Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

La multi ani, Mandruta!!!

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DRAGOS!!!!

sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucurii parinti in fiecare secunda a vietii tale!!!

Mergi la inceput

La multi ani si tuturor Stefanilor si Stefaniilor, pufi iubiti, mamici, tatici, bunici, fratiori sau surioare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza.

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere si de nume.

Si eu am avut o noapte aproape linistita. David s-a marait si el la un moment dat pe la 2.30. Cum ii dadusem laptele deja am presupus ca il dor dintii. Asa ca i-am bagat o doza de nurofen si ... liniste.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

LML Mara!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ma dispera ca baga tot/orice in gura, dar de departe cel mai tare ii place hartia, ii sclipesc ochii cand o vede si musca din ea cu asa o pofta, de zici ca cine stie ce caviar o fi. Mereu trebuie sa scanez "teritoriul", sa vad ce prostii i-au mai lasat la indemana sor-sa sau ta-su. Si mereu ii lasa cate ceva, fac o munca de Sisif.
Mai ales acum, dupa ce Isa a primit o tona de cadouri, majoritatea choking hazard.

si eu am o problema cu bagatul in gura ....noi deja am trecut la artileria grea....saptamana trecuta am gasit-o cu boabele cainelui in gura ...saracul acum primeste mancarea doar supravegheat de noi ....pe de alta parte ma bucur ca nu a prins-o etapa asta asta vara cand eram la tara ...matusa mea, cand era bebe, savura cacarezele de oaie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Am avut si noi o noapte mai omeneasca, cu o singura trezire pe la 1, pt papa, si adormit rapid inapoi,...ca in noaptea de Craciun....m-a colindat Iris vreo 2 ore..plangea de durere de dintisori, saraca...

Noi am avut un Craciun linistit...stat acasa...fara vizite...cu copiii si cam atat.

Nici nu prea putem pleca nicaieri...Iris e cam ..."salbatica"...sper sa fie doar o faza trecatoare...Urla in masina, urla in carutz, urla la straini...si trebuie culcata (in bratze) tot la 2-3 ore..(si doarme o jumatate de ora)!E.."grele" si cu iesitul pe-afara, daramite cu vizitele..

Fetele cu pufi.."atomici" ...cum procedati sa-i scoateti pe-afara,sa-i socializati?..Parca Cris.d povestea niste chestii asemanatoare, cu Ema...Please, help!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Offf...si noi avem o problema cu iesitul ...a fost si mai grav de cat atat...in sensul ca vre-o cateva luni urla cand era intr-o incapere cu persoane nefamiliare ei...a trecut asta ...insa acum urla in scaunul de masina ...fara sa faca pauze ...urla in masina daca eu conduc si ea e in spate cu mama ...urla cand o imbrac ...abia astept vara ...urla cand suntem in vizite si nu-i dau tzitzi ori de cate ori vrea ea...eventual sa stau cu ele la dispozitia ei tot timpul ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata
dau si o maaaare ca-s cam chiauna
Miruna m-a tocat maruntel toata noapte,nu-s ce a avut
acu ca s-a mai linistit nu mai pot dormi eu
asa ca m-asm apucat sa descarc si eu pozele
daca vreti sa le vedeti gasiti cu Miruna aici
si cu Daria cam de aici si aici

si pt ca azi e si ziua Dariei va invitam la o cana mare de iaurt bun,bun de la bunica si o feliuta de tort

pt toti cei ce poarta numele Stefan,Stefana,Stefania

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

LMA Daria!!!

Am vazut poze cu printesele tale ...sunt nishte frumuseti ...amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Bag si eu o cafea cu voi. Sarumana Sorina.

Abia acum realizez ca de ieri copii mei nu au mai avut muci. Pana la urma la noi cred ca izolarea de alti copii si statul in casa ii face bine. Cum ii scot o jumatate de ora afara imeidiat se viruseaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Bag si eu o cafea cu voi. Sarumana Sorina.

Abia acum realizez ca de ieri copii mei nu au mai avut muci. Pana la urma la noi cred ca izolarea de alti copii si statul in casa ii face bine. Cum ii scot o jumatate de ora afara imeidiat se viruseaza.

Felicitari ca ati scapat de muci!!!

Si noi ...aproape...dar am tot scos-o pe afara ...mai mult sau mai putin ...

Mergi la inceput