Ghiozdan ?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Mda...si noua ne-a venit sa ne dam palme cand am vazut pretul , insa in clasa I i-am cumparat altul de la Herlitz, foarte bun, costa doar 50€ si nu era nici foarte greu (1200g) insa dupa doar un an de scoala, i s-a stricat inchizatoarea si nu a mai putu fi reparata.

Plus ca fiecare gram conteaza...si daca pe langa ghiozdan mai are si geanta de sport...
Si daca te gandesti ca dai pana in clasa a IV-a in fiecare an cate 50€ pe rucsac (pt ca se rupe), tot la 200€ ajungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Noi avem un ghiozdan asa, cu Sportacus
http://www.pigna.ro/categorie/58/ergonomic-q.html
L-am luat din Cora, in prima parte a lunii septembrie cu 180 lei, in timp ce la sfarsitul lui august era in jur de 250 lei.

Parerea mea e ca Samsonite ul acela e cam mare, e pentru clasele mai mari. Noi nu am luat cu roti pentru ca:
- iarna rotile alea se murdaresc si toata mizeria ajunge pe haine
- in ipoteza in care copilul ar fi invatat la etaj ar fi trebuit sa care aiurea ghiozdanul pe scari.
- cica poti sa pui si pe spate acele ghiozdane dar mie mi se par extrem de incomode
- din cauza sistemului cu rotile sunt mai grele cel putin cu 1 kg decat celelalte

Am vazut ghiozdane Herlitz la TCM. Mi s-au parut frumoase si ok,poate ca daca nu l-as fi luat pe cel cu Sportacus as fi luat Herlitz (astea erau pe la 150 lei.
Poti insa sa intri la subiectele cu clasa I de la Scoli, gradinite...si sa vezi acolo mai multe opinii, pe la capitolele mai vechi.
Totusi, pana la anul mai e muult.

Spor la cautari!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria s-ar putea sa ai surpriza ca portarul sa n-o lase pe dadaca de la poarta pana sus la sala de clasa. Si atunci tot Giuli isi va cara ghiozdanul. In plus, unii copii au o obsesie- sa-si care ei ghiozdanele. Cel putin ai mei aveau.

Si neaparat s-o iei cu Giuli impreuna, dar nu cu mult timpinainte de inceperea scolii. Acum poate ii place barbie, dar peste o luna devine fan toy story, sau alte minuni.

p.s. cand i-am luat anul trecut lui Lili, femeile de la Crisul ii tot aratau fel si fel de minuni, cu printese, cu tot felul de personaje. Si ea intreba foarte suparata: mami, dar tanti asta nu vede ca nu mai sunt copil? (inca n-avea 8 ani)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Parerea mea e ca la toamna sa mergi impreuna cu scolarita la Cora/Care4/Selgros sau pe unde vezi tu o oferta bogata de ghiozdane si sa vezi exact ce isi doreste. tu o ghidezi catre zona cu pretul pe care ti-l permiti. Ghiozdanele "de piata" se rup foarte repede.
Daca la clasa 1 am ghidat copilul catre un ghiozdan de spate. la clasa a 2-a l-am lasat sa ia ce a vrut el - adica troler. Daca tot tin ghiozdanele pe jos, la scoala, macar sa stea pe rotile/suportul lui special. Am avut grija ca ambele ghiozdane sa aiba buzunare laterale pentru sticla de apa si pachetel - ca nu curga/murdareasca caietele.
La noi in scoala, dupa primele 2 saptamani parintii nu mai au voie nici in curtea scolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intrebare pt mamicile cu copii care isi cara ghiozdanul in spate:
ce dimensiuni are ghiozdanul ???

Am tot strabatut netul si am vazut cu diverse dimensiuni si nu-mi dau seama de care ne trebuie in fct de marime/volum caiete/carti.
Mi-au placut mai multe
Herlitz 38*32*22 cm si doar 950 g !!!
Arsuna 34*42*20 cm dar nu scrie greutate
Hama 26x17x31 cm , 1160 g
si un ghiozdan www.budmil.eu/ergonomiai-taska-122002.html/hun/" target="_blank">Budmil despre care nu scrie nimic dar e cu Hannah

Deci, cine are ghiozdan Herlitz ?

Edit ca gasii www.topgal.hu/szettek/SET-168/G---Red/" target="_blank">acest set ghiozdanul cantarind doar 900 g gol ,41 x 29 x 22 cm si pare cel mai spatios ... 3 compartimente mari + 3 mici.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Daria, noi avem fix modelul aratat de tine de la Hama. Dar exact asta :D. Aici se recomanda modelele astea, sunt intarite, construite ergonomic etc.etc. Nu sunt recomadate rucsacele simple de panza, pentru ca atarna aiurea si nu sunt bune pentru spate.

Modelul e scumpel, insa aici nu se obisnuieste, cum am citit pe forum pe la scoli, sa cumperi in fiecare an unul nou. Unul pentru toata scoala primara :). Dupa care urmeaza unul mai de... adolescent.

Nu as cumpara un ghiozdan cu o figura, nu Hannahm Barbie sau stiu eu ce. Sigur nu isi va pastra preferinta 4 ani de zile. Eu si la asta aveam indoieli, dar am zis ca macar nu e roz din ala deschis si nici prea-prea- Ma rog...

Noi suntemmultumiti. Insa e musai sa-l probeze Giulia, sa vezi cum e cu el in spinare, cum se simte ea, dac se muleaza cum trebuie pe spate etc.

Mult noroc in gasirea ghiozdanului perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daria, Dragos (cls.II) are un ghiozdan patrat, ergonomic, l-am cumparat de la magazin gen TCM. Dimensiuni 35*36*15, are 2 compartimente in interior si un buzunarel mic cu fermoar, in exterior are un buzunar cu fermoar in fata si 2 compartimente in lateral (pt. sticluta...). Daca vrei fac poze mai tarziu, acum astept musafiri.
A, e de la Quelle. M-am uitat acum pe site-ul lor si nu au decat un model.
Am gasit ceva asemanator pe net, asta, al lui e albastru cu delfini.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Uite mai jos ce avem noi, cu dimensiuni cu tot:
http://www.scout-schulranzen.de/details/4/4900-02/49600
Modelul asta de la Scout -Mega- are 1100 g. E incapator si in buzunarul lateral intra numai bine sticla de 1/2 l care, altfel, sigur s-ar varsa odata inauntru peste caiete

Stiu insa fetite cu ghiozdane DerDieDas, cum spunea Miriluta, dintre cele care au iesit bine la teste sunt cele mai usurele, de asta am vrut si eu sa-i iau dar nu i-a placut motivele pentru baieti. Intr-adevar, modelul Scout Easy II are 1330 g, chiar nu stiu de ce se cheama "Easy", altul, Nano, tot asa, are 1180 g si, culmea, Mega, al nostru, e cel mai usor, cu doar 1100 g!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.herlitz.hu/webshop/content/popup.php?pic=11074291
ne-a ajuns ghiozdanul e cel mov din dreapta sus
e frumos rrrau si incapator si sper sa-l folosim sanatoase
abia astept reactia fie`mi care a decretat ca e singurul care ii place cu adevarat - rasfoind pe net

mie mi-a placut altu`
http://www.herlitz.hu/webshop/content/popup.php?pic=11074614
cel roz-movaliu, dreapta sus

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

are gusturi faine Giulik
sa-l poarte cu placere!

Mergi la inceput