Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ce activiate slabuta

Am intrat sa va citesc, si m-am speriat ca nu am gasit subiectul pe prima pagina...ma rog, a doua

Deja burticile sarbatoresc?

20+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna, burtcici,
Dar se pare ca sarbatorim, nu gluma, pentru ca nu mai scrie nimeni pe aici.

Valentina, tu ce analize ai mai primit de facut acum?

17+

Mergi la inceput

Anna_i, inca nu mi-a dat doctorul sa fac nici o analiza pentru trimestrul II. Sigur am sa-l intreb eu cand merg. M-am programat pe 3 ian la ora 16.00, abia astept

Eu tot jos il simt pe bebe ca misca... cand am fost data trecuta, acum doua saptamani, doctorul a zis ca placenta e cam jos, dar ca dupa 20 de saptamni se mai ridica. Sper sa fie asa...nu de alta, dar cu groaza ma gandesc sa nu cumva sa dea in praevia....sa dea Domnul sa nu ajung acolo

20+

my baby

Mergi la inceput

Vesti de la Stefania

Am vorbit cu ea pe mess acum. Dupa 14 zile de stat in spital, azi a venit acasa.Fizic este bine,asa cum banuiam dar psihic...
A spus ca va intra pe forum, insa nu acum. Important e ca macar fizic e bine

A fost o perioada lunga, sarbatori dureroase, sa ii dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa multa putere

20+

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna burtici
sper ca ati avut un craciun frumos si bebei sunt bine
noi suntem bine,am avut ceva probleme cu Stefanut cu o raceala care nu-i mai trecea dar pana la urma a trecut si suntem bine

+20
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

imi pare foarte rau de Stefania dar speram sa treaca cu bine peste si psihic,cu toate ca este foarte greu

+20
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara burtucici...Valentina iti multumim pentru vestile legate de Stefania, si eu ii doresc multa sanatate si Dumnezeu sa fie alaturi de ei si sa ii ocroteasca......mi-a venit rezultatul de la triplu test care mi-a iesit bine, sunt super fericita ca nu mai trebuie sa trec prin alte emotii, acum cred ca pe 10 ianuari ma duc la medic sa imi dea analizele pentru trim II si sa imi spuna cand ar trebuii sa fac ecografia morfofetala sa ma programez la clinica la Bucuresti.....eu astazi am avutr ceva dureri de burta dar foarte jos, inca nu il simt pe Matei, sper ca peste 1 saptamana sa incep si eu sa il simt, abia astept, in fiecare sera ne uitam la cate un desen animat sa il multumim si pe bebe cu ceva.......de Revelion vom merge la niste prieteni, ne adunam 4 perechi si sarbatorim impreuna, una dintre familii are un baiat de 4 ani, altii un baiat de 3 ani , si ceilalti au 2 baieti, unul de 11 ani si altul de 8 ani, numai copii baieti, doar eu cu baiatul meu la purtator......
Daca nu mai intru va doresc un An Nou fericit, alaturi de cei dragi, multa sanatate, fericire si anul viitor sa ne tinem bebelusii in brate, sanatosi si miscaciosi...va pupacesc pe toate...LA MULTI ANI!

16+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Multumim, Valentina, pentru vestile despre Stefania. Ne rugam ca Dumnezeu sa ii ocroteasca si sa le daruiasca, in curand, o minune.

Eu am fost ieri sera la medic, vazut bebe miscacios. Eu inca nu il simt, dar la ce dureri de abdomen am, cred ca va mai trece ceva timp pana sa-l simt.
Am de facut:
-Eco morfologica - sapt 22, adica la sfarsitul lui ianuarie,
- Analize uzuale de sange (gen: glucoza serica, creatina, TGO, TGP, etc)
- Repetam pt CMV si toxoplasmoza
- Urina - si sumar, si urocoltura
- Analiza secretii, incl. col

Si... progesteronul (de care credeam ca am scapat ) il mai iau numai pana... la sfarsitul sarcinii

Cam acestea sunt noutatile, va astept si pe voi, fetele, sa vedem ce analize primiti pt trim 2.

17+

Mergi la inceput

Pe mine durerea Stefaniei m-a impresionat foarte tare...imi doresc extrem de mult sa treaca repede peste In mod cert este o persoana puternica

Anna_i, dar de ce iei progesteron toata sarcina? Eu nu mai iau de vreo saptaman deloc deloc...sper sa fie totul bine si sa nu ma trezesc cu vreo sangerare. Doctorul mi-a zis sa il intrerup chiar mai devreme, insa am vrut sa termin cutia

20+

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetelor!
Valentina te rog cand mai vorbesti cu Stefania sa ii spui ca suntem alaturi de ea sufleteste! Draga de ea...
AM vazut ca vorbiti de analize.. eu am primit rezultatul la anticorpii antifosfolipidici si la homocisteina iar domnul dr mi le-a interpretat deja (multumim celui care a inventat e-mail-ul). Mergem mai departe cu fierul, elevitul si cu omega forte. Ultimile 2 le luam pana la nastere cu toate ca de ele as fi vrut sa scap cel mai repede.. sunt atat de mari.. iar eu pana in sarcina nu am luat pastile deloc. In ce priveste progesteronul eu am luat doar pana in saptamana 17 parca.

Carmen 21+

Mergi la inceput