Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 6
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi. miam facut putin timp sa intru sa UREZ TUTUROR MAMICILOR SI FAMILIILOR LOR UN CRACIUN FERICT, LINISTIT SI CU MULTA SANATATE. eu va rog sa iesiti din butoi ca eu mis mai plinuta si sa am loc linistita in el cai numai al meu. sapt asta piticul a fopst maarit nevoie mare, nopti in franjurti pe picioare, ieri am fost la dct ca bolea asa:diagnostic: laringita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am zis ca nu s epoate voia sa ne dea injectii. si zic haideti dna dct avem 2 sapt de cand am facut injectii tto pt laringita, zic nu tuseset nu are febra doar e marait. mia dat leklorar(claritomicina), aerius si ketof. bun ajungem acasa, toate bune si frumoase, pe la 9 seara ii iau temp 39 cu 6 dap[. peste noapte a facut iar dar nu iam mai luato, iam dat supozitor su sosete cu otet. dim iar temp, acum vreo ora iar temp.voiam sa intreb alte mamici dct mia dat lekloraul ala antibio 2,5 ml la 12 ore. farmacista mia zis sa ii dau 5 ml ca nu are nimic sa nui lungesc boala mai mult. iam zis farmacistei ca are 10 kg si 11 luni si mi a zis ca ii pot da. eu iam dat 3,5 ml nici ca dct nici ca farmacista.voi ce spuneti? va pup si incerc sa va mai citesc cand pot raspunsurile. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
pai pe prospect ce scrie???
cred ca dif de la AB la AB ....noi luam ceklor ...5 ml la 8 ore

edit k am uitat sa va urez muuuulta sanatate

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
Eleysa spune:
mda....eu is priponita la calc si casa ii cu fundu' in sus 

...dar pupaza mea tuseste asa de tare k doar la mine in brate doarme si ea mai linistita ![]()
HO!HO!HO! Merry Christmas!!! 
danyelana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu i-am luat 19 26 poarta Mihaitza care are 4 ani :D _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Lory, merci mult

19 e mic pt picu meu dar e super ca exista marimi asa mici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de
noastra Arthur, l'amour de papa et maman
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui rox_y N-am uitat dar am lasat pe mai incolo Pt ieri: LML Yannis Andrei LMA DanDanagPt azi: LML AlexandruMami de Diana - 31.12.2009 - Sarbatori Fericite! |
Subscriu!

Kiti
micki_mica spune:
SARBATORI FERICITE!
Sa va bucurati de puiutii vostri, de nazbatiile lor si il asteptati cuminti pe Mos Craciun, frumoase si sexoase!

Drum bun, celor care pleaca in vizite! Sanatate puiutilor dragi si voua la fel!

Miki a lu'
Kiti
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Imi pare rau ca nu pot scrie la ce a fost in urma, Felicitari pufilor care fac primii pasi![]() Miremia,Haircut ![]() ![]() ![]() Drum bun celor care se aventureaza azi pe drumuri,sa ajungeti cu bine la destinatie Eu de cateva zile dorm numai 2 ore pe noapte,sufar de insomnie,cand reusesc sa adorm ma trezeste pufulina.Ma lupt cu febra,de 3 zile ii dau paracetamol si ibuprofen(pt copii)-la prescriptia medicului-ii cedeaza si reapare,am incercat si metodele babesti,nu stiu ce sa fac,cat pot continua sa ii dau aceste medicamente? Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui." |

