Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si va ziceam ca le dau globuri de buna voie sa se sature de ele... Da de une, de cate ori se apropie de brad mai vor ba cate un alt glob, ba cate un mar (de plastic), ba un shirag de margele...

Fetele tot cu muci (pana la brau), dar in rest sunt active, mai suparacioase decat de obicei, dar deshi inca mai fac febra (cu tot tratamentul antipiretic) nu par sa fie totopite, au o energie ...

Ieri am ieshit pana la urma in "orashelul copiilor" si am dat fetele in carusel (in mashinutze roz ), o aglomeratzie... nu mi-a palcut. Azi ashteptam nishte musafiri (nashul fetelor)... Noi ieri ... doar racitura si sarmale, abia azi trecem la fripturici si carnaciori... mi-e o pofta .

Voi cum atzi petrecut? Moshi adevarazti atzi avut? Apropo, am vrut sa facem poze cu Moshul in orashel, dar era unul atat de urat ca am renuntzat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cu intalnirea, hai sa ne vedem pe 2 Ian (duminica) sa vina si cele care nu pot in timpul saptamanii. Afi sau Plaza (pentru ca sunt aproape de mine, dar putem si undeva mai in centru ... spuneti voi unde). Ca si ora ... eu zic in jur de 14.00 cand dorm cei mici? Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Pt ieri La multe lunite Yannis

La multi ani Adina
Implinirea tuturor dorintelor

La multe lunite Amaris
La multe lunite Uca
La multe lunite Andrei
La multe lunite Tudorel

Am vazut poze superbe de Craciun:
Andrei,un ajutor de Santa de il eclipseaza pe Mos
O familie frumoasa numai a lui Stefan(e a lui,nu o imparte cu nimeni,asa-i Ana?)
Multa fericire vad cand ma uit mereu pe pozele de la Ele
Am vazut cozonaci,bravo mamicute harnice,nu imi dati si mie reteta(daca ati mai spus-o cer scuze,dar nu imi aduc aminte)

Sper ca ati avut zile frumoase,ca o sa aveti in continuare cele mai minunate sarbatori.

Multumim de urari,noi va servim cu eclere cu ciocolata si ceva bautura usoara pt dame

Ariana e mai bine,in sensul ca nu mai are febra,dar i-a aparut o eruptie pe tot corpul(pete rosii),medicul(nevazand-o) a specificat ca poate fi ca urmare a racelii/temperaturii

O zi minunata sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cu ajutorul cuiva drag am pus si noi niste poze .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

imi place melodia asta...

versurile

http://www.youtube.com/watch?v=pbFOduDlI78

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Va transmit si eu cu intarziere: "Craciun fericit!" si "Sarbatori fericite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna ziua tuturor,

Sper ca ati avut un Craciun linistit, fara muci si alte alea ca sa va tihneasca. Chiar daca toata lumea s-a omenit cu bucate alese zilele acestea, facem si noi cinste pentru cele 11 lunite ale lui Tudor

Gata, peste o luna, trecem in liga mare !

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cititi un pic www.realitatea.net/mos-craciun-andreea-paul-vass-sau-cum-functioneaza-telefonul-scurt-in-romania_786243.html" target="_blank">aici....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

LML pentru ieri Yannis

LML pentru astazi Ariana
LML pentru astazi Amaris
LML pentru astazi Uca
LML pentru astazi A

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe