Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 13
Nik0le spune:
A, xela, am facut cozonaci dupa reteta ta, au iesit super! Multumesc mult! I-am si pozat, cred ca urc poza pe contul comun. Planuiesc sa mai fac o tura de anul nou. Cand ne intalnim si mai ales, unde? In Plaza?
blue_flower spune:
Buna dimineata si Craciun Fericit la toata lumea!!
Am intrat sa va salut, suntem plecati din Buc, la mama mea, am treaba multa cu vizite, mancaruri, Dani, etc.
Nu am apucat sa recuperez nimic, dar saptamana viitoare sigur o voi face.
La multi ani sarbatoritilor si sa treceti cu bine peste perioada asta ca eu am facut o indigestie se pare, ca toata noaptea am stat in baie ...cred ca de la mancarea de la catering....of. Noroc cu sotul si parintii mei care ma ajuta cu bebe. Acum e tata afara il plimba....
va pup.
ana_g spune:
nikole, pai e ciudat....cat a fost mic nu am avut probleme, colici doar asa, sa fie, mai mancam si eu o varza, de mac si kfc nu mai zic, dar nu stiu ce se intampla pe burtica lui de vreo 2-3 luni......pai si soacra-mea imi spune ca trebuie si el sa se obisnuiasca, nu pot sa-l feresc la nesfarsit de diverse......ieri a poftit la cozonac si i-am dat si lui sa guste...daca ma luam dupa el, il manca pe tot
va pup!
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
ana_g spune:
am pus niste poze....
BF, ceai de menta incearca, cate o gura, mai calmeaza.
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
mamidepuiuti spune:
LML yannis
ariana,norutza mea mica si frumoasa
amaris
uca
tudorel buturel
LMA adina bulina
mami de Alex si Radu
rox_y spune:
salutaree...
multumim de cafeluta...noi ne-am trezit de la 6. am avut o noapte creata-creata
noi ne pregatim de chef partea 1(taierea motului)..au ajuns nasa, mama, bunica..mai spre dupa-amiaza vin prietenii nostrii
abia astept sa vedem ce alege de pe tava
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti LML yannis ariana,norutza mea mica si frumoasa amaris uca tudorel buturel LMA adina bulina mami de Alex si Radu |
subscriu
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
alexia28 spune:
Craciun Fericit alaturi de familie si de cei dragi!!!!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
larisel spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Larisel...imi pare rau ca fetele au mucisori.. Ma bag si eu ca musca in lapte... Si iris are muci de vreo saptamana, dar fara febra, tuse..etc..Voiam sa te intreb daca pentru muci ai incercat Coryzalia (e homeopat, il fac cei dela Boiron, care fabrica si Oscillo). Noua ni l-a recomandat o dna dr. orl-ista, de la Gr. Alexandrescu, cand era Iris mai micutza, si chiar functioneaza...Eu ii pisez cate o pastilutza in bibele de seara si una in cel de dimineata, si in 2-3 zile mai dispar mucii.. |
Mersi de pont. Chiar am sa-l incerc... ma dispera sa le shterg nasucurile la fiecare 2 minute ...
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le A, xela, am facut cozonaci dupa reteta ta, au iesit super! Multumesc mult! I-am si pozat, cred ca urc poza pe contul comun. Planuiesc sa mai fac o tura de anul nou. Cand ne intalnim si mai ales, unde? In Plaza? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Asa da .
Felicitari!
Am si eu o poza cu al meu ca nu m-am abtinut cum statea vinul ala fiert langa cozonac . O pun acum sa vezi despre ce vorbesc cu toate ca tu nu prea le ai cu sprituiala, macar asa virtual uneori .