Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Dandana pentru 23, cu scuzele de rigoare
Adina pentru astazi.
Sa fiti sanatoase ca sa ajungeti sa va vdeti nepotii mari.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Neatza! Simply, sigur nu e boala de copilarie? LA MULTI ANI, ADINA! Sa-ti fie drumul vietii unul lin si plin de bucurii! www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.magnolia.ro/Images/Produs_miniatura/00001608/00002422_medium.jpg&imgrefurl=http://www.magnolia.ro/Trimite-flori-in-Cluj-Napoca-si-Bucuresti/Buchet-de-Craciun-galben-auriu--pID1608.html&usg=UusMAv9MpgeiNAPAafBVL_RyXtQ=&h=399&w=299&sz=20&hl=ro&start=32&zoom=1&tbnid=35Lj4Ui_Qis35M:&tbnh=162&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dflori%2Bde%2Bcraciun%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1659%26bih%3D844%26tbs%3Disch:10%2C380&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1279&vpy=438&dur=16&hovh=259&hovw=194&tx=73&ty=149&ei=NDAXTbTXEMiXOqvQ4ZsJ&oei=LzAXTaqjM8it8gP_qO2DBw&esq=2&page=2&ndsp=32&ved=1t:429,r:6,s:32&biw=1659&bih=844" target="_blank">Pt tine, cu drag! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."
Eleysa spune:
Ho! Ho! Ho!
..ce fac fetele ???
Noi am lenevit toata ziulica ....hmmmm ....si ce bine a fost ...acum ne pregatim sa scoatem putin nasurile afara ...poate chiar sa ajungem pe la un concert prin centru ...
Dece de cafeluta ...imi pare rau ca nu te-a lasat jiji sa-ti tihneasca toate bunataturile
Simpli ... sa ii treaca Arianei petele si sa nu fie nimic grav...
si gemenelele sa le treaca mucisorii
Am vazut poze cu o familie fericita a la Stefan
si am la cozonacii Nikolei
si pentru ca prinsa de magia Craciunului am uitat neste trebi zilele astea:
LML Yannis!!!!
LML Ariana!!!
LML Tudor!!!
LML Amaris Stefania!!!
LML Uca!!! [s]
La multi ani, Adina!!!
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
lalitica2000 spune:
Buna seara lu' Craciun!
ce-mi place atmosefra de aici, de sarbatoare...
sper ca ati petrecut bine. Imi pare rau doar ca vad pufi bolnaviori. sper din suflet sa se faca repede bine.
La noi sarbatorile merg tare bine. Am avut vizitatori, am primit cadouri care mai de care...ce sa mai...e un Craciun tare reusit..
legat de intalneala eu sunt de acord si cu 2 ianuarie si vin si la Afi sau oriunde hotarati...deja am anuntat-o pe soacra mea ca intr-una din zilele viitoare trebuie sa vina sa stea cu David ca eu am program cu fetele de pe forum
lalitica2000 spune:
sa nu-i uitam totusi si pe sarbatoriti de zilele astea precum si pe cei de azi, soooo...
LML Ariana!!!!
LML Amaris Stefania!!!
LML Tudor!!!
LML Yannis!!!
LML Uca!!!
La multi ani, Adina!!!
pufuletilor le doresc sa creasca mari, sanatosi si sa le aduca parintilor numai bucurii si lui mami de Maria ii doresc sa fie sanatoasa si sa se bucure de Maria, ca e o fata pe cinste
myky791 spune:
buna ziua si la multi ani!
la multe lunite pufilor de azi si celor care iam ratat zilele astea, deh am fost stresata pe motiv de pui bolnav. este mai bn in sesnul ca nu mai face febra, dar suntem sub tratament.
plateea mersic mult, am citit de ieri mesajul. tiam dat pm. voiam sa te intreb pe tn sau alte mamici care cunosc: cum este cu mitul ca"laptele taie efectul la antibiotic?" care lapte dulec sau acru? e adevarat? de ex azi dim la 7 cand trebuia sai dau antibioticul iam dat si bibe de lapte ca ii era foame. asta inseaman ca nu sia facut efectul doza de antibio dimineata? care este adevarul?
va las ca sa trezit piciul
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
miremia spune:
Hello, hello!
LMA Adina, sa fii fericita alaturi de familia ta!
LML pufosilor de astazi! Sa cresteti mari!
Si cu scuzele de rigoare....
LML Yannis drag!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
Nik0le spune:
Si eu vreau sa urez (nu stiu cum mi-a scapat )
LA MULTI ANI si multa sanatate Adina! Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa si de micuta modela!
LML si pufilor care se serbeaza azi!
xela, elefantica
xela, suna bine pe 2 intalneala, dar s-ar putea ca-n Afi sa fie aglomerat si sa n-avem unde sa asezam un grup (sper eu cat mai mare) de mamici... Am vazut la stiri ca si de Craciun era full. In Plaza cred c-am avea mai multe sanse, ce zici?
Altfel, Irina doarme acum, azi a reusit performanta sa muste varful unei carioci de-a lu' sor-sa, sper din suflet sa nu fie toxica , mai ales ca l-a si inghitit, n-am avut ce sa-i mai fac. Ma dispera ca baga tot/orice in gura, dar de departe cel mai tare ii place hartia, ii sclipesc ochii cand o vede si musca din ea cu asa o pofta, de zici ca cine stie ce caviar o fi. Mereu trebuie sa scanez "teritoriul", sa vad ce prostii i-au mai lasat la indemana sor-sa sau ta-su. Si mereu ii lasa cate ceva, fac o munca de Sisif.
Mai ales acum, dupa ce Isa a primit o tona de cadouri, majoritatea choking hazard.
Nik0le spune:
A, myky, citeste prospectul, din cate stiu doar unele antibiotice au mentionata treaba asta, sa nu se asocieze cu lactate, dar nu cred ca e cazul la voi. Sanatate multa!