Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 16
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 Buna seara lu' Craciun! ce-mi place atmosefra de aici, de sarbatoare... sper ca ati petrecut bine. Imi pare rau doar ca vad pufi bolnaviori. sper din suflet sa se faca repede bine. La noi sarbatorile merg tare bine. Am avut vizitatori, am primit cadouri care mai de care...ce sa mai...e un Craciun tare reusit.. legat de intalneala eu sunt de acord si cu 2 ianuarie si vin si la Afi sau oriunde hotarati...deja am anuntat-o pe soacra mea ca intr-una din zilele viitoare trebuie sa vina sa stea cu David ca eu am program cu fetele de pe forum Lali de David luptatorul nostru |
Lali, ma bucur ca ati petrecut frumos de Craciun! Ce bine ca ai aranjat deja sa poti veni, abia astept sa ne cunoastem!
nyny spune:
Bine v-am regasit. Incerc si eu sa ma adun dupa aceste 2 zile si sa incerc sa va povestesc cum am petrecut noi Craciunul.
Ieri am fost la nashi cum facem de obicei in zile de sarbatoare gen Paste si Craciun. Cu ocazia asta i-am taiat si motul lui David.
Mara a primit din partea nasilor un set de plastilina cu diverse accesorii pe care le-a intins prin toata casa. David nu s-a lasat nici el mai prejos si s-a infipt si el intr-un ghiveci cu flori. Nedormiti fiind dupa o zi intreaga, spre seara s-a lasat cu scandal. Nu le mai intram cu nimic in voie. Ne-am calmat intr-un final si am adormit fericiti.
Azi au venit finii la noi. Da-i si azi cu sarmale si cu fripturi si cu toate cele.
Eu nu stiu de ce o luam noi razna asa de sarbatori. Mancam de parca ar fi ultima masa din viata noastra.
Nu stiu ce sa zic... Eu abia astept sa se termine sarbatorile si sa intram in normal.
Prea multa agitatie dupa parerea mea. Faci vizite, primesti vizite, copii isi dau tot programul peste cap si noi suntem varza de obositi..
Vreau sa ma culc si maine sa stau numai cu copii acasa. Sa ma bucur de ei si ei de mine.
Pe maine
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Si eu vreau sa urez (nu stiu cum mi-a scapat ) LA MULTI ANI si multa sanatate Adina! Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa si de micuta modela! LML si pufilor care se serbeaza azi! xela, elefantica xela, suna bine pe 2 intalneala, dar s-ar putea ca-n Afi sa fie aglomerat si sa n-avem unde sa asezam un grup (sper eu cat mai mare) de mamici... Am vazut la stiri ca si de Craciun era full. In Plaza cred c-am avea mai multe sanse, ce zici? Altfel, Irina doarme acum, azi a reusit performanta sa muste varful unei carioci de-a lu' sor-sa, sper din suflet sa nu fie toxica , mai ales ca l-a si inghitit, n-am avut ce sa-i mai fac. Ma dispera ca baga tot/orice in gura, dar de departe cel mai tare ii place hartia, ii sclipesc ochii cand o vede si musca din ea cu asa o pofta, de zici ca cine stie ce caviar o fi. Mereu trebuie sa scanez "teritoriul", sa vad ce prostii i-au mai lasat la indemana sor-sa sau ta-su. Si mereu ii lasa cate ceva, fac o munca de Sisif. Mai ales acum, dupa ce Isa a primit o tona de cadouri, majoritatea choking hazard. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Si mie mi-a scapat
LA MULTI ANI ADINA Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de minunea ta!
Nikole, am admirat pozele cu cei 2 . Neaparat pune si o poza cu fetele, chiar si pentru scurt timp ... mie una mi-ar place sa le revad ... macar in poze pentru moment.
nyny spune:
Am uitat ceva. Mi-ar fi placut foarte mult sa ma intalnesc cu voi dar nu am nici o sansa sa ma uschesc asa o zi inteaga de langa copii. Poate data viitoare cand se va mai ivi ocazia o sa vin cu Mara. Asa ca intre fete.
Gata. Ma duc la culcare.
Noapte buna.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
adina_bulina spune:
Va puuuup mult fetelor!!!! Ma uit la mine si nu-mi vine sa cred. Mamica... de printesa modeala... vorba unei colege. Ce diferenta!!!! Prima mea aniversare in calitate de mama. Foarte schimbata sunt. Nu-mi trebuie nimic material, dar nimic. Ma tot intreba zilele trecute al meu ce vreau, ce vreau. Ce vreau eu... nu se poate cumpara. Dar asta e! E dorinta mea, si poate cineva acolo sus ma va asculta!!! Iarna frumoasa sa aveti!!!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafeluta fierbinte!
La multe lunite sarbatoritilor de 25, 26 si de astazi si..La Multi Ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
Am avut si noi o noapte mai omeneasca, cu o singura trezire pe la 1, pt papa, si adormit rapid inapoi,...ca in noaptea de Craciun....m-a colindat Iris vreo 2 ore..plangea de durere de dintisori, saraca...
Noi am avut un Craciun linistit...stat acasa...fara vizite...cu copiii si cam atat.
Nici nu prea putem pleca nicaieri...Iris e cam ..."salbatica"...sper sa fie doar o faza trecatoare...Urla in masina, urla in carutz, urla la straini...si trebuie culcata (in bratze) tot la 2-3 ore..(si doarme o jumatate de ora)!E.."grele" si cu iesitul pe-afara, daramite cu vizitele..
Fetele cu pufi.."atomici" ...cum procedati sa-i scoateti pe-afara,sa-i socializati?..Parca Cris.d povestea niste chestii asemanatoare, cu Ema...Please, help!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
dastefa spune:
buna dimineata
dau si o maaaare ca-s cam chiauna
Miruna m-a tocat maruntel toata noapte,nu-s ce a avut
acu ca s-a mai linistit nu mai pot dormi eu
asa ca m-asm apucat sa descarc si eu pozele
daca vreti sa le vedeti gasiti cu Miruna aici
si cu Daria cam de aici si aici
si pt ca azi e si ziua Dariei va invitam la o cana mare de iaurt bun,bun de la bunica si o feliuta de tort
pt toti cei ce poarta numele Stefan,Stefana,Stefania
dastefa spune:
cu intarziere dar cu mare drag{s]Adina-sa fii sanatoasa,iubita si sa-ti dea dumnezeu sa se implineasca cele mai arzatoare dorinte pe care le ai
LMLMara Ioana
si de asemenea LML pt toti pufii din ultimile 2 zile pe care i-am ratat