Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

SARBATORI FERICITE! si din partea noastra
ma bucur ca ai revenit cris-d, te aveam pe constiinta

noi avem parte de un Craciun mai putin fericit...iubirea mea de 3 ani este bolnava, fiind sarbatori nu putem face niste investigatii mai aprofundate asa ca stam cu inima cat un purice.....o sa va povestesc cand o sa trecem peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui iudita16

SARBATORI FERICITE! si din partea noastra
ma bucur ca ai revenit cris-d, te aveam pe constiinta

noi avem parte de un Craciun mai putin fericit...iubirea mea de 3 ani este bolnava, fiind sarbatori nu putem face niste investigatii mai aprofundate asa ca stam cu inima cat un purice.....o sa va povestesc cand o sa trecem peste

Mami a doua printese

o, dar ce are?....sa va aduca moshu sanatate multa!

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Iudita,larisel imi pare rau ca aveti probleme cu fetele
si noi stam cam pe muchie de cutit cu miruna,dar pana acuma ne-am descurcat
tare e greu cand se imbolnavesc si daca mai sunt si sarbatori...

daria a fost aseara cu colinda
va ziceam ca ne-am intlnit zilele trecute cu un grup de colindatori in autobuz
cand au coborat Daria a inceput scanceala ca ea vrea sa mearga cu colindul cu grupul ala( cantau de altfel superb)
cu greu am convins-o ca nu se poate dar i-am promis ca va merge si ea
si cum ma intreba in fiecare seara ea cand merge cu colinda m-am apucat si am invatat-o una
am zis ca ma scot cu bunicii ,2 cumnate,vreun vecin si gata
credeti?
dupa primul vecin cand a intrebat-o taicasu daca merge acasa a inceput sa planga
asa ca au colindat toata seara
asa mult m-am bucurat de bucuria ei
bine eu am ramas acasa cu Miruna care parca isi propusese sa nu ma lase sa misc nimic asa ca asera la 1 noaptea eu mai trebaluiam
bine nu a mers singura ci cu verisoara ei din clasa aV a dar de multe ori imi zicea titi ca Daria se descurca mai bine ca Ioana( asta pt ca Ioana nu prea are ureche muzicala)
in fine in toata povestea asta ce m-a bucurat f tare a fost curajul dariei de a canta in fata unor oameni total necunoscuti,cei mai multi dar si faptul ca i-a placut ideea de a merge cu colindul(initial ea nici nu stia ca trebuie sa primesti ceva daca colinzi
si oricum pt ea ori 1 leu ori 10 lei era totuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si legat de brad
noi l-am cocotat pe un postament si am pus un baraj in fata
dar are acces la el depe canapea
si nu ointereseaza globurile( pe care i le-am lasat si eu la indemana cat a vrut)ci beculetele de la instalatie

ieri Miru ne-a facut o surpriza
-aceea de a se da singura jos din pat.Ma mira ca si-a insusit f bine tehnica pe care i-am aratat-o de cateva ori acum vreo luna
si cum am vazut ca nu dadea rezultate am renuntat repede
dar se pare ca n-a fost in zadar explicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Craciun fericit!Sarbatori fericite si multa sanatate!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

haidi fetili.....o coffe fierbinteeeee....

aici dupa o zi de cacao...dimi a inceput sa ninga...sper sa fie azi mult mai frumos...

jiji....a adormit la 9...obosit dupa atatza fatzaiala...si a dormit..uns..juma de ora dupa care...a inceput programul...din sfert in sfer ..juma in juma...la 5 s-a trez de tot..nici tt nu mai vroia...s-a tot miscat o ora si a adormit...de la 6-8...asta e..

sa aveti o zi superba.....si mai usor cu bunatatile

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Yannis Scuze de intarziere
Ariana sper ca esti mai bine
Amaris
Tudor si nu in ultimul rand
Alexandra mea dragadesi mai toata lumea zilele astea a papat pe saturate noi va invitam totusi sa degustati cate ceva,fiecare ce doreste:

Dece de cafeluta.
Larisel imi pare rau ca fetele au mucisori,sa stii ca mie dr mi-a zis cand a avut alexandra acum vreo 2 sapt mucisori sa o scot zilnic afara numai sa nu ploua sau sa fie ceata si asa am facut si este f bine.Am aspirat-o f bine de cate 2-3 ori pe zi bai mai fierbinti cu sare mare si asta a fost tot.Sper sa-ti fie de folos ce am zis,sanatate multa.As fi vrut sa pun si eu niste poze dar cred ca am ceva brontozauri prin calculator si nu ma lasa.O zi buna va doresc si distractie placuta in continuare.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si de la noi....cofi fierbinti di la moldova.........fain...da, mai usor cu bunatatile, ca dauneaza..la copil..adica...eu am mancat ieri pe la pranz vreo 3 sarmale fara varza, ca deh, da gaze......pe la 4 m-a supt asta mic....pe la 6 si ceva a inceput cu maraieli, arcuiri...nu voia sa stea in nici o pozitie.....la un moment dat a tras un partz puternic......si tot asa pana spre seara cand a adormit extenuat pe la 9 jumate....dar trezit din nou pe la 11....iar partzuri....gata, supa chioara de legume scrie pe mine azi..

LML Yannis
LML Arianna
LML Amaris
LML Tudor
LML Uca

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Hai mai Ana, unii pufi mananca sarmale si tu tii regim de alaptat? Eu am mancat pana acum varza calita (din aia murata) in repetate randuri si Irina n-a avut absolut nimic... stiu si eu ce sa zic? Cred ca-s destul de mari de-acum. Ieri m-am indopat cu piftie de curcan, salata de vinete, sarmale, friptura cu piure si muraturi, dar cand ajunsesem pe la praji cu cioco mi se cam facuse rau. Luati aminte, asa NU! Azi mananc mai light, ma limitez la sarmale si cozonac...

Sanatate pufilor bolnaviori si LML celor ce se serbeaza azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am uitat sa multumesc pt cafele, deh, daca nu obisnuiesc sa beau...

si

Neatza!

Mergi la inceput