Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:



Am lipsit un pic,din diverse motive,principalul,inca existent,Ariana cam toata saptamana a avut/are febra,posibil dintisori,am fost la medic,raceala nu e,semn de infectie nu e,mai asteptam un pic( ca sa verifici daca un copil/om e deshidratat apesi pe varful degetului,normal are culoarea roz,cand apesi e galbuie,in momentul in care iei degetul-de pe degetul pers in cauza-trebuie sa isi revina la culoarea initiala repede,daca nu revine imediat e semn de deshidratare);pe langa asta ceva shopping,azi mancare si maine praji si apoi odihna.
In seara asta a facut si sotul bradul,a iesit frumos(mie una imi place),sub el am pus cadourile sau numai cutii amabalate frumos,sa fie ca in filme;Ariana parea interesata,nu sa traga de el,ci mai degraba sa manance globurile.Avem si noi zapada,am facut si ceva poze(in care imi place cum am iesit-are si Ariana macar o poza cu mami ei cu care sa se mandreasca-nu prea sunt fotogenica)

Bine ati venit fetele noi si eu sunt o mamica mai nou venita in acest grup de mamici iubitoare ;
Se vede ca vin sarbatorile,clar ca cel mai bine imi este langa sot si Ariana,dar gandurile imi sunt indreptate catre ai mei scumpi parinti,care sunt singuri de sarbatori si ma gandesc ca peste ani si eu voi fi numai cu sotul dar asta e firul vietii,e un mers pe care trebuie sa il acceptam.Chiar acum o sa scriu o scrisoare catre parinti prin care am sa le readuc aminte ca ii iubesc,ca imi pare rau de momentele de mici "dispute",ca le MULTUMESC.

As vrea sa va spun si voua,dragi mamici,prietene ca va doresc sa aveti cele mai minunate,inocente sarbatori,sa gasiti alaturi de copii vostrii si familie liniste si impacare sufleteasca.Sa aveti in suflete o lumina puternica care sa ascunda toate necazurile,supararile si sa traiti cu intensitate aceste sarbatori,mai ales ca vor fi unice datorita inocentei copiilor nostri,a bucuriei lor neconditionate si pura.De jumatate de an m-am alaturat voua si ma bucur enorm,deja stiti ca m-ati ajutat,stiti ca va multumesc,poate ca nu stiti ca port pt fiecare dintre voi o admiratie si stima .

Cred ca am scris prea mult si o sa se sara peste mesaj ,asa ca va doresc tot binele din lume si cat mai multa iubire sa resimtiti de acum incolo.









Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce frumos...au aparut primii colindatori...

am incercat sa citesc cam tot ce ati scris de aproape 2 saptamani incoace si ce am retinut eu (in ordine aleatoare)....

vad ca puneti de o intalneala...musai vreau si eu sa ajung. sa ma puneti si pe mine pe listuta, ca sa zic asa.

cand am citit de cris.d cum sta ea mufata si intepenita ore intregi, cum se trezeste atat ea cat si dece de n'spe ori pe noapte...m-am considerat norocoasa ca david al meu doarme toata noaptea. Cris ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca plutitul prin butoi nu ajuta si ca ai inceput sa iesi la rampa.
am vazut si alte fete depresate...nu pot decat sa va spun ca nu e bine sa ramaneti in butoi, ca nu va va fi mai bine pe urma...trust me...incercati sa va canalizati energia, cata v-a mai ramas, pe lucruri pozitive si musai gasit putin timp pentru voi insiva...

am vazut ca au fost cateva accidente casnice la pufuleti si mamici de pufuleti. Sper ca sunteti mai bine acum.

m-am distrat copios, EVIDENT, de mesajele lui dece....ce mai conversatii cu jiji cel mic...

bea, jos palaria....cata munca trebe sa prestezi...mi-a placut mesajul tau

bf, daca mai e de actualitate la MegaImage-ul de la P-ta Vitan mai este un magazin cu produse de Sibiu sau vis-a-vis de Mall Vitan, este un targ unde exista si un stand cu produde de Sibiu. Eu am luat acum 2 sapt de acolo si mi-a placut tot ce am cumparat.

i-am dat dreptate si ruxitei care zicea ca acum avem numai jucarii inteligente care tind sa suplineacsa prezenta parintilor. Ma uit sub bradul nostru si vad ca David a primit tot felul de jucarii inteligente din astea, care mai de care....oare noi cum am crescut fara toate jucariile astea?!

da, am facut si noi bradutul ieri. Am pus si niste poze. Evident ca David are tendinta sa traga de toate cele si trebuie sa fim cu ochii in patru.

legat de meniul de Craciun, eu voi opta pentru cel clasic, traditional adica: salta de beouf, salta de ciuperci cu maionesza si usturoi, chiftele, caltabos, carnati,adica niste mezeluri de porc si ceva branzeturi, sarmale, friptura si o praji...evident, toate astea in cantitati moderate...

am luat si cadourile..oaffff...bine ca am scapat de ele...tare greu a fost anul asta de umblat dupa toate cele...asa am realizat ca tare greu e sa fii single mom...cam asa sunt eu acum.

