Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaaaaa

sarumana de coffe....e tare buna si merge la fix

la mine e ultima zi....acasa....n-am fc nik...n-am fost nicaiei doar...am mancat....AM MANCAT...chiar asa..parca ar fi ultima mancare din viatza noastra...

noaptea...la fel....din juma in juma....grele dom'le, grele...
n-am carutul la mine(jipul) n-a mai incaput asa ca mi-a fost greu sa plec undeva si sa-l tot tin in brate...

imi pare rau de pufi bolnaviori....of....

LMA...TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZI ZIUA...NUMELUI SI DE NASTERE..

DESI NU CRED CA VOI FACE CURAND....xela arata bestial cozonacul ala...unde gasesc reteta..e pe mail cumva? bestial

sa aveti o zi superba..

nyny tu intrebai de iesiri cu bb?e grele mami....si depinde de copil...de ex eu cand ma ponesc la drum asa lung o fac cu noaptea-n cap pt ca in jur de 12 il apuca plictiseala..si face show....personal nu-ti pot da retete...pt ca al meu e jiji contra...si...nici cris.d...adik ema nu-i un exemplu...astia 2...park s-au vb.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
nyny tu intrebai de iesiri cu bb?e grele mami....si depinde de copil...de ex eu cand ma ponesc la drum asa lung o fac cu noaptea-n cap pt ca in jur de 12 il apuca plictiseala..si face show....personal nu-ti pot da retete...pt ca al meu e jiji contra...si...nici cris.d...adik ema nu-i un exemplu...astia 2...park s-au vb.

Dece...sarumana de raspuns...eu intrebam de iesiri cu bebe...mai mici sau mai mari...iesirile la noi sunt totdeauna cu.."cantec".

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Dece...sarumana de raspuns...eu intrebam de iesiri cu bebe...mai mici sau mai mari...iesirile la noi sunt totdeauna cu.."cantec".

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

of...scuze...neuronul meu e praf....mai ales dimi

harnicutz...nu reusesc sa dau reply la PM...maine vin in buc...vroia si prietena ta unul...am destui de data asta....faza e ca daca te gabesti...eu joi..daca imi permite vremea iar plec...asa ca, sa vedem mati seara sau miercuri cum ne putem vedea...sau sa ma vad cu prietena...ca-i mai aproape...vedem.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Salutari si de la noi, ghiftuiti de bunatati si fericiti dupa 2 zile frumoase

Uram si noi de bine pufosilor pe care n-am reusit sa-i felicitam zilele trecute(), sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

LMA, Adina sa fii fericita!

LML delfi scumpa!

Dastefa, sa stii ca rochita Dariei a fost superba, incomparabila cu rochiile lungi si greoaie ale fetitelor de pe primele scaune....pe bune...ai 2 fetite de nota 10

Am si eu la cozonacii fetelor....de vis...

tre sa fug c-am un pufulete marait la maxim cu vreo 2 dinti in eruptie

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata ....
Mandruta sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta
Mara sa fii cuminte si sa o bucuri pe mamii mult de tot ca si pana acum
Si acum asa cum se cuvine
DRAGOS Sa fii la fel de dragalas si minunat ca pana acum si sa iti bucuri parintii.
Fetele tehnicute nu vreau sa ma bag ca musculita in lapte dar...am vazut ca pana acum totii pufii care au serbat anii au fost trecuti la capitol sus se poate sa fie trecut si Dragos?
Va doresc o zi minunatat si linistita.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Dastefa LML Dariei sa fiti sanatoase cu toatele si pline de bucurii,vazut pozele sunt tare dragalase amandoua.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume si mamici,tatici dar si pufuleti.Imi pare rau sa aud ca mai sunt pufuleti care nu dorm toata noaptea si sunt agitati si bolnaviori.Multi sa treaca si sa fie bine.

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La multi anisori Dragos! Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e frumos si bun pe lume!

La multi ani Adina!
La multi ani Mandruta!
LML pufilor pe care i-am ratat si LML Mara!

Noi am avut un Craciun linistit. Mancare multa, vizite putine, colindatoari...
Piticotul meu e fffff agitat de vreo 2 zile. Plange din senin, se calmeaza la fel, papa mai putin, baleste mult, febra sau alte semne de boala nu are. Ma gandesc ca i-o da vreo maseluta ptr ca are deja toti dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Normal ca am uitat ca azi e sf. Stefan...
LMA Daria Stefania, Stefan de Ana, Amaris Stefania de Gratiana si tuturor ce poarta acest nume!

Mergi la inceput

Fetele sa va fie de bine mancarica papata ,distractia si sapta asta sa va relaxati pt noaptea de anul nou.
Lillo e posibil sa fie vreo maseluta daca deja are toti dintisorii.

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

Multumim de coffee Sorina!!!

Eu is chiauna rau de tot ...imi simt coloana ca pastele alea ...fusili.......toata noaptea a stat atarnata de tzatza mea ...ma gandesc din ce in ce mai serios la INTZARCAT ...intrebare pentru fetele cu bbii atasati excesiv de tzitzi a lor ...CUM V-ATI GANDIT SA-I INTZARCATI?????....bine acum ma gandesc si altfel...daca nu era tzitzi asta inseamna ca as fi stat treaza????

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput