vad ce face matza de sta asa linistita...ce credeti?..manca cicolata
si io care-mi faceam planuri ca pana la 18 ani nu primeste dulciuri
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
ioana_fota spune:
Buna seara la mos ajun si de la noi.Gata treaba si mancarea.Am citit pe fuga si am vazut ca am avut si colindatori..ce frumos...Drum bun fetelor care sarbatoresc craciunul prin alte parti.Sanatate multa puiutilor bolnavi.
VA URAM SI NOI SARBATORI FERICITE ,UN CRACIUN PLIN DE BUCURII ALATURI DE PUFULETII NOSTRII DRAGII,CADOURI CAT MAI FRUMOASE!!!
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
sorina_bz spune:
Buna..seara la Mos Ajun si de la noi...
Am intrat sa va multumesc pentru primirea calduroasa ce mi-ati facut-o, si sa va urez Craciun Fericit alaturi de pufuleti, si de toti cei dragi voua!
Eu sunt rupta.. zi aglomerata..dar acum il asteptam pe Mos Craciun.
Un tuturor si o....."Silent Night"!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel BUna dimineaaaatza la Mos Ajun Fu tare plin azi. De drumuri, la dr. nutritzionist pt Ana. MI-a placut, dr. Palicarie, batrana rau da' sanatoasa la cap. Cica femeia merge rapid pe jos 3 km zilnic, se scoala la 5 jumate dimi si face gimnastica, mananca ce trebe, na'....super tare, ca are spre 70 de ani. A consultat-o pe Ana din cap pana in picioare, la propriu, a intrebat-o de toate, nu numa pe partea de papa si...ne-a dat "teme". Cica e la limita superioara cu greutatea, nu grav, dar de trecut la actiune mai "serios" si consecvent, ca e pacat de frumusetea ei.... A mai zis ca mami e la fel de doxa pe partea de nutritie, dar fiica tre sa asculte. bravo,mami ca ai atata grija de viitoarea mea fiica Asa ca sunt cam franta..dar imi amintesc cum acum aproape 30 de ani pe vremea asta am primit primul meu bebe vorbaretz de la Mosh, care zicea mama, radea, plangea. Probabil m-au incercat primele fluturari in stomac tipice de mama. L-am iubit p bebe, l-am ingrijit cum am putut mai bine si ramane o imagine dulce, roz, pura pe memoria mea de...mama. Asa mi-am amintit si cand Ana avea 8 luni la primeul ei Craciun, asa imi amintesc acum cand Ema e la primul ei Craciun: am fluturi in stomac la gandul ca am bebe adevarat, dulce, pur si ...zambaretz. Bate orice cadou. ca bine zici Va doresc si voua amintiri de Craciun cu bebe drag langa voi, zambaret, sanatos, iubitor. ...si cadouri faine, daca se poate, si mancaruri bune, desigur, si petreceri linistite, si...un pic de sex, cu voia dvs ultimul pe lista subscriu |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y salutare.. sa va zic ce am patit... Eu am desfacut zilele trecute o ciocolata Laura sa o gust..dar nu mi-a placut si am pus-o pe cuptorul cu microunde care e langa scaunul de masa. cam acu 20 de min m-am apucat de spalat vase si eram cu spatele la Diana(era in scaunul de masa)..si am zis ia sa vad ce face matza de sta asa linistita...ce credeti?..manca cicolata si io care-mi faceam planuri ca pana la 18 ani nu primeste dulciuri Mami de Diana - 31.12.2009 - Sarbatori Fericite! |
pupici dianei sa treaca buba(vaccinurile)
mami de Alex si Radu
xela_07 spune:
Craciun fericit alaturi pufuleti si de cei dragi voua!
Multa sanatate si tot ce va doriti!
tomaca spune:
Buna seara fetelor,
Am intrat sa va spun La multi ani! sa fiti sanatoase alaturi de pufuleti si de familiile voastre.
Noi am terminat treaba si cred ca ne bagam in pat si poate recuperez si ceva ca n-am putut citi nimic pana acum.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
ale1212xa spune:
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si darurilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de pufuletii dragi. Va doresc tot din binele din lume, ganduri bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi ! SARBATORI FERICITE !!!
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
Haircut - pai de aia mi-e si frica, tocmai ca mi-am imaginat cand s-o uita urat la baiatul meu . Sper ca a iesit buna prajitura intre timp. Am vazut o reteta in cartile pe care le-a trimis lucia, arata de imi venea sa mananac calculatorul , aia e? Asteptam impresii ... Eu am facut un tortulet cu lime, ca al meu baiatel nu mananca fructe, se stramba de moare cand simte dulce, in schimb lamaie ... viata lui. Cine sa-l mai inteleaga ...
Myky - si eu tot pe mana dr as merge ... Multa sanatate! Ce aiurea, tocmai de Craciun... of of
MP - si la voi multa sanatate! Sper sa fie o viroza usoara si maine sa scapati de belea. Ce tort ai mai facut?
Simply - si eu am avut o perioada la A cu febra ce a tinut in jur de o saptamana. M-am si speriat ca nu avea nimic altceva decat febra, la noi tot o viroza cica a fost . Sanatate, si tie ... lapte cald inainte de culcare. La sotul meu mergea sa-si alunge gandurile pentru a putea dormi, adica fortat sa incerci sa nu te gandesti la nimic.
Sorina - si eu am copilarit in Bz. V-am admirat in poze, sunteti niste frumosi, pozele super reusite iar prezentarea ... de exceptie .
Cris.d - dar cum se face ca Ana are probleme pe partea asta? Adica daca nici pe tine nu te stiu ca gatesti light ... atunci cine? Mananca aiurea la scoala sau cum? Te intreb ca ma streseaza ca a mea ar manca tot timpul, soacra mea o indoapa non stop si chiar ma enerveaza ...