imi pare tare rau ca ariana e bolnavioara,sper sa gaseasca dr cauza

o saptamana ,poate chiar10 zile,cu acordul dr ,e voie

azi noapte a fost prima data cand a facut alex febra

e racit 
va pupam pe amandoua si va dorim multa sanatate

mami de
Alex si
Radu
myky791 spune:
elefantica am citit pe prospect dar nu mA dumiresc. multa sanatate isabelei, daca te consoleaza cu ceva si la mn e casa vraiste si eu nu pot face nik. 
MP multa sanatate lui alex bolnaviorul. of imi pare rau.
simply si voua multa sanatate sa descoperiti cauza.
si cris d parca avea fetele bolnave. multya sanatatw
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi. miam facut putin timp sa intru sa UREZ TUTUROR MAMICILOR SI FAMILIILOR LOR UN CRACIUN FERICT, LINISTIT SI CU MULTA SANATATE. eu va rog sa iesiti din butoi ca eu mis mai plinuta si sa am loc linistita in el cai numai al meu. sapt asta piticul a fopst maarit nevoie mare, nopti in franjurti pe picioare, ieri am fost la dct ca bolea asa:diagnostic: laringita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am zis ca nu s epoate voia sa ne dea injectii. si zic haideti dna dct avem 2 sapt de cand am facut injectii tto pt laringita, zic nu tuseset nu are febra doar e marait. mia dat leklorar(claritomicina), aerius si ketof. bun ajungem acasa, toate bune si frumoase, pe la 9 seara ii iau temp 39 cu 6 dap[. peste noapte a facut iar dar nu iam mai luato, iam dat supozitor su sosete cu otet. dim iar temp, acum vreo ora iar temp.voiam sa intreb alte mamici dct mia dat lekloraul ala antibio 2,5 ml la 12 ore. farmacista mia zis sa ii dau 5 ml ca nu are nimic sa nui lungesc boala mai mult. iam zis farmacistei ca are 10 kg si 11 luni si mi a zis ca ii pot da. eu iam dat 3,5 ml nici ca dct nici ca farmacista.voi ce spuneti? va pup si incerc sa va mai citesc cand pot raspunsurile. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |

lasa butoiul,ca ai treaba... trebuie sa vezi in prospect ce scrie...e in fct de kg copilului...important este sa dai aceeasi cantitate de ab de fiecare data,nu o data 3,5 apoi 2,5 apoi 5...nu am citit prospectul,nu te pot ajuta mai mult

acum m-am uitat pe net...e de 150 sau de 250 mg/ 5 ml ? vezi,ca e tare imp sa nu depasesti doza recomandata...vad ca exista lekoklar de 150mg/5 ml solutie si lekoklar 250 mg/5 ml solutie
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/claritromicina-suspensie-uz-pediatric_9119
doza recomandata e de 15mg/kg corp/zi fractionat in 2 prize la 12 ore
adik 5 ml de 150 mg impartit la 2 ies 2,5 ml la 12 ore...asa cum a zis dr
mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
va pup pe toate si va doresc
SARBATORI FERICITE
alaturi de minunile din viata voastra!
CRACIUN FERICIT!
mami de
Alex si
Radu
haircut spune:
| citat din mesajul lui xela_07 bag si eu o cafea maaare, nu ne mai ies dintii astia o data ... cris.d - ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine. Exact de copii raciti aveai nevoie acum ![]() . Sanatate multa!haircut - sa o ia pe M la joaca n-ar fi bai, ce zici cand o sa vina sa o ia la club ![]() . Mie deja mi se face frica de-al tau ![]() |
N-ai vazut ce mare si fioros e al meu?

Nic0le, acusica ma apuc de prajitura, sa vina al meu sa pasez copilu' ca nu se poate cu ea

Simpli, sanatate multa. Daca nu trece in 3-4 zile, mai da o fuga la medic, sa nu fie o infectie pe undeva....sper ca sunteti mai bine!

Myky, au as merge pe mana medicului. Am vazut ca in prospect nu zice o doza pentru varsta asa mica...sanatate multa!

Lali
ce mos bogat, plin de cadouri la voi

invingatorii!!Nyny, esti simpatica
visezi odisee???MP, sanatate multa micului grach

Ele, sanatate Isei si spor la treaba

...a inimii mele... 
LML Yannis Andrei
Felicitari pufilor care fac primii pasi