azi am fost si cu tati de david la radiografie si dr spune ca osul se reface bine, asa ca daca totul e ok pe 17 ianuarie ii scoate fixatorul si ii pune piciorul in gips vreo 2 saptamani ca sa se poata vindeca cele 5 gauri din picior, acolo pe unde au intrat suruburile si abia apoi urmeaza urmatoarea operatie de punere a tijei si pe urma finaly poate sa inceapa recuperarea. ideea e ca la anul pe la sf de vara, inceput de toamna, ne-a zis ca se va recupera cu totul...drum lung, dar atata timp cat va fi rezultatul dorit la final, nu mai conteaza...

si sa continuam....david nu a avut o saptamana tare buna. A inceput cu niste hipoglicemii fff urate, in senul ca intr-o seara a vut glicemie 28, in conditiile in care linmita inferioara este de 70. In viata vietii mele nu am auzit asa tipate de copil, cum a tipat david atunci cand a facut acea hipo....i-am dat repede glucoza si dupa ce a baut si lapte a devenit acelasi baietel zambarte. Din pacate nu a fost singurul episod, asa ca a trebuit sa ajustam insulina, dar am dat-o acum pe hiperglicemii. Pe 27 suntem programati la diabetolog, si atunci probabil ca vom opta pentru alta schema. Din pacate glicemia este influentata de hormonul de crestere, de apartia dintilor, de orice boala, febra de starile de bucurie si tristete de lipsa sau prea multa miscare etc....e greu si e cu atat mai frustrant cand stii ca ai facut doza obisnuita de insulina, ca a mancat si cat a trebuit si el tot face hipo sai hipeer...no hai ca v-am impuiat destul capul cu diabetul, o sa va fac si pe voi specialiste in diabet daca mai povestesc multe.

una peste alta a fost o saptamana plina, dar am reusit sa le fac pe toate, asa ca astept cu nerabdare Craciunul, sa-l imbrac pe David in costumasul de ajutor de Mos Craciun.

sunt asa de fericita ca am 10 zile libere...vacanta...yupiiii...


aaa, era sa uit....bun venit fetelor noi....ma bucur ca ati avut curajul sa iesiti dupa cortina....chiar, daca ne mai citesc fete dupa cortina, le zic sa iasa in careu, ca nu le mananca nimeni...suntem un grup de fete secsoase, destepte, frumoase ...si devreme acasa....

no hai ca m-am intins mai mult decat o placinta, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mire, cum imi dau seama daca albumul meu ocupa prea mult spatiu?

simply, buna informatia cu apasatul pe vf degetului...nu o stiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

stiam eu ca nu am scris tot....va multumesc din suflet pentru urarile de la multi ani pentru David....chiar nu stiu cand s-au facut 10 luni...imediat e februarie si facem anu...trece timpu asta repede...

a fost musai sa-l editez ca avea totusi prea multe greseli...deh, oboseala isi spune cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gata, schimbul trei se opreste aici...am terminat prajitura, multumita ca a iesit bine, am strans prin bucatarie murdaria pe care am facut-o, hranit copilul...acum, ca dimineata la 7, am trezirea ca sa-i dau lui david sa manance si sa-i fac insulina...puuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Si, ca sa ramana locul cald....am venit eu la schimbul 3...
Dau si o cafea, cui este amator de cafea la 3 dimineata..

Haircut, Simply, Lali...

Pe mine m-a tinut Iris in "stand up comedy" toata noaptea, cu treziri dese si tipete, nu vrea papa, nu vrea apa..nimic...offf, dintii astia!...Si am o comanda..de cozonaci...de la copilul cel mare...asa ca asta comit acum.


Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna dimineatza la Mos Ajun!

Ne dati ori nu ne dati..ne dati, ne daati, ne daaati!

Si eu si eu...sunt p-aci. M-a trezit matza sa ii schimb pozitia in patut..dar cand a vazut ca pun mana pe ea...frate mi-a facut un circ..ca ea vroia sa doarma la mine in brate sau in pat cu mine. Pana la urma a adormit in pat la noi..cu tati...

Cred ca am gasit cheia succesului..adica in legatura cu dormitul in patut+toata noaptea. Daca doarme cel mult o ora la pranz..sa gasesc ceva sa o obosesc toata ziua sa nu mai doarma la 6 (aici mai am de munca) si la 21.30 somn de voie pana dimineata...acum sa vedem

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

ieri n-am ajuns la nici o cumparatura...deci inca n-avem brad...toata pregatirile de ieri s-au dus pe apa sambetei..ca Diana era maraita..si fara mine plangea si nu putea sa stea

sanatate multa fetelor tale Cris

sanatate si voua Lalitica

Simply ce frumos e mesajul

Floricele de Liliac...foarte frumos ca ati venit cu colindul. Craciun Fericit!

Decenulea...drum bun sa aveti

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

si...a venit din nou Craciunul..ce imi place perioada asta a anului

Pt cele mai multe dintre noi Craciunul acesta este magic. Este primul Carciun alaturi de pufuletii nostri. Este primul an in care ne bucuram impreuna cu ei de venirea Mosului..


Vin sarbatorile, vin sarbatorile, e sarbatoare ca-n povesti...Va urez

CRACIUN FERICIT!

Multe bucurii, sanatate, liniste si armonie alaturi de cei dragi.Sper ca tot ce va doriti sa se implineasca.


Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

N-am uitat dar am lasat pe mai incolo

Pt ieri:

LML Yannis Andrei

LMA DanDanag

Pt azi:

LML Alexandru

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput