Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Myky vad ca ti-a zis MP ce si cum cu AB ....

lui Alex sa-i treaca cat mai repede prima lui raceala

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

fostama zi la dr...facut vaccinul in manuta si piciorus...plans de n-a auzit toata policlinica

avem 9.700 kg si 74 cm.
Suntem putin anemice. a zis ca nu e nevoie de analize ca isi da seama dupa urechea alba. Ne-a dat sa luam fier.

gospodinele si spor la treaba

ps..sanatate multa Alex, Isabela si Ariana

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetele!

intru si eu pe fuga intre ultimul smotru si adormit copilul sa va urez:

Sarbatori Fericite! Craciun bogat si luminat!
Sa avem parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de pufuletii nostri iubiti si de cei dragi!

Noi o sa fim plecati in perioada sarbatorilor, asa ca probabil mai greu cu netul ... imi pare rau ca ratez 'intalneala' mamicilor

Multa sanatate pufilor bolnaviori

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

Simply pt frumosul mesaj! micuta printesa si sper sa se faca bine cat mai repede.

Myky sanatate multa!

Lali
albumul tau ocupa doar 6 MB. Cand dai click pe album iti apare in dreapta marimea.

Ele noi de ieri suntem in Cta si Realul este la 5 minute departare. In plus la 12 noaptea era gooool. Am zis si eu de suc dar mai erau de luat mici chestiute.

Eu pazesc o pufuleata si un pufulete de 4 ianuarie...dorm amandoi langa mine. Multa bucurie mai aduc sufletele astea mici la casa omului.

Ma duc sa vizionez pufi si brazi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

nyny piticul meu a adormit o singura data singur, cand avea vreo 5 luni. In rest doar plimbat cu caruciorul sau leganat in scoica, dar tb sa fie rupt de oboseala, altfel se ridica, se suceste, trage de centuri. Trebuie sa il las pe jos pana se cere el in brate, mai vorbim putin cat sta in carucior si apoi adoarme. Iar cu el pe jos nu pot sa faca nimic.
Imediat gaseste un cablu de care sa traga, un pantof de ros, o priza de inspectat, un sertar de golit, un scaun de rasturnat, pe sora-sa numai buna de paruit....

LILLO sper ca nu te-ai suparat.
Vroiam sa te intreb ... si surioara lui a fost la fel?
Stii.. Mara a mea a fost un copil f cuminte. David este opusul ei. Cand povesteai de baietelul tau parca il vedeam pe David al meu in fata ochilor.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

La 11 luni fii-mea nu se prea deplasa. Nu a mers in 4 labe si in picioare a mers singura pe la 1 an si 1-2 luni. Deci era destul de cuminte. Dupa ce a inceput sa mearga insa a fost prapad. Tb sa o pazesc in fiecare secunda ca facea cate o boroboatza. Si acum tot atomica e....
Piticul a mers inainte de a implini 9 luni asa ca a inceput de acum cu prostioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

fostama zi la dr...facut vaccinul in manuta si piciorus...plans de n-a auzit toata policlinica

avem 9.700 kg si 74 cm.
Suntem putin anemice. a zis ca nu e nevoie de analize ca isi da seama dupa urechea alba. Ne-a dat sa luam fier.

gospodinele si spor la treaba

ps..sanatate multa Alex, Isabela si Ariana

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!

sa treaca durerea de la vaccin...pai asa cadou de Mosh a primit mititica ...a facut vre-o trasnaie ?

Pai si e suficient ...sa se ia dupa "ureche"????

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

HOHOHO!!!!

ete-ne ajunsi acasik la ai mei..si...avem net...ba chiar"virles" cum zice tata....

eu am pins de la buzau ceatza vreo 200 km..de s-o tai k cutitul+ mi s-a infundat tzashnitoarea aia de la parbriz..pe partea mea..etc..etc..jiji cat decat ok...am aj pe la 2...mancat...de post..ca de..aici asa e...in sfarsit adormit pe jiji..si acu stau langa el...ca nu-l aud daca se trez.

vad ca m cam blocat R-ul asa ca...e posibil sa fie multe cuv fara el..nu mai stau sa citesc...

ma duc sa mai recuperez...

pup toate siecsoasele...si frumoasele..si gospodinele,...si....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

CRACIUN FERICIT!
VA DORESC SA FIE CRACIUNUL CE NU-L VETI UITA NICIODATA SI DE FIECARE DATA CAND VA AMINTITI DE CRACIUNUL ASTA SA AVETI LACRIMI DE FERICIRE IN OCHI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si pentru ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru va urez si eu sa aveti UN CRACIUN MINUNAT alaturi de puiutzi vostri si de sotii vostrii si de toti cei dragi.

Maine mergem la nashi sa-i taiem motzul flacaului. Abia astept sa vad ce isi alege. Am o presimtire ca prima oara o sa puna mana pe telefon.

SARBATORI LINISTITE

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUna dimineaaaatza la Mos Ajun

Fu tare plin azi. De drumuri, la dr. nutritzionist pt Ana. MI-a placut, dr. Palicarie, batrana rau da' sanatoasa la cap. Cica femeia merge rapid pe jos 3 km zilnic, se scoala la 5 jumate dimi si face gimnastica, mananca ce trebe, na'....super tare, ca are spre 70 de ani. A consultat-o pe Ana din cap pana in picioare, la propriu, a intrebat-o de toate, nu numa pe partea de papa si...ne-a dat "teme". Cica e la limita superioara cu greutatea, nu grav, dar de trecut la actiune mai "serios" si consecvent, ca e pacat de frumusetea ei.... A mai zis ca mami e la fel de doxa pe partea de nutritie, dar fiica tre sa asculte.

Asa ca sunt cam franta..dar imi amintesc cum acum aproape 30 de ani pe vremea asta am primit primul meu bebe vorbaretz de la Mosh, care zicea mama, radea, plangea. Probabil m-au incercat primele fluturari in stomac tipice de mama. L-am iubit p bebe, l-am ingrijit cum am putut mai bine si ramane o imagine dulce, roz, pura pe memoria mea de...mama. Asa mi-am amintit si cand Ana avea 8 luni la primeul ei Craciun, asa imi amintesc acum cand Ema e la primul ei Craciun: am fluturi in stomac la gandul ca am bebe adevarat, dulce, pur si ...zambaretz. Bate orice cadou.

Va doresc si voua amintiri de Craciun cu bebe drag langa voi, zambaret, sanatos, iubitor.

...si cadouri faine, daca se poate, si mancaruri bune, desigur, si petreceri linistite, si...un pic de sex, cu voia dvs ultimul pe lista

Mergi la inceput