Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

la mine no sex....chiar ma intreba sotul acu vreo luna....cik, auzi, si dupa nastere cat tre sa mai asteptam???, am zis o luna, dar habar n am cat...trebuie tinute acele 40 zile? bebelu tu ce stii??
in afara de restrictiile de ordin medical

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Lucia, dpdv medical eu stiu ca tre sa astepti cam 6 sapt, asa ca alea 40 zile de care zici sunt incluse

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 7 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si la mine no no no!!
Ca mai avem de stat vreo 2 spatamani...apoi bagam inducere:)

Eu il asteptam pe tati sa mergem sa luam brad...cred ca mai gasim la Pulul Nord la ora asta...uoffff

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am vb si eu cu dr despre sex..imi zicea ca la controlul de 6 sapt cand imi face nu stiu ce analize..imi da si anticonceptionale.
darrrr...daca pana atunci ma simt in stare de ceva..sa nu ezit
cica dupa cezariana se poate relua mai devreme viata sexuala..depinde de organismul fiecarei femei, trebuie sa se vindece op si sa se retraga uterul... eu clar nu stau 40 zile daca nu ma doare nimic

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Nici la noi nu e program de . Nu-mi arde mie de vreo 2 luni incoace plus ca burtica mea are chef sa se tot intareasca.nush cat mai rezista asa "la respect" al meu sot.

Lucia si al meu sot e la munca de maine(pleaca la 6 juma si se intoarce poimaine la 8 juma),iar socri sunt plecati la tara. Voi fi singura(e si cumnata, dar pe ea nu o iau in calcul e plecata la munca toata ziua).

Laura

37+ cu AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Loutzy din pacate cei care lucreza in ture n au nici week end uri, nici sarbatori....al meu lucreaza 12/24, 12/48, sunt si parti bune...dar cand ti e lumea mai draga el e la munka...

anul trecut a lucrat in ziua de craciun, anul asta intra pe 25 seara..deci...

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HAI CIUDATICA!HAI TUDOR!CURAJ!

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Loutzy din pacate cei care lucreza in ture n au nici week end uri, nici sarbatori....al meu lucreaza 12/24, 12/48, sunt si parti bune...dar cand ti e lumea mai draga el e la munka...

anul trecut a lucrat in ziua de craciun, anul asta intra pe 25 seara..deci...

34+ Eva Maria

Al meu lucreaza 24/72. E liber de Craciun, dar in schimb intra exact pe 1 dimineata.Asta e, macar de nu si-ar mai bate joc conducatorii tarii asteia de oameni.

Laura

37+ cu AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Mie mi-au zis doua colege de 40+ ani ca ele au prestat cu sotul din prima saptamana dupa nastere ... si amandoua au nascut natural si au avut si cusaturi. Acu nu stiu daca o fi mai relaxata mentalitatea in privinta asta in alte parti sau sunt ele intr-o ureche ... tind sa cred ca e a doua varianta. Chiar o sa intreb doctorita la urmatoarea vizita ce se recomanda aici.

Simona 32+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Sunt si eu pe aici...cam terminata, dar fericita ca e gata bradul!

Si la mine sunt scurgeri destule. E nasol.

HAI CIUDATICA!
Mai stau un pic si la somn! Si maine e o zi!

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput