Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

nyny piticul meu a adormit o singura data singur, cand avea vreo 5 luni. In rest doar plimbat cu caruciorul sau leganat in scoica, dar tb sa fie rupt de oboseala, altfel se ridica, se suceste, trage de centuri. Trebuie sa il las pe jos pana se cere el in brate, mai vorbim putin cat sta in carucior si apoi adoarme. Iar cu el pe jos nu pot sa faca nimic.
Imediat gaseste un cablu de care sa traga, un pantof de ros, o priza de inspectat, un sertar de golit, un scaun de rasturnat, pe sora-sa numai buna de paruit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

nyny piticul meu a adormit o singura data singur, cand avea vreo 5 luni. In rest doar plimbat cu caruciorul sau leganat in scoica, dar tb sa fie rupt de oboseala, altfel se ridica, se suceste, trage de centuri. Trebuie sa il las pe jos pana se cere el in brate, mai vorbim putin cat sta in carucior si apoi adoarme. Iar cu el pe jos nu pot sa faca nimic.
Imediat gaseste un cablu de care sa traga, un pantof de ros, o priza de inspectat, un sertar de golit, un scaun de rasturnat, pe sora-sa numai buna de paruit....

E hai ca am incurcat borcanele. Ce vrei... sunt incepatoare. De fapt ma refeream la lali.
Scuze

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Uite am modificat mesajul:

lali stii ca si eu am observat la David al meu ca daca il las nedormit pana incepe el sa-si manifeste oboseala cu cascat si frecat la ochi adoarme foarte greu si cu mari urlete. Cand il bag mai devreme la culcare se mai joaca putin in patut si adoarme linstit.

Mergi la inceput

Ca sa va cunosc si eu mai bine ma apucasem azi noapte pe la 11 sa citesc din Odisee. E adevarat ce se spune.CREEAZA DEPENDENTA
O sa radeti pe la 12 m-am dus la culcare si am visat ca citeam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza, fetele mele dragi!!!

Ce atmosfera de sarbatoare pe aici ...cu miros de prajituri de la fetele pricipite si colindatorii la usa ....IT'S CHRISTMAS!!!

Decenuela drum bun !!! asteptam sa intri diseara sa ne dai de veste cum ai ajuns !

Cris.d ...ce ma bucur ca ai iesit din butoi ...stai departe de el mamica luptatoare ce esti ...imi pare rau ca sunt piticele bolnavioare ...sper sa le treaca cat mai repede si sa se bucure si ele de Craciun fara muci &co

Simpli ..ufff...alt pufulete bolnavior... sa treaca febra cat mai repede ...pe prospectul de la nurofen..parca...scrie ca daca dupa 3-4 zile de la prima administrare inca persista simptomele trebuie apelat la medic...tu deja ai apelat asa ca ......iar mesajul nu a fost lung ...a fost a la corazon

Haricut am admirat-o pe Maia in pozici ...Doamne ce delicata si finuta e ...o dulceata

Happyela am admirat-o si pe Andreea la bradut

Lalitica ... ...jos palaria, mamico...clar meriti un premiu ...nush daca multe dintre noi ar fi rezistat la asa un program riguros cu bebeii ... lui David sa ii mearga bine cu schema cea noua ...si ce cadouri frumoase am vazut eu sub bradutul vostru

Lillo sa apuci sa le faci pe toate ...si ce nu reusesti sa nu te streseze ...ca bine a zis Xela ...acum cu bebeii "mai de ochii soacrei" ...eu cand ma duc sa fac ceva pitica se pune in fata mea cu mainile in sus sa o ridic si pe ea sa vada ce fac ...sau dau cu aspiratorul cu ea de mana k altfel plange ca ii e frica ...deci va imaginati cam cat de bine dau eu cu aspirtaorul ...clar doar de ochii soacrei ...iar la mine nici nu exista so_acra

Mire ma facusi sa ma gandesc la suc ...ce suc poate sa te scoata din casa in nebunia care a fost ieri in oras ???

trimit acum si poate reusesc sa mai intru totusi ...

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ca sa va cunosc si eu mai bine ma apucasem azi noapte pe la 11 sa citesc din Odisee. E adevarat ce se spune.CREEAZA DEPENDENTA
O sa radeti pe la 12 m-am dus la culcare si am visat ca citeam in continuare.

Mergi la inceput

Am uitat sa le multumesc Floricelelor de liliac pentru colind ...si pentru ca nu e frumos sa primim colindatorii cu mana goala ..va invit, dragi floricele, la o felie de cozonac pufos si un pahar de vin fiert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

LILLO sper ca nu te-ai suparat.
Vroiam sa te intreb ... si surioara lui a fost la fel?
Stii.. Mara a mea a fost un copil f cuminte. David este opusul ei. Cand povesteai de baietelul tau parca il vedeam pe David al meu in fata ochilor.

Mergi la inceput

Pt cine e interesat ....am trimis un mail despre Pomelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si de la noi.
miam facut putin timp sa intru sa UREZ TUTUROR MAMICILOR SI FAMILIILOR LOR UN CRACIUN FERICT, LINISTIT SI CU MULTA SANATATE.
eu va rog sa iesiti din butoi ca eu mis mai plinuta si sa am loc linistita in el cai numai al meu. sapt asta piticul a fopst maarit nevoie mare, nopti in franjurti pe picioare, ieri am fost la dct ca bolea asa:diagnostic: laringitaam zis ca nu s epoate voia sa ne dea injectii. si zic haideti dna dct avem 2 sapt de cand am facut injectii tto pt laringita, zic nu tuseset nu are febra doar e marait. mia dat leklorar(claritomicina), aerius si ketof. bun ajungem acasa, toate bune si frumoase, pe la 9 seara ii iau temp 39 cu 6dap[. peste noapte a facut iar dar nu iam mai luato, iam dat supozitor su sosete cu otet. dim iar temp, acum vreo ora iar temp.
voiam sa intreb alte mamici dct mia dat lekloraul ala antibio 2,5 ml la 12 ore. farmacista mia zis sa ii dau 5 ml ca nu are nimic sa nui lungesc boala mai mult. iam zis farmacistei ca are 10 kg si 11 luni si mi a zis ca ii pot da.
eu iam dat 3,5 ml nici ca dct nici ca farmacista.voi ce spuneti? va pup si incerc sa va mai citesc cand pot raspunsurile.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput