Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut fetele, am reusit si eu sa intru repede. Azi-noapte am avut contractii multe si dureroase...dar de dimineata cand m-am trezit au disparut. Secretie am in continuare rozalie... Exact aceleasi chestii ca la David. Daca se va intampla la fel, in noaptea asta n-o sa pot dormi de dureri si maine mi se rupe apa. Daca nu maine, poimaine sigur... l-am avertizat pe doctor sa ma astepte de Craciun.

Bebelusi, langa clinica e un hotel, Citrin se numeste, o sa ma uit si eu de preturi, ca si sotul meu cred ca va sta acolo...

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui melanies

Mie mi-au zis doua colege de 40+ ani ca ele au prestat cu sotul din prima saptamana dupa nastere ... si amandoua au nascut natural si au avut si cusaturi. Acu nu stiu daca o fi mai relaxata mentalitatea in privinta asta in alte parti sau sunt ele intr-o ureche ... tind sa cred ca e a doua varianta. Chiar o sa intreb doctorita la urmatoarea vizita ce se recomanda aici.

Simona 32+ cu Leah Paula

Au! Au ! Au!!!
Nu cred ca are legatura cu mentalitatea.... br... locul cusut doare, doare...la mine dupa cred 8 saptamani...a fost...mult mai rau decat orice inceput..ff dureros, a treb sa renuntam; apoi, d ela alaptare lufrifiere=zero; asa ca am amaman pt o intalnire in 3, si cu lufrifiantul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Loutzy si al meu e pe 1 tura de zi

Hai numeioana
Hai ciudatica

vine Mos Craciun cu bebei la fete

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

BEBELUSI ai PM

ALINA 34+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Haide Ciudatica!
Haide Ioana!

Nastere usoara cu travaliu scurt si bb-nei sanatosi!

Eu sunt in pat, dureri de spate si burta ca m-a pus nodea sa plec la cumparaturi. Dar nu nasc pana nu pap ananas si macar o noapte de amor.

Pompa la spital e buna, pt. stimularea lactatiei la inceput.

Iar cu sex-ul dupa eu cred ca trebuie sa se opreasca lohiile, 1 saptamana pauza numai e mult prea putin.

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ioana!Ciudatica!COPIII NASCUTI IN SEARA DE AJUN ,CRED CA VOR FI MAI DEOSEBITI DECAT CEILALTI.DE ACEEA STIU EU SIGUR CA-S SI MAI CURAJOSI..SI LE DAU PUETERE MAMICILOR IN CLIPELE GRELE..

Sa fii nascut in aceeasi zi cu Mantuitorul nostru..e cel mai frumos cadou primit de Craciun vreodtata..nu?

Haideti ca merge!!!!!!!!!

Simo bine ca ai ajuns acasa si nu te-a durut f tare..ti-am scris Io ca brabatii se descurca acasa..iar tu ssigur conduci ca Hakkinen..Eu n-am avut rabdare sa stau 6 sapt...

Bebelu n-am pus pompita...de obicei toate spitalele sunt dotate cu aparate electrice de muls...d-alea mari...acu la voi nush

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde...am calcat-o oleaca masinutza dar era prea aglomerat

e jale in orasu asta..zici ca-s astia nemancati de anu trecut frate, nu inteleg ce e imbulzeala asta..si se vaita ca nu au bani
nu tot asa mananci in astea 3 zile ? ai stomac x 3 ?
sa-i vezi chinuiti pe urma pe la urgente..ce mai urla sarmalele si alcoolul in ei

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara fetili!
Zic si eu prezent acum, pe seara.
Am fost la eco azi. Avem vesti mai bune si mai putin bune. Alea bune sunt ca bebe e bine, are 2400 si e scump foc. A reusit sa il prinda foarte bine si i-am vazut fatuca. Manca. Mai putin bune sunt vestile legate de mediu: placenta praevia si putenic vascularizata, adica risc de sangerare ridicat; 'urinalele' la limita superioara si mi-a spus sa fiu foarte atenta la miscarile lui bebe si daca nu il simt sa fug la spital. Deasemenea, bebe are 'esarfa', dar e destul de larga. Dumnezeu sa ne ajute sa fim bine si in continuare!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Dupa control am fost la o prietena care mi-a dat patut pt bebe. Bonus am primit 3 plase de haine de la bebele ei. Am ajuns acasa si am inceput sa le triez (de vara/iarna; albe/colorate; mai mici/mai mari) si sunt toate atat de frumoase si atat de multe ... Am ce face maine: spalat min 2 masini. Nici nu le spal pe toate. Pe cele mari sau de vara le las.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Tunde...am calcat-o oleaca masinutza dar era prea aglomerat

e jale in orasu asta..zici ca-s astia nemancati de anu trecut frate, nu inteleg ce e imbulzeala asta..si se vaita ca nu au bani
nu tot asa mananci in astea 3 zile ? ai stomac x 3 ?
sa-i vezi chinuiti pe urma pe la urgente..ce mai urla sarmalele si alcoolul in ei

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Ast ziceam si Eu ieri..p langa criza asta puternica...nu gasesti loc de parcare...tre sa stai la rand la toate magazinele..si lumea se vaieta ca n-are bani...si Gherogheniul are 22000 de locuitori...
Am fost sa iau prajiturica de la tanti..da cu 30 lei mi-a dat 1 kg jumate..albinita,lamaita,jerbo,rulouri cu vanilie..etc..da faci cu 30 de lei atatea???????..si-s bune bune..de a trebuit sa le ascund..
am zis ca de acu apelez la Ea ...oricat de mult imi place sa ma strofoc cu prajiturile..la orice eveniment merita comandat d'astea

Fierb acu carnita si mirodeniile pt salata beuf..fac dimi..in pic de oua umplute..si o ciorba..sarmale face Mamica...cordon bleu de piept de pui...off prea multe mi-am propus...nu le pot face..ca mai am si bradul de impodobit p maine

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput