Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

si hai ca ma duc la somn..desi poate ar trebui sa ma apuc de sarmale si prajitura...ca parca mi-a sarit somnul..dar ma duc sa ma bag la caldurica poate vine...Mos Ene pe la gene

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetiliiiii...cam devreme, nu? las totusi o cafelutza fierbinte

sunt nerecuperata...dar...tare cheauna...

am avut o zi de pomina ieri....dar hai sa zic ca a iesit rezonabil. mi-au sosit dupa 100 telefoane k englezu si curierul( care, culmea nu m-a gasit acasa)...gumatzii....si pt ca promisesem la multa lume ca fac tot posibilul sa-l aiba de craciun...am incercat la cei din buc...sa dau.

asta in conditiile in care trebuia sa-i dau mancare lu jiji..sa fac bagajele...sa am grija de...musafiri...si culmea...o parte f buna a fost ca asa in 3 sec m-am intalnit cu cris.d....sarumana si pe ac cale...de mi-a dat ghetutze de la dechatlon pt jiji....(tati i-a luat emei...de baietzi...spre norocul lu matracucul asta al meu...) acu pt ca se trag ca pe ciorapi..ori intra mai greu...ori habar n-am ...efectiv n-am av timp sa-i incerc f bine...

inca 2-3 zile din astea si ajung..fotomodel:))

si ink cu casa poiana....dupa o noapte marca jiji....tre sa-mi tag sufletul si sa trag de o cafea....sa plecam la suceava...

asa ca va pup....spor la treaba....da mai bine lasati naibii treaba si....mergeti si va faceti frumoase...sa fiti cuminti sa treaca mosul pe la voi..si ne auzim mai pe seara(ca ma duc cu tehnologia dupa mine si acu am net acolo)

pup plec sa termin bagajul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Dece de cafeluta..am nevoie mare.

Si dau si eu una fierbinte.

Cu o cafea de la Dece si cu una de la mine avem 2 cafele fierbinti.

Haideti...trezirea, trebaluiti prin casa, faceti bunataturi si apoi vorba lui Dece faceti-va frumuoase ca acu vine Mosu cu sacu plin (sau pe jumatate plin..acu dupa posiblitati)

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

am aparut si eu...am dat de mancare la david, facut insulina si acu vreau sa imi pun legumele la fiert pentru salata de boef.

eu nu inteleg o chestie in legatura cu dormitul lui david. dimineata il trezesc, ii fac toate cele si pe urma il las in pat si ma duc sa mai trag si eu un somn pana pe la 8 jumate-9 (noroc ca sefu meu e di treaba, ca numa pe la 10 ajung la birou) si adoarme singur. Seara in schimb, ori cat de obosit ar fi, il vad ca se freaca intr-una la ochi, dar daca il pun in pat, tipa de zici ca l-am pus pe fier incins. ce ti-e si cu copchiii astia si fitzele lor...

desi am dormit putin, m-am trezit fresh si plina de buna dispozitie doar e...Ajunul Carciunului....
sunt convinsa ca mai pe seara ma apuca melancolia dupa colindatul de pe la noi. Noi si acum avem aceeasi gasca de prieteni pe care am format-o in cls 9 si e asa de frumos cum ne strangem noi din toata tara, vreo 20 de persoane si colindam doua nopti pe la unii si pe la altii din gasca....e tare frumos si orasul in nopatea de Craciun, e viu, intalnesti numai gasti de copii, adolescenti, oameni maturi...veselie...cantece...la anul sper sa nu mai intervina nimic ca sa putem ajunge la Zalau...

eu azi am sa ma rasfat. de la 10 m-am programat la mani si pedi si pe urma la cosmetica, asa ca vreo 3 ore voi fi tareee ocupata..abia astept...

dece drum bun, sa ajungeti cu bine...

stiu ca as mai fi vrut sa scriu ceva din amintiri, legat de ce am mai citit de urma..dar, iaca ca am uitat pe moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multam de cafea, Dece si Roxy!!!

Ce de mesaje frumoase Multumim, Simpli, Roxy

Se simte deja atmosfera de Craciun

Drum bun, DEce, sa ajungeti cu bine!

Spor la bucatarit, curatenie& co....si distractie placuta celor care au program de relaxare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Multam de cafea, Dece si Roxy!!!

Ce de mesaje frumoase Multumim, Simpli, Roxy

Se simte deja atmosfera de Craciun

Drum bun, DEce, sa ajungeti cu bine!

Spor la bucatarit, curatenie& co....si distractie placuta celor care au program de relaxare

mami de fetita finuta

Neatza!

haircut, ma bucur sa te citesc asa de dimineata, mi-ai amintit ce mai vroiam sa zic ieri: FELICITARI lui C de xela pentru primii pasi! Va pe amandoua! Si neaparat sa incerci cheesecakeu' ala de visine!

lali... of... imi pare rau ca David are probleme cu glicemia, sper ca noua schema sa-l stabilizeze. Tie distractie placuta azi, o meriti cu varf si indesat!

Foarte dragut din partea Floricelelor de liliac, multumim frumos pentru colind!

mire, suc, ha? Sper ca acum ai de toate si te bucuri de ajun!

Va doresc sa petreceti frumos si sa aveti sarbatori minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

bag si eu o cafea maaare, nu ne mai ies dintii astia o data ...

cris.d - ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine. Exact de copii raciti aveai nevoie acum . Sanatate multa!

haircut - sa o ia pe M la joaca n-ar fi bai, ce zici cand o sa vina sa o ia la club . Mie deja mi se face frica de-al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ufff...Aproape am terminat si eu treaba. Nici macar nu am facut mare lucru dar aveam senzatia ca sunt la cooperativa munca in zadar, acum strangeam intr-un loc in 5 minute era mai rau, din 2 in 2 minute cineva voia ceva de la mine...Nici acum nu s-a schimbat situatia dar macar am terminat de gatit, e si tati acasa sa mai stea cu piticii, mai rasuflu si eu. M-au revigorat colindatorii insa. Au venit multi, si mai mititei, si mai mari, veseli, imbujorati, ptr unii au cantat parintii, altii au facut sa rasune blocul...
Piticotul i-a studiat pe toti, a chiuit, se tot invartea pe langa usa sa vada daca mai vin copiii, printesa m-a colindat si ea, la fiecare tura de colindatori mai fura o bombonica sau o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Imi pare rau ca nu pot scrie la ce a fost in urma,

Felicitari pufilor care fac primii pasi
Miremia,Haircut
Drum bun celor care se aventureaza azi pe drumuri,sa ajungeti cu bine la destinatie

Eu de cateva zile dorm numai 2 ore pe noapte,sufar de insomnie,cand reusesc sa adorm ma trezeste pufulina.Ma lupt cu febra,de 3 zile ii dau paracetamol si ibuprofen(pt copii)-la prescriptia medicului-ii cedeaza si reapare,am incercat si metodele babesti,nu stiu ce sa fac,cat pot continua sa ii dau aceste medicamente?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza.
Bag si eu o cafea repede si... la sarmale.

lilo stii ca si eu am observat la David al meu ca daca il las nedormit pana incepe el sa-si manifeste oboseala cu cascat si frecat la ochi adoarme foarte greu si cu mari urlete. Cand il bag mai devreme la culcare se mai joaca putin in patut si adoarme linstit.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput