Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 7
anna_i spune:
Valentina, dat fiind faptul ca e sarcina cu risc mare (cel putin asa spune dr, avand in vedere minunatul meu uter bicameral), progesteronul teoretic ar diminua riscul de avort spontan (care, iarasi zice dr
la mine e mai mare in lunile mari)
Gogosel se pare ca nu a constatat ca garsoniera lui e mai mica decat ar trebui sa fie, si creste normal, chiar e putinel mai maricel. Eh, cand s-o da cu capul de perete, poate realizeaza ca nu se poate labarta prea tare.![]()
17+
Valentina_D spune:
Lasa-l sa creasca Anna, sa fie voinic si sanatos
Hahaha...al meu e Nasturel....al tau e Gogosel![]()
Eu ii zic nasturel de cand era cat o pastila de aspirina, cum zicea docottorul meu, iar tati ii zicea "piramidon"![]()
![]()
Intre timp, a devenit Nasturel

20+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
amidala spune:
Buna fetelor!
Eu iau numai Elevit in fiecare zi. Analizele uzuale am sa le fac in ianuarie si morfofetala in a 2-a sapt din ianuarie.
sper sa fie totul bine. De ieri mi s-au intors greturile...nu-mi vine sa cred. Si de o luna n-am mai avut nimic pana ieri.
Noi maine implinim 20 de saptamani si suntem foarte fericiti ca a trecut jumatate de sarcina.
Cum petreceti de revelion?

19+
bebelush
Mushil spune:
Buna,
Ma bucur sa aud vesti de Stefania si astept sa intre si ea.
Floretronela, ce fel de fier iei tu?
Eu am facut analize acum in decembrie si am calciul scazut, nu stiu cand a scazut ca era f bine si fierul este la limita. Trebuie sa vb dupa sarbatori cu dr sa vedem ce imi da sa iau.
Voi stati bine cu calciul si fierul?
Darius Matei ( 24.07.2009 )
18 +
Sebastian Andrei
dia_hubby spune:
salutare fetelor!
valentina, iti multumim ca ne-ai dat vesti despre stefania. sa ii ajute dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta perioada si sa mearga mai departe. ne rugam pentru ei
noi am fost la eco ieri si am vazut-o pe galusca. este bine, creste bine ptr cate saptamani are, are 280 de grame si... ne-a facut din manuta
avem o poza de toata frumusetea cu ea cand dadea din manuta, am fost foarte fericiti. si aseara a dat din picioruse si a simtit-o si tati. a fost asa fericit, ii zicea fotbalista lu tata
va doresc la toate sa veti un revelion minunat, un an nou fericit plin de impliniri si de bucurii, sa va dea Dumnezeu sanatate si LA MULTI ANI BURTICI

18+ 
stefaniadinu spune:
Buna seara fetelor
In sfarsit acasa.
Va multumesc ptr grija pe care mi-ati purtat-o.
Am sta 14 zile in spital.
Am nascut natural.
Nu va pot da prea multe detalii ptr ca v-as speria si nici nu mai sunt in stare sa vb despre asta.Fizic sunt bine dar sufleteste ma simt epuizata.
Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare.
Mami de ingeras plecat mult prea devreme.
adria42 spune:
Stefania, sa iti dea Dumnezeu putere si curaj sa treci peste aceasta incercare grea! Sa te refaci cat mai repede psihic!

Fetelor, va doresc ca anul 2011 sa va aduca multa sanatate, multe realizari si sa ne strangem in brate copiii sanatosi! LA MULTI ANI!

Marina_1609 spune:
stefania, cat am asteptat un semn de la tine...
ma bucur ca esti bine fizic... cat despre ceea ce simti nu sunt in masura sa comentez, cred ca e o durere imensa.

--------------------------------------------
Marina
18+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
anna_i spune:
LA MULTI ANI, burtici, si fie ca anul 2011 sa fie unul plin de bucurii, sanatate si vesti bune.
Iar la mijlocul lui, sa ne tinem in brate bujorii si panselutele, si sa pasim cu incredere catre odiseea bebelusilor nostri.
Iar fetelor care nu mai sunt cu noi, parasind odiseea inainte de vreme, le dorim multa liniste, si ne rugam ca Dumnezeu sa le aduca si lor o minune in anul ce va veni.
LA MULTI ANI, tuturor.
17+
anna_i spune:
Fetelor, voi ce faceti de revelion?
Vad ca nu sunteti prea vorbarete zilele acestea, sarbatoriti, sarbatoriti? ![]()
prettysunshine, tu parca facusesi amnio, nu ti-a iesit inca rezultatul?
17+